ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kizlar sol tarafta surekli batma oluyor ovu testi bugunden itirbaren siliklesmeye basladi niye oluyor bu catlama falan mi oluyor cok garibim ya gecmedi sabahtan beri

ahhh ahhh ben 4 gündür kıpırdayamıyom batmadan.çatlıyodur canım sıkıntılı bişey değilmiş araştırdım öğrendim

avatar resmindeki eşinle senmisin tatlım?

cano benim çıkmadı idrarda 2 gün sonra kanda çıktı bence olabilir idrara fazla güveme

kizlar sol tarafta surekli batma oluyor ovu testi bugunden itirbaren siliklesmeye basladi niye oluyor bu catlama falan mi oluyor cok garibim ya gecmedi sabahtan beri
O batmalar ben adet olana kadar devam ediyor bende anlamış değilim niye oluyor sürekli. Bi de özellikle sol kasigimda çok oluyor.

kızlar biz de hayırlısıyla şu testleri alsak başlarım.
bu ay kesin oldu demiştim ama bhcg negatif çıktı. dr erken dedi, "gebelik gene olabilir, ama en net sonuç adet gecikmesinden 10 gün sonradır" dedi.

sanırım bu kimyasal gebelikle anne adayı huzursuz olmasın diye.

iş yerimdeki kızlarla konuşuyorduk, herkes diyor ki kafaya takma taktın mı olmuyor...

Canım iki gündür girememiştim şimdi gördüm hamile olduğunu inan çok sevindim inşallah sağlıkla mutlulukla dolu bir hamilelik süreci geçirirsin darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahh hepimize büyük umut oldun sen :)

kizlar simdi ovulasyon testi yaptimda dun silikti simdi daha da silik bu ne demek oluyor bilen var mi?

aminn canım inşallahh Rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)

canim bana mi dedin sen simdi benim iki gunde mi bir mi degerlendirmem gerekiyor
Canim ben de net bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla siliklesmeye başladığı zaman çatlamis anlamına geliyor ve bu sıra bir iki gün sık calisma yapın sonra 2 güne bir yapın adetime bir hafta kala serbest bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…