- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
Deme oyle yaaa iyimser ol lutfen
ööyle demekkk yoookkkkumudumuzu kesmek hiç yokkk. senden de gelsin güzel haberrrrr insallah güzel düşüünnn
Aaa icini ferah tut
sen üzülürsen bis de üzülürüzzzzgüzelim halim bu ne yapayım üzülüyorum üffff
ayyyy kurban oldugum Mevlammm hadi insallahhhhhKızlar an itibariyle hala orkitte kan yok pencerede silik görünüyor sol yumurtalığımda Sancı var sadece sol tarafımda Sancı
bi dakka çok heyecan yaptım şimdiiii ve ve veeeeeeeeee topiğimizin 3. bebişiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivar mı arttırann. kızlar bu ay hamiş olamazsam da sizlerin güzel haberiyle musmutluyum yaaaaaaaaaaaaa. canımmmm insallahhh insallah ne olur haber edin sabahtan.
Anladim ben sen dayak istiyosun boyle dusunme iyu seyler olumlu seyler dusun ki iui olsun bir daha boylesoyleme lutfeniçime doğuyo sabah erkenden bi rüya gördüm ve uyuyamadım nasıl cnm sıkıldı bn bebekleri ancak rüyamda görürüm kısmet yapacak bişi yok
sen üzülürsen bis de üzülürüzzzz...
Ben olmadan almaya basladim o kadar minis guzel seyler var ki insan dayanamiyorkızlarrr bebişimin oldugunu öğrenip deliler gibi dolaşıpminik minik seyler almak istiyorummmmmm koçiş diyo ki korkarım ki seni bebek mağazalarından taoplıcam
Lale neolur böyle yapma biz burda hepimiz bareberiz Beraberce hamiş kalıcaz Allah'ın izniyleöle diyorum kendime bazen ama gerçek yüzüme karşı
Anladim ben sen dayak istiyosun boyle dusunme iyu seyler olumlu seyler dusun ki iui olsun bir daha boylesoyleme lutfen
Lale neolur böyle yapma biz burda hepimiz bareberiz Beraberce hamiş kalıcaz Allah'ın izniyle
Beketli ayimiz bu ay :))@@hafizekbr den de haber gelirse bat listemiz dört de dört hamiş olacak inşallahhhhhhh
insallah canım insallahhhh dolsun göbişlere bebişleerrrrbereketli olur inş bu ayımız :)
Şüphesiz tabiki rabbi yeter ki ol desin olmayan cak bisey yok umudunu kaybetmw lütfenaşılama oldu ama doktor olmaz diyo allah büyük diyorum sadece
demi demi ben de bebek magazalarının önünden geçerken girmeden yapamıyorummmBen olmadan almaya basladim o kadar minis guzel seyler var ki insan dayanamiyor
28 zini bekliyorum bakıcam ama belli yaniŞüphesiz tabiki rabbi yeter ki ol desin olmayan cak bisey yok umudunu kaybetmw lütfen
Benim kuzenimin eşi 40 yaşında hamiş kaldı geçen ay ve ovulasyon testi ile 10 yıllık evliler ve 3 ay içinde ovulasyon testi ile hamile kaldı içini ferah tut en hayırlı zamanda olucak bebişin inan banainşallah Allahtan ne isterim mucize olsa keşkee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?