- 11 Eylül 2014
- 259
- 146
- 63
- 34
Aynen canım ya 34. gün ya da biraz geçip adet olursam 3. gün doktora gidip bütün hormonlarıma baktıracağım ve hipotiroid hastası olduğumu hamile olmak istediğimi söylicem . Çok üzülüyorum bu hastalık başlarda beni bu kadar etkilememişti 1 senedir tedavi oluyorum ama inşallah gebelliğe engel teşkil etmez dua edincanım 34. günü geçince kadın doğumcuna git.
düzensiz adetim var ve bebek istiyorum, tiroid problemim var de. buna yönelik tedavi istiyorum de.
ben mesela gittiğimde önce beni iplemedi. çocuk istiyorum diyorum 1 seneye olur 1 seneyi geçerse gel dedi.
bakın dr, dedim.. benim teyzemin hiç çocuğu olmadı annem de 6 düşük yaptı sonra ben geldim. ben kendimden emin değilim. ımm madem öyle düşük önleyici progestan veriyim dedi.
Aynen canısıı yeğennn şart hele senin gibi kokoş bi tane olursaaa tadından yenmezzz
Aynen canım ya 34. gün ya da biraz geçip adet olursam 3. gün doktora gidip bütün hormonlarıma baktıracağım ve hipotiroid hastası olduğumu hamile olmak istediğimi söylicem . Çok üzülüyorum bu hastalık başlarda beni bu kadar etkilememişti 1 senedir tedavi oluyorum ama inşallah gebelliğe engel teşkil etmez dua edin
Onlar gelsin yeter ki ben yeğenleri bir patikle mi geçiştiririm ????? hırkaları yumuşacık lifleri şimdiden başlamak lazııımm oohooo çok iş varsen ikizlerin patiklerini örmeye başla
Çok sağol canım burası bizim topiğimiz ayrılmayalım hiç hep burada beraber olalım miniklerimiz gelene kadar burada duralım doğuma kadar sohbete devamcanım dualarım seninle Rabbim ol derse olur sen Allah'a güven....
Çok sağol canım burası bizim topiğimiz ayrılmayalım hiç hep burada beraber olalım miniklerimiz gelene kadar burada duralım doğuma kadar sohbete devam
ayyyy hamişiiiimmm bir gelebilsem seni yalnız bırakmicam hoplaya zıplaya gelicem de bekle bekle iskelete dönücemBen burda bekliyorum hadi beni yamliz bırakmayın lufennnnn :)
Hahaha olsun bebegim ben oylede begenirim seni sen gel yeter ki :))ayyyy hamişiiiimmm bir gelebilsem seni yalnız bırakmicam hoplaya zıplaya gelicem de bekle bekle iskelete dönücemhani internette dolaşan bi resim vardı mükemmel erkeği bekleyen kız diye sonunda iskelete dönmüş ben de ona döncem
Olur canım ben varım
Onlar gelsin yeter ki ben yeğenleri bir patikle mi geçiştiririm ????? hırkaları yumuşacık lifleri şimdiden başlamak lazııımm oohooo çok iş var
bat ne zaman senide listeye alalım kuzum
Yorumlayabilecek tecrübeli ablalar teyzeler aranıyooooorrrrSon 4 5 günlük testler Kizlarrrrrrr ne diyosunuz?
Yorumlayabilecek tecrübeli ablalar teyzeler aranıyooooorrrr
liste nerde
ben suan beklrmedeyim
papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL HAMİLE svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL Kedili0983 .....................................BAT 24 EYLÜL vivianne .....................................BAT 24 EYLÜL backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL - @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL - @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure ........................................BAT 28 EYLÜL nurgulu .......................................BAT 29 EYLÜL - A afrodit26 ...................................BAT 2 EKİM
- @mercimeque ..............................BAT 4 EKİM
- P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
allbaby ........................................BAT 6 EKİM berna83 ......................................BAT 6 EKİM 21DAMLA ..................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 .....................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ......................................BAT 13 EKİM
- @elalmami ...................................BAT 15 EKİM
- bat listemizin son hali kızlar
ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?