İnsallah hamilesindir de listeye biri daha eklenirKizlar sık sk idrara da cikmaya basladim oglumda da boyleudim acik kapi birakiyorum ama galiba hamileyim
Bende okudum Allah kabul etsin insallah bebeklerimize kavustursun hepimizi aminŞimdi okudum Lale biliyomusun .. Az önce içimden geldi okudum sende oku canım benim şimdi
I. nsalallh canim cok usuyorum ya ben papatya sende usume varmi kizlar oyke degisik reaksiyon veriyor ki vucudum anlatamam bir an tuhaf oliyorum icime bir sicak his doguyor tamam hamileyim diyorum ama simdi bir agrim var anlatamam sabaha olurum diyorum RABBIM HAKKIMDA HAYIRLISNI VER SU ACIZ KULUNA ISTEGINI BAHSEYLE AMINNNNdua ediyorum ama olursam da gercekten uzulmeyecemİnsallah hamilesindir de listeye biri daha eklenir
Canim usumek ne kelime.hala hasta yataktan cikamadim.esim.artik delircek sabahtan beri ev temizligi bana corba sicak su torbasi meyve adam artik nolur ben doguruyum dicek.hale geldi kalkamiyorum ki :) icimden bi ses hamile oldugunu soyluyor cnm hadi hayirliai sabaha az kaldi gelsun bebissI. nsalallh canim cok usuyorum ya ben papatya sende usume varmi kizlar oyke degisik reaksiyon veriyor ki vucudum anlatamam bir an tuhaf oliyorum icime bir sicak his doguyor tamam hamileyim diyorum ama simdi bir agrim var anlatamam sabaha olurum diyorum RABBIM HAKKIMDA HAYIRLISNI VER SU ACIZ KULUNA ISTEGINI BAHSEYLE AMINNNNdua ediyorum ama olursam da gercekten uzulmeyecem
Âmin canım inşallah hayırlı haberlerimizi verelim birbirimizeBe
Bende okudum Allah kabul etsin insallah bebeklerimize kavustursun hepimizi amin
Asli kuzum bu kesin yerleşme sakin ayagini falan usutme bak senin yüzün gulecek inşallah hepimizin inşallah yüzü gulecekKızlar tamamen gitti artık peçeteye iyice silik geliyor bazen pembe bazen pembemsi kahve şuan yok oldu gibi bisey adette dönmezse sabahta böyle olursa kan testine gidiyorum
Kuzum valla utanmadan peçetenin resmini çekip yollicam ama size söz eğer hamişsem bilgi olsun diye diğer Arkadaşlara çektiğim 1 resim var onu koyucam buraya Yerleşme kanaması diye .. Ama adettsem yapıcak bişey yokAsli kuzum bu kesin yerleşme sakin ayagini falan usutme bak senin yüzün gulecek inşallah hepimizin inşallah yüzü gulecek
Canim adetin verdiği biseydir kanaman nasil başladı miKızlar anlamıyorum. Ben adet oldum ama hala sol kasigim arada ağrıyor. Tövbe neyin alameti bu ?
Allah razı olsun canım benimKızlar ben Meryem Suresi okumaya gidiyorum hepimize okuyacağım gönlünüzü rahat tutun Allah hepimize selamet versin
İnşallah canım şimdi baktım leke gibi soluk kan oluyo artık yarın çıkıcak ortaYa ak koyun kara koyunAsli kuzum bu kesin yerleşme sakin ayagini falan usutme bak senin yüzün gulecek inşallah hepimizin inşallah yüzü gulecek
Insallah hamilesindir canim!İnşallah canım şimdi baktım leke gibi soluk kan oluyo artık yarın çıkıcak ortaYa ak koyun kara koyun
İnşallah saol canım desteğin içinInsallah hamilesindir canim!
Başladı canım başladı hay başlamaz olaydı pöfffCanim adetin verdiği biseydir kanaman nasil başladı mi
Beni de diyorlar sanırım ama Benimki yarın sabah belli olucak ama benim hiç ümidim yokkızlar sohbetin en tatlı yerinde çıkmak zorunda kaldımkayınvelidem kız kardeşlerini toplamış bana baskın yaptı çaya geldi
arada bi yerde 3 hamilemiz oldu gibi bişey gördüm kim kız oooooooo becerikli hatunlar el kaldırsın
Beni de diyorlar sanırım ama Benimki yarın sabah belli olucak ama benim hiç ümidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?