Canim gunaydin, vardir bunda da bir hayir. Ekim annesi olma yolunda calismalara devamKızlar günaydın saat sabah 6 şimdi ezan okunurken uyandım Kalktım hastalanmışım yani 3 gün erken oldum ne yapalım Rabbim öyle istediyse vardır hikmeti yeni testleri ismarlicam bu gün şimdi tekrar uyumayaçalışıcam öptüm sizi
Şimdi okudum Lale biliyomusun .. Az önce içimden geldi okudum sende oku canım benim şimdi
Kızlar anlamıyorum. Ben adet oldum ama hala sol kasigim arada ağrıyor. Tövbe neyin alameti bu ?
Kızlar günaydın saat sabah 6 şimdi ezan okunurken uyandım Kalktım hastalanmışım yani 3 gün erken oldum ne yapalım Rabbim öyle istediyse vardır hikmeti yeni testleri ismarlicam bu gün şimdi tekrar uyumayaçalışıcam öptüm sizi
Bu ne listesi tam olarak ve nsl ekleniyr?
AAA GEÇMİŞ OLSUN CANIM, ALLAH ŞİFASINI VERSİN..Gunaydin canlarim oglum rahatsiz hastaneyevgidemiyorum bubaralar hayt beni ters kose yapmak istiyor bakalim yarin iyi olirsa giderim yoksa iyilesene kadar gidemeyecem ama oglumun ilacini alirken test alacagim sabah yaparim cikarsabresmi atarim
Kızlar günaydın ben bugun ovu testine başlafım adetimin 10. Günü ne diyosunuz
YOK BACIM DAHA OLMAMISIN, HERGÜN AYNI SAATTE YAPMAYA DEVAM ET..Kızlar günaydın ben bugun ovu testine başlafım adetimin 10. Günü ne diyosunuz
benim 10. günde seninki kadar belirginmiş.bir hafta içinde yumoşlancaksın gibi duruyo
YOK BACIM DAHA OLMAMISIN, HERGÜN AYNI SAATTE YAPMAYA DEVAM ET..
Ve ovulasyon testini yumurtlama döenminde hergünmü yapıysnz yoksa sabah akşammı?? Çift çizgi olmazsa bu ne demek oluyr o dönemde??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?