canım 4 eylül de yumurtaladım bugün 17. gün:)
yok canım acilde drda muhtemelen 2 haftalık dedi haftaya gidicem doktora o zaman tam tarihini öğrenicem ama çalışmaları yazmıştım zaten dün akşam beta 230 du daha minnacık yani cuma günü keseyi anca görebilecekler inşallahhımmm ozaman tamam ne bileyim başkalarında en az 4 haftalıktan başlıyo takvim o yüzden şey ettimneyse anası sensin sen daha iyi bilirsin
yok kızz ben içiyom ki çok çok olmama şartıyla bence iç
yok canım acilde drda muhtemelen 2 haftalık dedi haftaya gidicem doktora o zaman tam tarihini öğrenicem ama çalışmaları yazmıştım zaten dün akşam beta 230 du daha minnacık yani cuma günü keseyi anca görebilecekler inşallah
Bende ovulasyon testi yaptım dün iki çizgide aynıydı bugün t bölgesindeki çizgi dahada koyulaştı ben normalde 35 günde bi adet olurum bugün adetimin 14.günü acaba bu ay erken mi yumurtlama oldu.
eşim öğrenir öğrenmez hemen çin takvimine baktı erkek çıkıyo :) hayırlı sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil cinsiyeti belli olsun ona göre ismini hemen sizinle paylaşıcam cicim:)kız mı erkek mi doğuyo içine??? isim düşündün mü hiç??? ben çok mu meraklıyım yaa
ben o şarta hiç uyamadım vallaha belkide su içip hemen testi bile yapmış olabilirim hatırlamıyorum hiç :)
yok canım acilde drda muhtemelen 2 haftalık dedi haftaya gidicem doktora o zaman tam tarihini öğrenicem ama çalışmaları yazmıştım zaten dün akşam beta 230 du daha minnacık yani cuma günü keseyi anca görebilecekler inşallah
eşim öğrenir öğrenmez hemen çin takvimine baktı erkek çıkıyo :) hayırlı sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli değil cinsiyeti belli olsun ona göre ismini hemen sizinle paylaşıcam cicim:)
kızlar testi nerden ne kadara alıp nasıl yapıyorsunuz
canım zaten burdan adet tarihini hepimiz takip ediyoruz. ben alanyaya tatile gittim orda idrar testi aldım baktım bişey çıkmadı silik bile yoktu hatta morelim bozuldu bende öyle çok aşırı dikkat etmedim kendime buraya geldim çok kötü girip oldum acile gittim orda test yaptılar öyle öğrendim idrarla arasında 2 gün var idrarda silik bile çıkmadıoyyy senin fistik daha 2 haftalik oyy pek tatli maasALLAH
Bisi daha sorucam
simdi bu ovu testine gore iliskiye girdiniz ya ne zaman sonra gebeligini ogrendin hani supheli gunlerden 12 gun sonra belli olur diyolar ya dogru mu gercekten
kızlar testi nerden ne kadara alıp nasıl yapıyorsunuz
eczaneden 5 li paketler yaklaşık 25-35 tl arası.ama gittigidiyordan aynı fiyata 40 tane falan alırsın.sabah 2. idrarla gebelik testi gibi yapıyosun canım
evet kanda çıktı nasıl 10-50 anlamadım benimki yüksekmi yanicanım 3 haftalık bhcg değeri bile 10-50 arasındaydı ben son baktıgımda, senin kan testinde mi çıktı
evet kanda çıktı nasıl 10-50 anlamadım benimki yüksekmi yani
her gün mü oluyor bu canım. gitti gidiyor güvenilir mi peki
bende ki değerler bu şekilde değildi canım 1. haftaya 10-50 den başlıyor yazıyor zaten ben daha kadın doğuma gitmedim haftaya gidicem acildeki doktor tahmini söyledi bende onu baz alarak yorum yapıyorum adam bana ben kadın doğumcu değilim acil doktoruyum dedi ama iki haftalık olabilir tam emin değilim kadın doğumcu görmeli dedi cuma günü akşam üzeriydi dünde değerleri yükseliyormu diye gittim artmıştı çok şükür haftaya tam belli olacak doktor söyler keseyi görmeden söyleyemiyormuş sanırım bakalım hayırlısı ama kafamı karıştırdın şimdi inşallah bi sıkıntı yokturbilmiyorum cnm cuma ben de kan testi yaptırdım dur bak değerleri kopyalıyım:
Son Adet Tarihi(SAT) esas alınarak tahmini gebelik haftası ve Beta HCG değerleri:
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri
3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?