Günaydın kızlar ben 15 ekime transfer oldum.
Canim ben 14. Gunu teste basladim cunku elinde 6 tane vardi 13. Gun silikti calisma yaptik 14. Gun koyu cizgi cikti bi daha yaptik 15. Gun bekledim 16. Gun yine yaptik 17.gun asiri kasik agrim vardi gelince testi taptim silikti agridan anladim zaten bisey yapmadik ben tutmamustir diye kendimede hic dikkat etmedim tatile felan gittim insallah busey olmaz. Sonra adetim bir gun gecinde betaya baktirdim ki hamisim cok sukur rabbim gerkese nasip etsin :)
Aminnnn canım sorma hiç öyle zor ki elim kolum gibi olmuş sabah her uyandigimda elimi yana atıyorum bakıyorum bomboş. Yastıkta hala kokusu . Dusunmemek için eve girmek bile istemiyorum. Kalabalığa karışmaya çalışıyorum ama ben onun olmadığı her yerde yalnızım .
Cnm ben ocaktan beri uğraşıyorum nisanda hamile kaldim ama dusurdum. Iki ay korunduktan sonra normal deniyordum bu ay ilk defa ovilasyon testini yaptim cok sukur rabbime tuttu darisi hepinize :)anladim canim bizde senin gibi yaptik . benimde bugun kasik agrim oldu usuttum sanirim . sen ne zamndir bebek bekliyorsun
Ben yumurtam catladiginda cok bariz hissettum acayio sancim vardu sanki hastalanacakmisim.gibi. baska doktorada git istersen hepsine guven olmuyor icin rahat etsinya valla ya benim doktorda bir gariplik var ya da bu iste bir sorun var ya ben klomen kullandim doktor erken baslamissin dedi sonra neyse klomen kullandim simdi catlatma ignesi olayim dedim gerek yok catlatmayi asilamadan sonra yapiyoruz dedi. ovulasyon testi kullandim sanirim catlama oldu. ama doktor hakkinda suphelerim var iyi mi bu isten anliyor mu? ya bi fikir verin ne olur?
ovu testi doktorun dedigi tarihlerde koyu idi simdi bugunden itibaren siliklesmeye basladi valla cok kafam karisti lutfen biri birsey desin
günaydın kızlaaarr :))güzel haberler alırız inşallah bugun:) benim ovulasyon testi henüz negatif oyuzden eklemiyorum bugun adet bitiminin 9. günü çalışmalara başlasak mı yoksa kocişimi dinlendirsem mi bilemedim ne zaman çalışmalar başlasın sizce bunu soracağımı hiç tahmin etmezdim ama muhtemel ne zaman sizce :)
başla ekşınlara gün aşırı boş bırakma kocişi yeterince dinlenmiştir bak sonra hamlık olur yoruldum der
Kizlar pazar pazar arkadasim beni aradi sabah onbucuk gibi tam konuştuğunu yazıyorum
Seni rüyamda gördüm abla hamileyimdemisim 16 ağustosa geliyor Doğumum demisim '
Kozlar herşey tesadüf mu neden benimle kafa buluyor hayat
tamamdır : bence sen hamilesin tatlım bu kadar kırmızı olması normal değil en fazla 2 3 gün oluyo:))) inşalllahh ayyy çok heyecanlı:))) ojelerinide ilgiyle takip ediyoruz D
Aşkım Ben rüyamda gördüm diyorum sana ilk bu forma başladığımda sen hamilesin yada 1-2 aya hamile olacaksın bana güven canım benim hayırlı haberini alıcam inşallahGunaydin kizlasr daha gelmedi kirmizilar agrim var halen bugün sabah test yaptim golgesi hafif cikti yaa bilmiyorum artik esimde yok çizgi falan diyo offf o zaman neden duzensizlwesti bu adetim benim 14 yildir hep 25 günde bir olurdumm simdi ne oluyor yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?