kızlar peki son 4 saat sıvı almamalı mıyım yani bu şart mı
ben deeeeben pek susuz kalmıyom kendimi 4 saat susuz bırakamam sonuçta yaz ayı
YOK BACIM DAHA OLMAMISIN, HERGÜN AYNI SAATTE YAPMAYA DEVAM ET..
cannımcım söyle özetliym sana ;kızlar peki son 4 saat sıvı almamalı mıyım yani bu şart mı
dududada gebelik testlerinden vaz gecti ovulasyon testlerine başladı, ama şükür henüz parçalamadık :)kizlar old. Nasil anliyorsunuz
kizlar old. Nasil anliyorsunuz
cannımcım söyle özetliym sana ;
1-) sıvı alımının en az 3 saat olmamasına dikkat et, ben kendime göre işten cıkarken çişimi yapıyordum saat 6 da, kızı kresten alıym, eve gidiym yemek bilmem ne derken zaten saat 8,30 oluyordu bir saat daha içmiyordum akşamları 9-10 arası çişimle yapıyordum, seninde mutlaka sıvı alımının az oldugu zamanlar vardır. özllikle gün içine denk getirmeye calısmadım..
2-) Şimdiki gibi göründükten sonra hergün yapmaya devam et hatta koyuluk birbirine yakın olursa gunde iki kere yap canım..
3-) asıl önemli olan iki çizginin koyu oldugu zaman değil silikleşmeye basladığı zaman, silikleşmeye başlayınca üst üste en az iki gün
4-) senin sperm kalitesi için şimdi 1 gün çalışma - 1 gün tatil devam etmen lazım, bi de çift çizgiyi kaçırabilirsin de... riske atmamak lazım..
kızlar ben şimdi dün yumurtladım cumartesi kırmızıyı gördüm salı da akıntıyı ama adete 10 gün kala oldu...ben şimdi hamile kalmazsam tam adet tarihimde mi adet olucam yoksa yumurtanın çatlamasından 14 gün sonra mı?
bat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL HAMİLE svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL - @kediliasli ....................................BAT 24 EYLÜL
vivianne .....................................BAT 24 EYLÜL backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL - @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL - @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure ........................................BAT 28 EYLÜL nurgulu .......................................BAT 29 EYLÜL - A afrodit26 ....................................BAT 2 EKİM
- @mercimeque ...............................BAT 4 EKİM
- P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
allbaby ........................................BAT 6 EKİM berna83 ......................................BAT 6 EKİM 21DAMLA ...................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 .....................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ......................................BAT 13 EKİM
- @elalmami ....................................BAT 15 EKİM
ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
amaaannn yaaa varya ne zormuş bayan olmak :) neyse beklemeye başlayım ben şimdidennormal adet tarihinde adet olcaksın tabikiside...yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur yada adet bitiminden 14 gün sonra yumurtlama olur klişesi standarttır.ama her kadın her ay farklı dönemlerde yumurtlar bu doğal bişeydir
benide ekleyin kızlaaar bat 28 eylülbat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL HAMİLE svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL - @kediliasli ....................................BAT 24 EYLÜL
vivianne .....................................BAT 24 EYLÜL backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL - @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL - @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure ........................................BAT 28 EYLÜL nurgulu .......................................BAT 29 EYLÜL - A afrodit26 ....................................BAT 2 EKİM
- @mercimeque ...............................BAT 4 EKİM
- P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
allbaby ........................................BAT 6 EKİM berna83 ......................................BAT 6 EKİM 21DAMLA ...................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 .....................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ......................................BAT 13 EKİM
- @elalmami ....................................BAT 15 EKİM
ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
dududada gebelik testlerinden vaz gecti ovulasyon testlerine başladı, ama şükür henüz parçalamadık :)
beni de ekleyin anam 11 ekimbenide ekleyin kızlaaar bat 28 eylül
evet yaaa o çok iyi fikirr saat 6 da çıkıp eve git yemek memek derken çok doğruy düşünmüşsün ben de öyle yapiim. yani şimdi 2günde bir çalışma yapıyoz.cannımcım söyle özetliym sana ;
1-) sıvı alımının en az 3 saat olmamasına dikkat et, ben kendime göre işten cıkarken çişimi yapıyordum saat 6 da, kızı kresten alıym, eve gidiym yemek bilmem ne derken zaten saat 8,30 oluyordu bir saat daha içmiyordum akşamları 9-10 arası çişimle yapıyordum, seninde mutlaka sıvı alımının az oldugu zamanlar vardır. özllikle gün içine denk getirmeye calısmadım..
2-) Şimdiki gibi göründükten sonra hergün yapmaya devam et hatta koyuluk birbirine yakın olursa gunde iki kere yap canım..
3-) asıl önemli olan iki çizginin koyu oldugu zaman değil silikleşmeye basladığı zaman, silikleşmeye başlayınca üst üste en az iki gün
4-) senin sperm kalitesi için şimdi 1 gün çalışma - 1 gün tatil devam etmen lazım, bi de çift çizgiyi kaçırabilirsin de... riske atmamak lazım..
yumoştan 14 gün sonra..kızlar ben şimdi dün yumurtladım cumartesi kırmızıyı gördüm salı da akıntıyı ama adete 10 gün kala oldu...ben şimdi hamile kalmazsam tam adet tarihimde mi adet olucam yoksa yumurtanın çatlamasından 14 gün sonra mı?
Kizlar acik sari hafif akinti geliyor bir de cok su icmekten hep tuvaletteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?