ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

1. papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL HAMİLE
  2. svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL BEKLEMEDE
  3. hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL
  4. vivianne .....................................BAT 24 EYLÜL
  5. backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL
  7. @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
  8. kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL
  9. @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
  10. lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  11. plasure ........................................BAT 28 EYLÜL
  12. efe11 ...........................................BAT 28 EYLÜL
  13. V vuslat13 ......................................BAT 28 EYLÜL
  14. nurgulu .......................................BAT 29 EYLÜL
  15. A afrodit26 ....................................BAT 2 EKİM
  16. @mercimeque ...............................BAT 4 EKİM
  17. P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
  18. allbaby ........................................BAT 6 EKİM
  19. berna83 ......................................BAT 6 EKİM
  20. dududada ..................................BAT 11 EKİM
  21. 21DAMLA ...................................BAT 12 EKİM
  22. Z zeytin85 .....................................BAT 12 EKİM
  23. @asyanes ......................................BAT 13 EKİM
  24. @elalmami ....................................BAT 15 EKİM
  25. Kedili0983 ....................................BAT 21 EKİM
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Ben 3. Maddeyi anlayamadım silikleşme derken?
iki çizgi önce birbirine eşit ya da T çizgisi C'den daha koyu oluyor sonra bu T silikleşmeye başlıyor, işte o zaman yumoş 12-24 saat içinde fırlatılacak demek. o anı yakalamaya calısıyoruz

iki çizgi önce birbirine eşit ya da T çizgisi C'den daha koyu oluyor sonra bu T silikleşmeye başlıyor, işte o zaman yumoş 12-24 saat içinde fırlatılacak demek. o anı yakalamaya calısıyoruz

koyuyken yapmiyoruz yani, siliklesmeye baslayinca mi başlıyoruz

ben ovulasyon testini kullandığım ikinci ay hamile kalmıştım inşallah sizler de muradınıza erersiniz.
inşallah canım ne güzel diyon inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavusuruz, o hayırlı haberi alırız..

koyuyken yapmiyoruz yani, siliklesmeye baslayinca mi başlıyoruz
walla burda super anneler diye bi topik var ordan öğrendim baya bişeyi okuyunca, ordakiler ovulasyton testiyle cinsiyet belirlemeye calısıyorlar, ama hepsinin ortak görüşü şu ki, iki çizgi eşitken deil silikleşmeye başlayıncaki ilişki daha garantiymiş

inşallah canısı biraz stresli geecek

dünle bugünki testler arasındaki farka bakın acaba tutmuşmudur ki yaaa heyecan yaptımkeşke evde utrason cihazım olsaydıı

mutlaka bugün de çalış sakın gevşeme, hatta kocişi kapıda yakaladığın gibi yatağa at

3veya 4 gün ilişki çift çizgiyi gördüğünde birlikte ol ama silikleşmeye başladığında gün aşırı

sayfayı önersene bi canm bakalım

meraba kızlar öncelikle allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin ..sizi takip ediyorum ve bende sayenizde ovulasyon testine başladım. eşimin işi dolayısıyla ayda bir görüşebiliyoruz.o yüzden bizim ki biraz zor bi ihtimal ama cumartesi günü eşimin yanındaydım ve şans test çift çizgiydi cumartesi bişiler yaptıkertesi gün yani pazar günü ayrılmam gerekti ve test teki t çizgisi silikleşmeye başlamıştı şimdi sorum şu tutma ihtimali varmıdır ki şimdi test yapınca iyice silikleşmiş ahh kociş yanımda olsaydı keşke

dünle bugünki testler arasındaki farka bakın acaba tutmuşmudur ki yaaa heyecan yaptımkeşke evde utrason cihazım olsaydıı

Kızlarrr benimde cumartesi testim baya silik çıktı dünde aynı senin üstteki gibi T çizgisi C kadar olmasada belirgindi bugunde alttaki gibi silik çıktı..Baya bi kafam karıştı moralim bozuldu bugun T koyulaşır diye bekliodum aslında daha yumutlamadığıma eminim çünkü kasıklarım ağrıo ve beyaz yoğun akımtım oluo özellikle çatlayınca sanırım bu hafta çatlayacak hissediorm hafiften ama silikleşmeside tuhaf geldi bana bana bi yardımmm

yani eğer bebiş tutmuşsa çizgiler ovulasyon testinde sürekli çiftmi kalmalı ?benim silikleşti iyice bu tutmadı mı demek oluyor?

merhabalar,

Çizgilerim çift oldu :) çok mutluyum umarım bu ay hameile kalabilirim. Bu testlere ilk başta inanmamıştım ama yumurtlama belirtilerim ve çift çizgiler çıktıkça mutlu oluyorum :)

Tatlım spermler 72 saat yaşıyor yani Tabiki şansın var :) Allah dualarını kabul etsin bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…