ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Ben 3. Maddeyi anlayamadım silikleşme derken?

Canim gunaydin, vardir bunda da bir hayir. Ekim annesi olma yolunda calismalara devam toplamda kac gun sonra regli oldun? 28den kisa mi?
Saol canım desteğin için 24 agostosta hastalanmıştın şimdi 21 Eylül'de hastalandım 27 gün sonra hastalanmış oldum normalde son 3 aydır her ayın 24 de oluyordum mevsim Değişiminden olabilir sanırım

Hepberaber inşallah canım

Gunaydin canlarim oglum rahatsiz hastaneyevgidemiyorum bubaralar hayt beni ters kose yapmak istiyor bakalim yarin iyi olirsa giderim yoksa iyilesene kadar gidemeyecem ama oglumun ilacini alirken test alacagim sabah yaparim cikarsabresmi atarim
Inşallah canım benim içimde güzel bir his var hadi hayırlısı

Bu doğru Örneğin benim 7 Eylül'de yumurtlama olayım oldu 21 Eylül'de hastalandım

ben şöyle yaptım iki çizgi koyuyken ilişki olmadı, silikleşmeye başladı ilişki oldu gece saat 24.00 sularında bi de ertesi gün saat 16:00 gibi bir kez daha oldu,

artık tuttu mu tutmadı mı bilmiyorum 5 gün sonra göreceğiz

Kızlar bana yazan yazmayan dualarını esirgemiyen herkesten Allah razı olsun biraz moralim bozuldu ama hem sizin desteğiniz hemde eşimin desteği sayesinde suan iyiyim sizi çok seviyorum Allah sizin eksikliğinizi göstermesin belkide bizim bebişler yengeç Burcu olmak istiyorlardır ne dersiniz ? Testi 5 gün sonra yapmaya başlıcam ne olur ne olmaz mevsim geçişlerinde dikkat etmek lazım :)

canım şimdi gördüm sıkma canını vardır bundada bir hayır üzülme sakın inşallah önümüzdeki ay seninkini ve diğer arkadaşlarınkini kutlucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…