kizlar sol tarafta surekli batma oluyor ovu testi bugunden itirbaren siliklesmeye basladi niye oluyor bu catlama falan mi oluyor cok garibim ya gecmedi sabahtan beri
Selamlar kizlarrr Naber canlar yaaa benim bat 27 si bugün 30. Gün dedim bi gebelik testi yapayım negatif çıktı ... duramiyroum iki de bir gebelik testi yapıyorum moralim acayip alt üst bi de Belim çok ağrıyor bütün kaslarım ağrıyor geçen cuma okulda basket oynadım ondan mi acaba. Ne diyosunuz sizce gebelik testinde çıkmaması gerçekten yok mu demek yoksa erken olduğu için mi? Kız hamişşş senin idrar testi de negatif mi
cano benim çıkmadı idrarda 2 gün sonra kanda çıktı bence olabilir idrara fazla güvemeSelamlar kizlarrr Naber canlar yaaa benim bat 27 si bugün 30. Gün dedim bi gebelik testi yapayım negatif çıktı ... duramiyroum iki de bir gebelik testi yapıyorum moralim acayip alt üst bi de Belim çok ağrıyor bütün kaslarım ağrıyor geçen cuma okulda basket oynadım ondan mi acaba. Ne diyosunuz sizce gebelik testinde çıkmaması gerçekten yok mu demek yoksa erken olduğu için mi? Kız hamişşş senin idrar testi de negatif mi
yumurtan çatlıyo bencekizlar sol tarafta surekli batma oluyor ovu testi bugunden itirbaren siliklesmeye basladi niye oluyor bu catlama falan mi oluyor cok garibim ya gecmedi sabahtan beri
O batmalar ben adet olana kadar devam ediyor bende anlamış değilim niye oluyor sürekli. Bi de özellikle sol kasigimda çok oluyor.kizlar sol tarafta surekli batma oluyor ovu testi bugunden itirbaren siliklesmeye basladi niye oluyor bu catlama falan mi oluyor cok garibim ya gecmedi sabahtan beri
ahhh ahhh ben 4 gündür kıpırdayamıyom batmadan.çatlıyodur canım sıkıntılı bişey değilmiş araştırdım öğrendim
O batmalar ben adet olana kadar devam ediyor bende anlamış değilim niye oluyor sürekli. Bi de özellikle sol kasigimda çok oluyor.
Evveettttavatar resmindeki eşinle senmisin tatlım?
kıslar kese 5 haflalıkken görünüyormuş bizde iki katı arttığını hesapladık haftaya cuma 1000 i bulacak o zaman gerçekten şuan 4 haftalık olur hadi inşallah bakalım hayırlısı içim rahatadı biraz :)
ahhh ahhh ben 4 gündür kıpırdayamıyom batmadan.çatlıyodur canım sıkıntılı bişey değilmiş araştırdım öğrendim
Kocam vaz geçirdi yaaa bırak bekle çok az kaldı diyoal bi dene.varsa çıkar tabi
Inşallah canım gelecek ayda seni kutlamak nasib olsun inşallahCanim ya benim ki beklenen sondu. Çünkü memleketteydik ve hiç çalışma yapamamistik. Ama bu sefer Rabbimin izniyle tutturacagim
canım bişeyler yaptım ama ne kadar doğru oldu bilemiyorum :)
aminn canım inşallahh Rabbim hepinize en kısa zamanda nasip etsin inşallah :)Canım iki gündür girememiştim şimdi gördüm hamile olduğunu inan çok sevindim inşallah sağlıkla mutlulukla dolu bir hamilelik süreci geçirirsin darısı tüm bekleyenlerin başına inşallahh hepimize büyük umut oldun sen :)
Yimirtlamissin demek oluyor kuzucum önceden. ...birkaç gün önce yumurtlamissin
Canim ben de net bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla siliklesmeye başladığı zaman çatlamis anlamına geliyor ve bu sıra bir iki gün sık calisma yapın sonra 2 güne bir yapın adetime bir hafta kala serbestcanim bana mi dedin sen simdi benim iki gunde mi bir mi degerlendirmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?