- 11 Eylül 2014
- 259
- 146
- 63
- 34
Bitanem bence senin yumurtan yeni çatlamak üzere sen değerlendir bu gün ve Yarını yüksek ihtimalle Yarından sonra 2. Çizgin silikleşicek tatlışım benimBenim testlerimi neden kimse yorumlayamıyor ben de dahil ?
Ne guzelmis oyle, eskiden ben de oyleydim ama bu ara cok uyuyorumİyiyim canımcım ben gec yatar erken kalkarım.uykuyla aram pek yoktur.hangi gurbet ellerdensin???
ya canım ben bu cakşır otunu aldım aslında ama benimki direk kuru ot yani.internette arastırdım çesıtlerimi var acaba bunun nette gördüklerim zencefile benzer bişeydi kalın.benimki kuru ince otlar.aldığım doğrumuki acaba?benimki kabul etti çaksırı içmeyi ama keçiboynuzuna inat etti sadece pekmezi yiyo yagüzelim bak şimdik o keçi boynuzunu kullanan birsürü inasan var etramızda hemen etkisini gösteriyo içmesi lazım kesinlille havuçç suyu içir rendele muz felan yani bunları ver birde çakşır otu kaynat güç verir zinde tutar yapman lazım hiç yoktan keçi boynuzu tozunu suda karıştır içir yap yaanii
Benim çizgim 15 gündür silikleşmiyor tatlış yaaaBitanem bence senin yumurtan yeni çatlamak üzere sen değerlendir bu gün ve Yarını yüksek ihtimalle Yarından sonra 2. Çizgin silikleşicek tatlışım benim
Kan kesildi gibi canım benim yarına kadar adet mi yoksa Yerleşmemi belli olur biraz sancım var sabah Aybaşımı Değil mi çıkacar ortaya dua edin benim içim Allah hayırlısı ne ise onu versinAsli imkanin varsa git bi test yaptir bari sen belirsizlik yasama canim testini yaptir varsavkanda cikar zaten
Aaaaaaaaaaaaa bir dakika senin Batı'na bir bakıcam du biBenim çizgim 15 gündür silikleşmiyor tatlış yaaaöyle mi diyosun ?. günümde hala çatlamamış mı bu yumurrr :'( Allaaaaahımmm... devamlı çift çizgi çıldırcam.çalışma yapamam ne yazık ki kocim yok....
Tatlım hamiş olmayasın sen ... Senin batın 27 Eylül karıştırdım Brn seni yaaaaa kafa gitti bendeBenim çizgim 15 gündür silikleşmiyor tatlış yaaaöyle mi diyosun ?. günümde hala çatlamamış mı bu yumurrr :'( Allaaaaahımmm... devamlı çift çizgi çıldırcam.çalışma yapamam ne yazık ki kocim yok....
Ne guzelmis oyle, eskiden ben de oyleydim ama bu ara cok uyuyorumAbddeyim olmaz olaydim sekiz saat fark var
Ayyy ne diyosun bebeğiiimmmmTatlım hamiş olmayasın sen ... Senin batın 27 Eylül karıştırdım Brn seni yaaaaa kafa gitti bendeyapmaya devam et sen testleri ayyyy nasıl mutsuzdum içime umut verdin belkide bu hamiş sinyali kız :)
olsun tatlım ben farketmezsin o saatleri ben devamlı buralardayım sayılır
canım zaten idrar testi göstermeye bilir papatya Dada sanırım idrar ilk göstermemişti yada başka biriydi o karıştırıyor olabilirim sen içini ferah tut Batı bekle 27 gelmezse hiç idrar yapma direkt kan testi yaptırırdın ama şuan 6 gün kala adetine bu kadar koyu 2 çizgi olması bence iyiye işaret ben çok ümitliyim senden Allah nazardan saklasın zor biliyorum ama az sabret zaten 6 gün kaldıAyyy ne diyosun bebeğiiimmmmciddi misin sen deme kızzzzz valla ne biliyim tatlım yaaa çok umutsuzdum sen umut oldun bana da şu an !!! ama gebelik testi yaptım dün negatif ti???? bat gelmediği için mi? LH tan daha erken belli olur mu diyorsun ???????????
hehe ben yumurtluyorum dediğimde adam zaten peşimden ayrılmıyor :)Hadi gözün aydın canım. Veeee çalışmalar başlasın. Herifin tepesinden inme aşağı
Ayyyyyy amin ağzın bal yesin çıkan sözler dua yerine geçsin lütfen o kadar istiyorum ki :) şuradan şu allbaby min listesinden sırasıyla hepimiz hamiş olarak çıkalım inşallah yarabbimin hazinesi bol hepimie nasip etsin inşallah canım benimmm senin bata da az kaldı ayyy bu hafta baya yoğunuz baya bat var bakalım!!!canım zaten idrar testi göstermeye bilir papatya Dada sanırım idrar ilk göstermemişti yada başka biriydi o karıştırıyor olabilirim sen içini ferah tut Batı bekle 27 gelmezse hiç idrar yapma direkt kan testi yaptırırdın ama şuan 6 gün kala adetine bu kadar koyu 2 çizgi olması bence iyiye işaret ben çok ümitliyim senden Allah nazardan saklasın zor biliyorum ama az sabret zaten 6 gün kaldı
Naptin siliklesti mi cizgiler? Ben bi turlu emin olamadim ya da hala yumurtlamadim
Yüreğini ferah tut canım benim Allahtan hayırlı zamanda en hayırlı evlatları versin inşallah hepimizeAyyyyyy amin ağzın bal yesin çıkan sözler dua yerine geçsin lütfen o kadar istiyorum ki :) şuradan şu allbaby min listesinden sırasıyla hepimiz hamiş olarak çıkalım inşallah yarabbimin hazinesi bol hepimie nasip etsin inşallah canım benimmm senin bata da az kaldı ayyy bu hafta baya yoğunuz baya bat var bakalım!!!
Benim hic kipkirmizi olmadi, zaten burdaki resimleri gorunce cok sasiriyorumhayır hala kıpkırmızı silikleşmedisendede mi aynı kırmızımı hala?
Ayyyyyy amin ağzın bal yesin çıkan sözler dua yerine geçsin lütfen o kadar istiyorum ki :) şuradan şu allbaby min listesinden sırasıyla hepimiz hamiş olarak çıkalım inşallah yarabbimin hazinesi bol hepimie nasip etsin inşallah canım benimmm senin bata da az kaldı ayyy bu hafta baya yoğunuz baya bat var bakalım!!!
Benim hic kipkirmizi olmadi, zaten burdaki resimleri gorunce cok sasiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?