ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

anladim canim bizde senin gibi yaptik . benimde bugun kasik agrim oldu usuttum sanirim . sen ne zamndir bebek bekliyorsun

canim benim yabende nisanli iken beklemistim ama kisa donemdi. ALLAH kavustursun uzun donem mi

ya valla ya benim doktorda bir gariplik var ya da bu iste bir sorun var ya ben klomen kullandim doktor erken baslamissin dedi sonra neyse klomen kullandim simdi catlatma ignesi olayim dedim gerek yok catlatmayi asilamadan sonra yapiyoruz dedi. ovulasyon testi kullandim sanirim catlama oldu. ama doktor hakkinda suphelerim var iyi mi bu isten anliyor mu? ya bi fikir verin ne olur?
ovu testi doktorun dedigi tarihlerde koyu idi simdi bugunden itibaren siliklesmeye basladi valla cok kafam karisti lutfen biri birsey desin

Gunaydin kizlasr daha gelmedi kirmizilar agrim var halen bugün sabah test yaptim golgesi hafif cikti yaa bilmiyorum artik esimde yok çizgi falan diyo offf o zaman neden duzensizlwesti bu adetim benim 14 yildir hep 25 günde bir olurdumm simdi ne oluyor yaa

Kizlar pazar pazar arkadasim beni aradi sabah onbucuk gibi tam konuştuğunu yazıyorum
Seni rüyamda gördüm abla hamileyimdemisim 16 ağustosa geliyor Doğumum demisim '
Kozlar herşey tesadüf mu neden benimle kafa buluyor hayat

anladim canim bizde senin gibi yaptik . benimde bugun kasik agrim oldu usuttum sanirim . sen ne zamndir bebek bekliyorsun
Cnm ben ocaktan beri uğraşıyorum nisanda hamile kaldim ama dusurdum. Iki ay korunduktan sonra normal deniyordum bu ay ilk defa ovilasyon testini yaptim cok sukur rabbime tuttu darisi hepinize :)

Ben yumurtam catladiginda cok bariz hissettum acayio sancim vardu sanki hastalanacakmisim.gibi. baska doktorada git istersen hepsine guven olmuyor icin rahat etsin

günaydın kızlaaarr :))güzel haberler alırız inşallah bugun:) benim ovulasyon testi henüz negatif oyuzden eklemiyorum bugun adet bitiminin 9. günü çalışmalara başlasak mı yoksa kocişimi dinlendirsem mi bilemedim ne zaman çalışmalar başlasın sizce bunu soracağımı hiç tahmin etmezdim ama muhtemel ne zaman sizce :)

ben hala pek kırmızıyım değerlendirelim derken bittim artık 18.günümdeyim son 4 gündür hep kırmızıyım

başla ekşınlara gün aşırı boş bırakma kocişi yeterince dinlenmiştir bak sonra hamlık olur yoruldum der

başla ekşınlara gün aşırı boş bırakma kocişi yeterince dinlenmiştir bak sonra hamlık olur yoruldum der
tamamdır : bence sen hamilesin tatlım bu kadar kırmızı olması normal değil en fazla 2 3 gün oluyo:))) inşalllahh ayyy çok heyecanlı:))) ojelerinide ilgiyle takip ediyoruzD

sana hamile diyen 2 arkadaşın oldu bu demi? vardır herşeyde bi hayır tatlım.güzel haberler alcaz senden

tamamdır : bence sen hamilesin tatlım bu kadar kırmızı olması normal değil en fazla 2 3 gün oluyo:))) inşalllahh ayyy çok heyecanlı:))) ojelerinide ilgiyle takip ediyoruzD

ayyyy deme benide heyecanlandırıyosun bakhamile olmasamda doğru yolda ilerliyom ya o bile bana yetiyo bu ay olmasada önümüzdeki aylarda gelecek

biraz fazla kokoşmuyum neee

1. papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL HAMİLE
  2. svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL
  4. Kedili0983 .....................................BAT 24 EYLÜL
  5. backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL
  6. masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL
  7. @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
  8. kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL
  9. @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
  10. lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  11. plasure ........................................BAT 28 EYLÜL
  12. nurgulu .......................................BAT 29 EYLÜL
  13. A afrodit26 ...................................BAT 2 EKİM
  14. @mercimeque ..............................BAT 4 EKİM
  15. P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
  16. allbaby ........................................BAT 6 EKİM
  17. berna83 ......................................BAT 6 EKİM
  18. 21DAMLA ..................................BAT 12 EKİM
  19. Z zeytin85 .....................................BAT 12 EKİM
  20. A asyella ......................................BAT 13 EKİM
  21. @elalmami ...................................BAT 15 EKİM
  22. bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Aşkım Ben rüyamda gördüm diyorum sana ilk bu forma başladığımda sen hamilesin yada 1-2 aya hamile olacaksın bana güven canım benim hayırlı haberini alıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…