- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
bu değerlere göre öyle görünüyor canım bakalım doktor ne dicekSeninki iki hagtadan vazla papstya
evet kanda çıktı nasıl 10-50 anlamadım benimki yüksekmi yani
bende ki değerler bu şekilde değildi canım 1. haftaya 10-50 den başlıyor yazıyor zaten ben daha kadın doğuma gitmedim haftaya gidicem acildeki doktor tahmini söyledi bende onu baz alarak yorum yapıyorum adam bana ben kadın doğumcu değilim acil doktoruyum dedi ama iki haftalık olabilir tam emin değilim kadın doğumcu görmeli dedi cuma günü akşam üzeriydi dünde değerleri yükseliyormu diye gittim artmıştı çok şükür haftaya tam belli olacak doktor söyler keseyi görmeden söyleyemiyormuş sanırım bakalım hayırlısı ama kafamı karıştırdın şimdi inşallah bi sıkıntı yoktur
o zaman ben adetin ertesi günü hamile kaldım komşum adetin tam ertesi günü hamile kalmıştı çok düşük bi ihtimalmiş bende her adetin sonrası deniyordum bir kere ama 230 4 haftalık için çok düşük değil mitatlım bizce sen 2 haftalıktan fazla hamilesin yani 4 hafta falanbenimde dikkatimi çekmişti zaten .takvimde kırmızı yazı var hamile kalabilirsin diyo hamilesin demiyo.daha yeni döllenme gösteriyo.hadi 4 haftayla değiştir onu
tatlım bizce sen 2 haftalıktan fazla hamilesin yani 4 hafta falanbenimde dikkatimi çekmişti zaten .takvimde kırmızı yazı var hamile kalabilirsin diyo hamilesin demiyo.daha yeni döllenme gösteriyo.hadi 4 haftayla değiştir onu korkulacak kafa karıştırıcı bişey değil bu sadece tam zamanını kestiremeik okadar
değiştirdim canım 2 hafta geriye aldım ama bana hala 230 çok düşük geliyortatlım bizce sen 2 haftalıktan fazla hamilesin yani 4 hafta falanbenimde dikkatimi çekmişti zaten .takvimde kırmızı yazı var hamile kalabilirsin diyo hamilesin demiyo.daha yeni döllenme gösteriyo.hadi 4 haftayla değiştir onu korkulacak kafa karıştırıcı bişey değil bu sadece tam zamanını kestiremeik okadar
yok canım sen lik bişey yok inşallah bi sorun yoktur ilk gebeliğimde değerler kendiliğinden düşmeye başladı o yüzden birazcık hassasım ister istemez korkuyorumcanım benim kafan karışmasın seni üzdüysem de özür dilerim ben anlamadığım için sordum sadece, testler makineden makineye farklılık gösterebiliyor belki de oradaki makine çok daha hassastır ben ilçede yaptırmıştım çünkü
canım ben kaç tane alsam bana iki aylık üç aylık yeter
yok canım sen lik bişey yok inşallah bi sorun yoktur ilk gebeliğimde değerler kendiliğinden düşmeye başladı o yüzden birazcık hassasım ister istemez korkuyorum
inşallah bi sıkıntı yoktur yıllıkm izinden yeni dönücem işe pazartesi izin almamam hemen en erken ne zaman alabilirsem hemen gidicem doktoracanım sakın korkma her şey Rabbimden dua et..
değiştirdim canım 2 hafta geriye aldım ama bana hala 230 çok düşük geliyor
kızlar özel hastaneler haftasonu açıkmı gitsem miki acaba
kızlar özel hastaneler haftasonu açıkmı gitsem miki acaba
hastaneden hastaneye degisiyor burada sifa oglene kadar acik ; egepol diye bir hastane var cumartesi 17.30 a kadar acik bi ara sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?