ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Canim gunaydin, vardir bunda da bir hayir. Ekim annesi olma yolunda calismalara devam toplamda kac gun sonra regli oldun? 28den kisa mi?

Günaydın canlarr kediliasli kuzum inşallah önümüzdeki aya olur miniciigin tatlıs kocin yanında yaaa kuzum hiç üzülme ekim annesi olacağın var demekki bakalım biz ne yaptık bugün 31.gun şafak 3

Şimdi okudum Lale biliyomusun .. Az önce içimden geldi okudum sende oku canım benim şimdi

ben her namazdan sonra okurum allahım korusun diye o ayetin içinde rabbimin adı gizli zikir edelim rabbim sıkıntılarımıza dermen eyler inşallah okumana sevindim allah dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah

Kızlar anlamıyorum. Ben adet oldum ama hala sol kasigim arada ağrıyor. Tövbe neyin alameti bu ?

bu demek oluyor ki yumurtan soldan daha gelişmiş ve reglin onu infaz etmeye çalışıyor gebel,ik oluşmadığı için rahat ol bişi yok

Gunaydin canlarim oglum rahatsiz hastaneyevgidemiyorum bubaralar hayt beni ters kose yapmak istiyor bakalim yarin iyi olirsa giderim yoksa iyilesene kadar gidemeyecem ama oglumun ilacini alirken test alacagim sabah yaparim cikarsabresmi atarim

günaydın arkadaşlar...

aslı üzüldüm ama devam arkadaşım.. yeni ay yeni umutlar yeni testler demek... böyle düşünücez, baska caremiz yok..

lale benim de son 5 gün bekliyorum bakalım, belirti uydurmadan şansımı deniyorum,, Rabbim bilir zamanıı inşalah tüm isteyenler hamiş oluur en kısa zamanda

günaydın kızlar

aslıcım canım benim kısmet değilmiş demekki hayırlısı birlikte ekim annesi olcaz kızz üzme tatlışım kendini öptümmm

1. papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL HAMİLE
  2. svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL
  4. @kediliasli ....................................BAT 24 EYLÜL
  5. vivianne .....................................BAT 24 EYLÜL
  6. backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL
  8. @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
  9. kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL
  10. @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
  11. lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  12. plasure ........................................BAT 28 EYLÜL
  13. nurgulu .......................................BAT 29 EYLÜL
  14. A afrodit26 ....................................BAT 2 EKİM
  15. @mercimeque ...............................BAT 4 EKİM
  16. P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
  17. allbaby ........................................BAT 6 EKİM
  18. berna83 ......................................BAT 6 EKİM
  19. 21DAMLA ...................................BAT 12 EKİM
  20. Z zeytin85 .....................................BAT 12 EKİM
  21. @asyanes ......................................BAT 13 EKİM
  22. @elalmami ....................................BAT 15 EKİM
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Ve ovulasyon testini yumurtlama döenminde hergünmü yapıysnz yoksa sabah akşammı?? Çift çizgi olmazsa bu ne demek oluyr o dönemde??

Kızlar günaydın ben bugun ovu testine başlafım adetimin 10. Günü ne diyosunuz

Eklentiler

• 20140922_095315.webp
    48 KB · Görüntüleme: 47
Gunaydin canlarim oglum rahatsiz hastaneyevgidemiyorum bubaralar hayt beni ters kose yapmak istiyor bakalim yarin iyi olirsa giderim yoksa iyilesene kadar gidemeyecem ama oglumun ilacini alirken test alacagim sabah yaparim cikarsabresmi atarim
AAA GEÇMİŞ OLSUN CANIM, ALLAH ŞİFASINI VERSİN..

GRIP SALGINI VAR DİKKAT ET

Ve ovulasyon testini yumurtlama döenminde hergünmü yapıysnz yoksa sabah akşammı?? Çift çizgi olmazsa bu ne demek oluyr o dönemde??

yumurtlama olacağı tarihi kestirebiliyosan sadece o zamanlarda test yapsanda olur.ama bilmiyosan adet bitimiyle başla hergün yap derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…