Hamişmisin acaba yaaaa inşallahhh
papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL HAMİLE svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE - @hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL
Kedili0983 .....................................BAT 24 EYLÜL - @backspace55...............................BAT 27 EYLÜL
- @masal2010..................................BAT 27 EYLÜL
- @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
- @kecozz.........................................BAT 27 EYLÜL
- @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
- @lale-naren...................................BAT 28 EYLÜL
AŞILAMA - @plasure........................................BAT 28 EYLÜL
- @nurgulu.......................................BAT 29 EYLÜL
- @afrodit26 ...................................BAT 2 EKİM
- @mercimeque ..............................BAT 4 EKİM
- @pretty1406..................................BAT 5 EKİM
allbaby ........................................BAT 6 EKİM - @berna83......................................BAT 6 EKİM
- @21DAMLA..................................BAT 12 EKİM
- @zeytin85 .....................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ......................................BAT 13 EKİM
lovelyemir ...................................BAT 15 EKİM - bat listemizin son hali kızlar
ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Bilmiyorum ama içimden böyle geliyor inşallah bitanem yaaa inşallahhhhhemen belli olur mu ki acep???
Bilmiyorum ama içimden böyle geliyor inşallah bitanem yaaa inşallahhhh
Kızlar biraz stresliyim erken gebelik testi alsam mı 24 Eylül'e 3 gün var çıkar mı
Canim ya benim ki beklenen sondu. Çünkü memleketteydik ve hiç çalışma yapamamistik. Ama bu sefer Rabbimin izniyle tutturacagimlovelyemir sırasını savmış kızlar üzüldüm ama hayırlısı artık
Canim ya benim ki beklenen sondu. Çünkü memleketteydik ve hiç çalışma yapamamistik. Ama bu sefer Rabbimin izniyle tutturacagim
Herşeyi hazır canım. 13 tane ovulasyon testi , presed jel ve yarın aşılama için doktora gideceğim inş bu ay 2.asilamaya gecebiliriz. 4 aydır bi türlü gecemedik. Dua edin banabu aya hızlı başlatestlerini hazırla
canım bişeyler yaptım ama ne kadar doğru oldu bilemiyorum :)
kizlar cok soru sordum biliyorum ama bir sorum daha olacak bu ovulasyon testi icin 2-3 saat oncesine kadar su icmeme sarti cok mu onemli acayip susadim ya
olmuş kısssscanım bişeyler yaptım ama ne kadar doğru oldu bilemiyorum :)
ben o şarta hiç uyamadım vallaha belkide su içip hemen testi bile yapmış olabilirim hatırlamıyorum hiç :)kizlar cok soru sordum biliyorum ama bir sorum daha olacak bu ovulasyon testi icin 2-3 saat oncesine kadar su icmeme sarti cok mu onemli acayip susadim ya
Herşeyi hazır canım. 13 tane ovulasyon testi , presed jel ve yarın aşılama için doktora gideceğim inş bu ay 2.asilamaya gecebiliriz. 4 aydır bi türlü gecemedik. Dua edin bana
canım bişeyler yaptım ama ne kadar doğru oldu bilemiyorum :)
canım 4 eylül de yumurtaladım bugün 17. gün:)olmuşşş süper olmuşta 2 haftalık az değilmi kızz en son nezaman yumurtladın sen???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?