yumoştan 14 gün sonra..
Ben 3. Maddeyi anlayamadım silikleşme derken?cannımcım söyle özetliym sana ;
1-) sıvı alımının en az 3 saat olmamasına dikkat et, ben kendime göre işten cıkarken çişimi yapıyordum saat 6 da, kızı kresten alıym, eve gidiym yemek bilmem ne derken zaten saat 8,30 oluyordu bir saat daha içmiyordum akşamları 9-10 arası çişimle yapıyordum, seninde mutlaka sıvı alımının az oldugu zamanlar vardır. özllikle gün içine denk getirmeye calısmadım..
2-) Şimdiki gibi göründükten sonra hergün yapmaya devam et hatta koyuluk birbirine yakın olursa gunde iki kere yap canım..
3-) asıl önemli olan iki çizginin koyu oldugu zaman değil silikleşmeye basladığı zaman, silikleşmeye başlayınca üst üste en az iki gün
4-) senin sperm kalitesi için şimdi 1 gün çalışma - 1 gün tatil devam etmen lazım, bi de çift çizgiyi kaçırabilirsin de... riske atmamak lazım..
Saol canım desteğin için 24 agostosta hastalanmıştın şimdi 21 Eylül'de hastalandım 27 gün sonra hastalanmış oldum normalde son 3 aydır her ayın 24 de oluyordum mevsim Değişiminden olabilir sanırımCanim gunaydin, vardir bunda da bir hayir. Ekim annesi olma yolunda calismalara devamtoplamda kac gun sonra regli oldun? 28den kisa mi?
İnşallah canım inşallah sen bana verirsin müjdeyi bitanemGünaydın canlarr kediliasli kuzum inşallah önümüzdeki aya olur miniciigin tatlıs kocin yanında yaaa kuzum hiç üzülme ekim annesi olacağın var demekkibakalım biz ne yaptık bugün 31.gun şafak 3
Hepberaber inşallah canımgünaydın arkadaşlar...
aslı üzüldüm ama devam arkadaşım.. yeni ay yeni umutlar yeni testler demek... böyle düşünücez, baska caremiz yok..
lale benim de son 5 gün bekliyorum bakalım, belirti uydurmadan şansımı deniyorum,, Rabbim bilir zamanıı inşalah tüm isteyenler hamiş oluur en kısa zamanda
Haklısın canım şimdi alıcam testleri bakalımgünaydın kızlar
aslıcım canım benim kısmet değilmiş demekki hayırlısıbirlikte ekim annesi olcaz kızz üzme tatlışım kendini öptümmm
Inşallah canım benim içimde güzel bir his var hadi hayırlısıGunaydin canlarim oglum rahatsiz hastaneyevgidemiyorum bubaralar hayt beni ters kose yapmak istiyor bakalim yarin iyi olirsa giderim yoksa iyilesene kadar gidemeyecem ama oglumun ilacini alirken test alacagim sabah yaparim cikarsabresmi atarim
Tatlım biraz daha var zamanı 2-3 gün gibi her gün koy mutlaka tamam mı :)Kızlar günaydın ben bugun ovu testine başlafım adetimin 10. Günü ne diyosunuz
Bu doğru Örneğin benim 7 Eylül'de yumurtlama olayım oldu 21 Eylül'de hastalandımnormal adet tarihinde adet olcaksın tabikiside...yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur yada adet bitiminden 14 gün sonra yumurtlama olur klişesi standarttır.ama her kadın her ay farklı dönemlerde yumurtlar bu doğal bişeydir
Bu doğru Örneğin benim 7 Eylül'de yumurtlama olayım oldu 21 Eylül'de hastalandım
bişi olmaz ya ben en iyi ihtimal ile 14 gün sonrayı hesaplayım eğer 14 gün sonra olmazsa test yaparım :)sen başka bişey söyledin ben başka bişey söyledim kızın kafası iyice karıştı
ben şöyle yaptım iki çizgi koyuyken ilişki olmadı, silikleşmeye başladı ilişki oldu gece saat 24.00 sularında bi de ertesi gün saat 16:00 gibi bir kez daha oldu,evet yaaa o çok iyi fikirr saat 6 da çıkıp eve git yemek memek derken çok doğruy düşünmüşsün ben de öyle yapiim. yani şimdi 2günde bir çalışma yapıyoz.
peki bişey sorcam günde 2 kez yapınca sperm kalitesi düşücekkkdüşmüyo mu?
ben şöyle yaptım iki çizgi koyuyken ilişki olmadı, silikleşmeye başladı ilişki oldu gece saat 24.00 sularında bi de ertesi gün saat 16:00 gibi bir kez daha oldu,
artık tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum 5 gün sonra göreceğiz
Allah razı olsun Yüzüm Gülüyor şimdi :) bisey dicm sen listede beni 21 Ekim yap istersen bakalım gelecek ay seviniriz inşallahaslıııııııııı üzülme kuşummmmgüler yüzün nerde kaldı amaaaaaaaaaaaaaaa
Inşallah canım ben ilk bu ay kullanmıştım yattım burdaki çoğumuz öyle Dediğin gibi olur inşallah :)ben ovulasyon testini kullandığım ikinci ay hamile kalmıştım inşallah sizler de muradınıza erersiniz.
canım şimdi gördüm sıkma canını vardır bundada bir hayır üzülme sakın inşallah önümüzdeki ay seninkini ve diğer arkadaşlarınkini kutlucazKızlar bana yazan yazmayan dualarını esirgemiyen herkesten Allah razı olsun biraz moralim bozuldu ama hem sizin desteğiniz hemde eşimin desteği sayesinde suan iyiyim sizi çok seviyorum Allah sizin eksikliğinizi göstermesin belkide bizim bebişler yengeç Burcu olmak istiyorlardır ne dersiniz ? Testi 5 gün sonra yapmaya başlıcam ne olur ne olmaz mevsim geçişlerinde dikkat etmek lazım :)
ben ovulasyon testini kullandığım ikinci ay hamile kalmıştım inşallah sizler de muradınıza erersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?