ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

kuzu sen bence hamilesin
Şu yorumu görünce gelip her nerede yaşıyorsanız sizi öpesim geliyor sanki direk doktor ağzından duymuş kadar içimde heyecan oluyor kızlarrrr yaaaa çok seviniyorum boş bile çıksa olmasa bile yorumlarınız için şu anlık mutluluğum için bile sırf size minnettarım

Kızlar çok tatlısınız, iyi ki varsınız....

Kan kesildi gibi canım benim yarına kadar adet mi yoksa Yerleşmemi belli olur biraz sancım var sabah Aybaşımı Değil mi çıkacar ortaya dua edin benim içim Allah hayırlısı ne ise onu versin
canım kan kırmızı mı? kahverengi gibiyse ablamında öyle olmustu onda adet düzensizliği vardı hatta yine adet olamıyorum dedi ben onlardaydm günlük pede geçiyodu hatta leke.oralı olmadı biraz sürdü sonra ögrendik ki hamişş. 2 yasında simdi oğlusumuz. seninki de öyledir insallahhhhhhh

bu yerleşme kanaması için eskiler der ki erkek çocuk anneye haber verirmiş (nişan gönderirmiş) ben geliyorum diye... :)

ben diyorum kediliaslı sen hamişsin ama insan söylerken düşüncesini bile cekiniyor ya değilse diye sonuçta doktor onayı olma
bu yerleşme kanaması için eskiler der ki erkek çocuk anneye haber verirmiş (nişan gönderirmiş) ben geliyorum diye... :)
vayyyy yani yerleşme kanaması olanlar için direk erkek diyebiliyor muyuuuzzz??? bilimselliği de var mı acaba

[ebeQUOTE="allbaby, post: 37005152, member: 620241"]şu an itibariyle yok ama azmettik bir kaç arkadaşı doğurtcaz muhtarlıktan ebeliğe terfi etcem kızzz[/QUOTE]
ebe muhtaarrr, muhtarrr ebeeee ne olur ne olur beni de dogurtttttben de hamiş olmak istiyorumm ben deeee hepimiz olalım hamişşşş Allahım ne olurrrrrrr

Kızlar selamlar. 2 yıldır çocuk istiyorum olmuyor. 6 ay önce rahimde perde olduğu için amaliyat oldum. Bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım kullandım dün çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdim)) eğerbu topiği önceden görseydim bende katılırdım bişey sorcan dün çift çizgiyi görürken hemen bugün silikleşmesi normal mi?

İnşallah canım saol desteğin için arada kontrol ediyorum hala normal adet kanına dönüşmedi 17 30 dan beri sürekli kontrol halindeyim artık Allah'a sığındığım Rabbim ne eylerse güzel eyler haber vericem burdan size adetse eğer kızlar adet değilse sabah hastaneye kan testine gidicem dualarınızı esirgemeyin benden

Normal canım bazı yumurta 1 günden az kalıyor rahimde o anda da siz değerlendirmişsiniz Allahtan ... Sen gene 1 gün yap 1 gün dinlendir eşini bu hafta hemen Bırakma tamam mı ? Hadi hayırlısı inşallah kuzum

Evey o bendim :)) bende idrarda silik bile cikmadi kopkoyu tek cizgi cikti inanmayin onlara bence cnm camarsuyu isi senin ucunde geçerli bi hastaneye git istersen

Teşekkür ederim canım hepimixin gönlüne göre olsun inş

insallah adet değildir canım insallah. ama benim içim senin adına çok ferah inşallahh topiğimizin 2.bebiş haberi de gelir senden yarın.sabaha belli olur heralde gelse gelirdi yaa gelme pis kırmızııı gel meeeeeeee....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…