- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Bence sen hamilesin cnm aksam.acile gitsene temizlik yaptim camasuyunda cok kaldim hamilede olabilirim korkuyorum desene :) :) :) yazdim iki dakkada vallaha hahahhaGelmiyor kirmizilar ama mide bulantim var azicik da klasik agrimm size dakika dakika rapor veriyorummm
Bence de sen hamilesin adetlerin düzenli midir genelde canimmm ?Gelmiyor kirmizilar ama mide bulantim var azicik da klasik agrimm size dakika dakika rapor veriyorummm
Canim çok hossun ya valla bilmiyorum ne olacak esimle tartistim haftaya pazartesi ne kadar gitmeyeceksin dedi akintin senin seffami benim hafif sarimtrak akintim varBence sen hamilesin cnm aksam.acile gitsene temizlik yaptim camasuyunda cok kaldim hamilede olabilirim korkuyorum desene :) :) :) yazdim iki dakkada vallaha hahahha
Ondort senewdir düzenli canim kürtaj dan sonra bile ayni aralikla geldi ama kimyasal gebelikten sonra 29 günde geldi yoksa 25 günde bir oluyorummBence de sen hamilesin adetlerin düzenli midir genelde canimmm ?
Cok hafif sarintirak cnm ama ben tam su diyemiyorum cunku hala hasta yatagimda yatiyorim hastaliktan mi hamileliktenmi hicbir belirtiyi kestiremiyorum :) ama sen benin dedigim.yontemi dene hatta esinede oyle de goturur hemen arkasina nida ya hamileysem.de tmm işte :) :)Canim çok hossun ya valla bilmiyorum ne olacak esimle tartistim haftaya pazartesi ne kadar gitmeyeceksin dedi akintin senin seffami benim hafif sarimtrak akintim var
Canim çok hossun ya valla bilmiyorum ne olacak esimle tartistim haftaya pazartesi ne kadar gitmeyeceksin dedi akintin senin seffami benim hafif sarimtrak akintim var
Tamam bekleyelim ama ben Şali günü evde test yapacamtabi gelmezssegel haftaya pzt kadar beraber bekleyelim
Tamam bekleyelim ama ben Şali günü evde test yapacamtabi gelmezsse
Ayy uzulmeyecem valla ama belli olması gitti hihihibkuzum belli olmazsa çıkmazsa üzülme ama söz mü
Hahhahaa kizlar karesi kanepe de kiz o evdeyken ben temizlik yapmam yaptirmaz olmazsa yarin deneyeyimPapatya ya katılıyorum eğer çok merak ediyorsan bu şekilde bişey yapabilirsin canım banyoyu sildim tuz ruhuyla de zehirlendim mi ne oldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum midem bulanıyor de acile götürsün
Rabbime guven vardır bundada bi Hayır insallah kotu bisey olmaz cnm gonlunu ferah tutbenim de 30. gün 34 te bat bekliyorum ama geçen ay da 52 günde oldum ya hayırlısıbence bende sorun var hipotiroidi okudukça moralim bozuluyor hamilelik zor bu hastalıkta olsa bile düşük tehlikesi varmış çok yüksek.. Allahım yüreğimin ta içini görüyor ama biliyorum feda ettiklerin sana bahşedilir çok istediklerinse senin imtihanındır. Çok istemiyormus gibi davranmaya çalışıyorum ama Allah biliyor ne diyim.
Sağol kuzucum :) beklemedeyizzzRabbime guven vardır bundada bi Hayır insallah kotu bisey olmaz cnm gonlunu ferah tut
benim de 30. gün 34 te bat bekliyorum ama geçen ay da 52 günde oldum ya hayırlısıbence bende sorun var hipotiroidi okudukça moralim bozuluyor hamilelik zor bu hastalıkta olsa bile düşük tehlikesi varmış çok yüksek.. Allahım yüreğimin ta içini görüyor ama biliyorum feda ettiklerin sana bahşedilir çok istediklerinse senin imtihanındır. Çok istemiyormus gibi davranmaya çalışıyorum ama Allah biliyor ne diyim.
Ahhh bi olsa hemen doktora dicem benim böyle böyle rahatsızlığım var diye ama daha belli değil o yüzden gidip ne dicemi de bilemiyorum kafam da çok karışık diyelim 34.günü geçti benim ne zaman test yaptırmalıyım sizce canlar?düzensiz ya benimcanım kadın doğumcunla konus dusuk engelleyici ilaçlar yazar
Gelmiyor kirmizilar ama mide bulantim var azicik da klasik agrimm size dakika dakika rapor veriyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?