- 11 Eylül 2014
- 259
- 146
- 63
- 34
adet habercisi mi yerleşme kanaması mı acaba canım?????? :/Kızlar adetime 3 gün var şimdi hafif silik biraz kan geldi beklemedeyimbakalım ne olucak halim
Bilmiyorum bitanem orkit koydum ama ona Geçmiyor sadece peçeteye silince geliyor çare yok beklrmedeyimadet habercisi mi yerleşme kanaması mı acaba canım?????? :/
Canim insallah yerlesme dirKızlar adetime 3 gün var şimdi hafif silik biraz kan geldi beklemedeyimbakalım ne olucak halim
BakalımCanim insallah yerlesme dir
İnşallah canım arada kontrol ediyorum daha orkitte leke yokİnsallah 2.sidir canım hadi bakalım haber bekliyorum senden :)
İnşallah canım arada kontrol ediyorum daha orkitte leke yok
Ben iyiyim biraz kasigim agriyor onundisinda iyiyim canim benim bos gebelik gecirdigimde senin gibi dort gun once boyle hafif kahve bi akintim oldu.sonra kesildi yerlesmeymis ama canlanmadi yavrumBakalımsende durumlar nedir kuzum
Canim insallah yerlesme dir
Yok canım geçen ay yaptığımda çok üzülmüştüm ondan şimdi eşim yapma dedi ama şuan daha beter şok oldum 24 hastalanıcam diye hazırlamıştım birden kan gelince 3 gün öncesinden şaşırdım biraz bekliyorum yarım saate belli olur zatenbüyük ihtimalle yerleşme kanaması gibi geliyo banabi bebiş daha tutnmaya çalışıyo.erken gebelik testi noldu yaptın mı?
senden haberler nasıl deryaaa
Canim insallahhhsevilaycım sen hamilesinbu kadar belirti boşa değil
amaniiiiiinnn geliyo yeğeeenn miniiccckk deseneiyi tatlım 18. günümdeyim 4 gündür hala testim kıpkırmızı değerlendirme yapayapa bi hal olduk
amaniiiiiinnn geliyo yeğeeenn miniiccckk desene
Ahhh bi olsa hemen doktora dicem benim böyle böyle rahatsızlığım var diye ama daha belli değil o yüzden gidip ne dicemi de bilemiyorum kafam da çok karışık diyelim 34.günü geçti benim ne zaman test yaptırmalıyım sizce canlar?düzensiz ya benim
Aynen canısıı yeğennn şart hele senin gibi kokoş bi tane olursaaa tadından yenmezzzbiz işi garantiye alalım diye devamlı yerine yenisini koyuyoz hangisi tutarsa artıksizi yeğensiz bırakmıcam kafaya taktım kokoş bi bebiş lazım bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?