normal canım benim de öyle olduKızlar selamlar. 2 yıldır çocuk istiyorum olmuyor. 6 ay önce rahimde perde olduğu için amaliyat oldum. Bu ay ilk defa ovulasyon testi aldım kullandım dün çift çizgiyi yakaladım ve değerlendirdim)) eğerbu topiği önceden görseydim bende katılırdım bişey sorcan dün çift çizgiyi görürken hemen bugün silikleşmesi normal mi?
ben diyorum kediliaslı sen hamişsin ama insan söylerken düşüncesini bile cekiniyor ya değilse diye sonuçta doktor onayı olma
vayyyy yani yerleşme kanaması olanlar için direk erkek diyebiliyor muyuuuzzz??? bilimselliği de var mı acaba
İnşallah canım saol desteğin için arada kontrol ediyorum hala normal adet kanına dönüşmedi 17 30 dan beri sürekli kontrol halindeyim artık Allah'a sığındığım Rabbim ne eylerse güzel eyler haber vericem burdan size adetse eğer kızlar adet değilse sabah hastaneye kan testine gidicem dualarınızı esirgemeyin benden
ya canım ben bu cakşır otunu aldım aslında ama benimki direk kuru ot yani.internette arastırdım çesıtlerimi var acaba bunun nette gördüklerim zencefile benzer bişeydi kalın.benimki kuru ince otlar.aldığım doğrumuki acaba?benimki kabul etti çaksırı içmeyi ama keçiboynuzuna inat etti sadece pekmezi yiyo yapekmezde degil aslında keciboynuzunun soğuk presiymiş birazdaha kıvamlı bişey.
kızlarrr bebişimin oldugunu öğrenip deliler gibi dolaşıpminik minik seyler almak istiyorummmmmm koçiş diyo ki korkarım ki seni bebek mağazalarından taoplıcam
Ay inşallah kuşum ben sana ultrasonda göremediğinde Dr söyledim şimdide söylüyorum %99 hamişsin senKizlar sık sk idrara da cikmaya basladim oglumda da boyleudim acik kapi birakiyorum ama galiba hamileyim
Allah razı olsun hepinizdenyok canım aslında yumurta rahimde tutunurken kılcal damara denk gelirse yerleşme kanaması oluyor ama halk arasında erkek diyollaaa :)
dualarımız seninle canım Rabbim duy sesimizi
Canim senin gibi dr can kurban ne atli konustun kuzummmmmmmAy inşallah kuşum ben sana ultrasonda göremediğinde Dr söyledim şimdide söylüyorum %99 hamişsin sen
sen naaapıyosuuunnnnn bakıyımmmm?ne var ne yokkk?i
inşallah cnm
bi dakka çok heyecan yaptım şimdiiii ve ve veeeeeeeeee topiğimizin 3. bebişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiKizlar sık sk idrara da cikmaya basladim oglumda da boyleudim acik kapi birakiyorum ama galiba hamileyim
Ayyy canim.hadi insallah ne.zaman tahlil yaptircaksim heyecan yaptim :)Kizlar sık sk idrara da cikmaya basladim oglumda da boyleudim acik kapi birakiyorum ama galiba hamileyim
sen naaapıyosuuunnnnn bakıyımmmm?ne var ne yokkk?
Insallah insallahhh ayyy supersin daha cokkkk arkadas cikacak bana inaniyorum :))Yarin gidyorummmm sabahtannnnn ve insallah cikar da size guzel haber veririmmm
Yarin gidyorummmm sabahtannnnn ve insallah cikar da size guzel haber veririmmm
Aaa icini ferah tutnapm canım ya bende sık idrara çıkıyorum ama bnim aşılama kesin tutmamıştır öle hissediyorum bnden umudu kesin yani
Deme oyle yaaa iyimser ol lutfennapm canım ya bende sık idrara çıkıyorum ama bnim aşılama kesin tutmamıştır öle hissediyorum bnden umudu kesin yani
ööyle demekkk yoookkkknapm canım ya bende sık idrara çıkıyorum ama bnim aşılama kesin tutmamıştır öle hissediyorum bnden umudu kesin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?