- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
cidiimisin gerçektenmiii nasıl olmuş o öle allahın işi işte aaaaaaBenim kuzenimin eşi 40 yaşında hamiş kaldı geçen ay ve ovulasyon testi ile 10 yıllık evliler ve 3 ay içinde ovulasyon testi ile hamile kaldı içini ferah tut en hayırlı zamanda olucak bebişin inan bana
sen ne bakıyosun doktora beee. benim ablam hemşire. doktor dedi ki ona çocuğun olmayacak hiç. var ya hiçbirimiz hakkımızı helal etmiyoruz. tedaviyle de olsa oldu şu an anaokuluna giden bir de 2 yasında oglusu var diger ablam da dogru düzgün yumurtlayamıyordu onun da tüp bebekle oldu ona da olmaz diyolardı ikizimiz var 3 yaslarında. neyin kafasını yasıyolar bu doktorlar Allah büyük Ol diyecek O.aşılama oldu ama doktor olmaz diyo allah büyük diyorum sadece
sen ne bakıyosun doktora beee. benim ablam hemşire. doktor dedi ki ona çocuğun olmayacak hiç. var ya hiçbirimiz hakkımızı helal etmiyoruz. tedaviyle de olsa oldu şu an anaokuluna giden bir de 2 yasında oglusu var diger ablam da dogru düzgün yumurtlayamıyordu onun da tüp bebekle oldu ona da olmaz diyolardı ikizimiz var 3 yaslarında. neyin kafasını yasıyolar bu doktorlar Allah büyük Ol diyecek O.
Kesinlikle.katiliyorum mallar bosa okumus okuzler nasildarahat rahat soyluyorlar bu ay olmaz önümüze deki ay olur yeterki rabbim ol desinsen ne bakıyosun doktora beee. benim ablam hemşire. doktor dedi ki ona çocuğun olmayacak hiç. var ya hiçbirimiz hakkımızı helal etmiyoruz. tedaviyle de olsa oldu şu an anaokuluna giden bir de 2 yasında oglusu var diger ablam da dogru düzgün yumurtlayamıyordu onun da tüp bebekle oldu ona da olmaz diyolardı ikizimiz var 3 yaslarında. neyin kafasını yasıyolar bu doktorlar Allah büyük Ol diyecek O.
Valla 10 yıldır olmuyordu üstündede durmadılar 3 ay önce ovulasyon testine başladılar ve 3 ayın sonunda gecen ay hamiş kaldı yani Allah çok büyük içini karartma tam tersi Kafanı dağıt komedi filmleri izle kitap oku bu ay olumsuz bile olsa bir dahaki ay beraberiz gene testlerimizi yaparız film izleriz dedikodu yaparız burda maksat Kafayı verme bu konuya bak görüceksin Dr lar aracı Allah çok büyük bol bol Meryem süresi oku tatlım benimcidiimisin gerçektenmiii nasıl olmuş o öle allahın işi işte aaaaaa
Valla 10 yıldır olmuyordu üstündede durmadılar 3 ay önce ovulasyon testine başladılar ve 3 ayın sonunda gecen ay hamiş kaldı yani Allah çok büyük içini karartma tam tersi Kafanı dağıt komedi filmleri izle kitap oku bu ay olumsuz bile olsa bir dahaki ay beraberiz gene testlerimizi yaparız film izleriz dedikodu yaparız burda maksat Kafayı verme bu konuya bak görüceksin Dr lar aracı Allah çok büyük bol bol Meryem süresi oku tatlım benim
Kesinlikle.katiliyorum mallar bosa okumus okuzler nasildarahat rahat soyluyorlar bu ay olmaz önümüze deki ay olur yeterki rabbim ol desin
Bebiş isteyenlere tavsiye ediyorlar canım benim ben pek bilmem internette buldum gecen ay ordan bakarak okudumkuran biliyorum Meryem suresi ne için cnm
Bebiş isteyenlere tavsiye ediyorlar canım benim ben pek bilmem internette buldum gecen ay ordan bakarak okudum
demi demi ben de bebek magazalarının önünden geçerken girmeden yapamıyorummm
Ahh neler var neler bende dun yasadim o okuz dr beni deli etti
Allahtan esim yoktu yanimda tatmin olmadiysan kadin dogumcuya git dedi salakk esim dalar di kesin
Bebiş isteyenlere tavsiye ediyorlar canım benim ben pek bilmem internette buldum gecen ay ordan bakarak okudum
Ahh neler var neler bende dun yasadim o okuz dr beni deli etti
Allahtan esim yoktu yanimda tatmin olmadiysan kadin dogumcuya git dedi salakk esim dalar di kesin
ben de başlıcam her gün mü okumak lazım canım
kızlar vakia da eve bereket getirir biz eşimle okumaya başlamadan önce sıfırı tüketecektik şimdi çok şükür arabamızı aldık mutlaka okuyun, ben bayadır ihmal ettim Rabbim affetsin, inşallah namazlarıma da başlamak istiyorum Rabbim büyük
namazlarını kıl lütfen ozamn bak rabbim seni darda koymayacak hem mecbursun kılmaya allahın emri bu tatlım şimdiden allah kabul etsin
aynen canım tamam genellememek lazım saygımız sonsuz okumussun yıllardır ama bi empati kur karsındakiyle okuyunca ve o koltuga oturmakla bitmiyo her sey.Ahh neler var neler bende dun yasadim o okuz dr beni deli etti
İçinden geldikçe okuman yeterli canım ben 1 kez okudum sadece 1 kez geldi içimden aynen Allah er yada geç kulu için hayırlı olan tüm dualara cevap veriyor kurban Olduğumben de başlıcam her gün mü okumak lazım canım
kızlar vakia da eve bereket getirir biz eşimle okumaya başlamadan önce sıfırı tüketecektik şimdi çok şükür arabamızı aldık mutlaka okuyun, ben bayadır ihmal ettim Rabbim affetsin, inşallah namazlarıma da başlamak istiyorum Rabbim büyük
Şimdi okudum Lale biliyomusun .. Az önce içimden geldi okudum sende oku canım benim şimdiayet-el kursi okuyalım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?