Son 4 5 günlük testler Kizlarrrrrrr ne diyosunuz?
ayyyy hadi inşallahhh bu simgeyi görünce de yüreğim pır pır ediyoooobu hafta burası çok karışcakbat'lar yaklaşıyo heyecanlar tavan yaptı hayırlısıyla kısmetiyle hepinizi doğurtcam kızlar bu listeyi temize çekçez
Şu yorumu görünce gelip her nerede yaşıyorsanız sizi öpesim geliyor sanki direk doktor ağzından duymuş kadar içimde heyecan oluyor kızlarrrr yaaaa çok seviniyorum boş bile çıksa olmasa bile yorumlarınız için şu anlık mutluluğum için bile sırf size minnettarımkuzu sen bence hamilesin
papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL HAMİLE svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE - @hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL
Kedili0983 .....................................BAT 24 EYLÜL vivianne .....................................BAT 24 EYLÜL backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL - @masal2010..................................BAT 27 EYLÜL
ayserram ......................................BAT 27 EYLÜL - @kecozz.........................................BAT 27 EYLÜL
- @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
- @lale-naren...................................BAT 28 EYLÜL
AŞILAMA - @plasure........................................BAT 28 EYLÜL
- @nurgulu.......................................BAT 29 EYLÜL
- @afrodit26 ...................................BAT 2 EKİM
- @mercimeque ..............................BAT 4 EKİM
- @pretty1406..................................BAT 5 EKİM
allbaby ........................................BAT 6 EKİM berna83 ......................................BAT 6 EKİM - @21DAMLA..................................BAT 12 EKİM
- @zeytin85 .....................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ......................................BAT 13 EKİM
- @elalmami ...................................BAT 15 EKİM
- bat listemizin son hali kızlar
ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
canım kan kırmızı mı? kahverengi gibiyse ablamında öyle olmustu onda adet düzensizliği vardı hatta yine adet olamıyorum dedi ben onlardaydm günlük pede geçiyodu hatta leke.oralı olmadı biraz sürdü sonra ögrendik ki hamişş. 2 yasında simdi oğlusumuz. seninki de öyledir insallahhhhhhhKan kesildi gibi canım benim yarına kadar adet mi yoksa Yerleşmemi belli olur biraz sancım var sabah Aybaşımı Değil mi çıkacar ortaya dua edin benim içim Allah hayırlısı ne ise onu versin
Kızlaarrrrrr var mı hamişşşş var mııııı???
canım kan kırmızı mı? kahverengi gibiyse ablamında öyle olmustu onda adet düzensizliği vardı hatta yine adet olamıyorum dedi ben onlardaydm günlük pede geçiyodu hatta leke.oralı olmadı biraz sürdü sonra ögrendik ki hamişş. 2 yasında simdi oğlusumuz. seninki de öyledir insallahhhhhhh
vayyyy yani yerleşme kanaması olanlar için direk erkek diyebiliyor muyuuuzzz??? bilimselliği de var mı acababu yerleşme kanaması için eskiler der ki erkek çocuk anneye haber verirmiş (nişan gönderirmiş) ben geliyorum diye... :)
bu yerleşme kanaması için eskiler der ki erkek çocuk anneye haber verirmiş (nişan gönderirmiş) ben geliyorum diye... :)
hıııhhh ben de duydum canım beni insallah insallahhhh o da öyledirrr haber bekliyoruzzzzzzbu yerleşme kanaması için eskiler der ki erkek çocuk anneye haber verirmiş (nişan gönderirmiş) ben geliyorum diye... :)
Evet ben de o tarihleri bekliyorum bakalim ama giderek koyulasan kirmizilar yok du bakalim ne olacak merakla bekliyorumgeç yumurtlama olabilirmi ki allah allahbizim bat'a göre ayın 22-23 gibi yumurtlamamız lazımmış
duymustum ben de canım ama ne derece dogru bilmiyoreeeeeaaaa yeni bişey daha öğrendik kızlar duydunuz muerkek farkı işte
İnşallah canım saol desteğin için arada kontrol ediyorum hala normal adet kanına dönüşmedi 17 30 dan beri sürekli kontrol halindeyim artık Allah'a sığındığım Rabbim ne eylerse güzel eyler haber vericem burdan size adetse eğer kızlar adet değilse sabah hastaneye kan testine gidicem dualarınızı esirgemeyin bendencanım kan kırmızı mı? kahverengi gibiyse ablamında öyle olmustu onda adet düzensizliği vardı hatta yine adet olamıyorum dedi ben onlardaydm günlük pede geçiyodu hatta leke.oralı olmadı biraz sürdü sonra ögrendik ki hamişş. 2 yasında simdi oğlusumuz. seninki de öyledir insallahhhhhhh
Normal canım bazı yumurta 1 günden az kalıyor rahimde o anda da siz değerlendirmişsiniz Allahtan ... Sen gene 1 gün yap 1 gün dinlendir eşini bu hafta hemen Bırakma tamam mı ? Hadi hayırlısı inşallah kuzumKızlar selamlar. 2 yıldır çocuk istiyorum olmuyor. 6 ay önce rahimde perde olduğu için amaliyat oldum. Bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım kullandım dün çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdim)) eğerbu topiği önceden görseydim bende katılırdım bişey sorcan dün çift çizgiyi görürken hemen bugün silikleşmesi normal mi?
Evey o bendim :)) bende idrarda silik bile cikmadi kopkoyu tek cizgi cikti inanmayin onlara bence cnm camarsuyu isi senin ucunde geçerli bi hastaneye git istersencanım zaten idrar testi göstermeye bilir papatya Dada sanırım idrar ilk göstermemişti yada başka biriydi o karıştırıyor olabilirim sen içini ferah tut Batı bekle 27 gelmezse hiç idrar yapma direkt kan testi yaptırırdın ama şuan 6 gün kala adetine bu kadar koyu 2 çizgi olması bence iyiye işaret ben çok ümitliyim senden Allah nazardan saklasın zor biliyorum ama az sabret zaten 6 gün kaldı
Teşekkür ederim canım hepimixin gönlüne göre olsun inşNormal canım bazı yumurta 1 günden az kalıyor rahimde o anda da siz değerlendirmişsiniz Allahtan ... Sen gene 1 gün yap 1 gün dinlendir eşini bu hafta hemen Bırakma tamam mı ? Hadi hayırlısı inşallah kuzum
insallah adet değildir canım insallah. ama benim içim senin adına çok ferah inşallahh topiğimizin 2.bebiş haberi de gelir senden yarın.sabaha belli olur heralde gelse gelirdi yaa gelme pis kırmızııı gel meeeeeeee....İnşallah canım saol desteğin için arada kontrol ediyorum hala normal adet kanına dönüşmedi 17 30 dan beri sürekli kontrol halindeyim artık Allah'a sığındığım Rabbim ne eylerse güzel eyler haber vericem burdan size adetse eğer kızlar adet değilse sabah hastaneye kan testine gidicem dualarınızı esirgemeyin benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?