- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Saol canım benim inşallah deminde yazmıştım belkide bizimkiler yengeç Burcu olmak istiyordur :)canım şimdi gördüm sıkma canını vardır bundada bir hayır üzülme sakın inşallah önümüzdeki ay seninkini ve diğer arkadaşlarınkini kutlucaz
iki çizgi önce birbirine eşit ya da T çizgisi C'den daha koyu oluyor sonra bu T silikleşmeye başlıyor, işte o zaman yumoş 12-24 saat içinde fırlatılacak demek. o anı yakalamaya calısıyoruzBen 3. Maddeyi anlayamadım silikleşme derken?
iki çizgi önce birbirine eşit ya da T çizgisi C'den daha koyu oluyor sonra bu T silikleşmeye başlıyor, işte o zaman yumoş 12-24 saat içinde fırlatılacak demek. o anı yakalamaya calısıyoruz
inşallah canım ne güzel diyon inşallah en kısa zamanda bebişlerimize kavusuruz, o hayırlı haberi alırız..ben ovulasyon testini kullandığım ikinci ay hamile kalmıştım inşallah sizler de muradınıza erersiniz.
walla burda super anneler diye bi topik var ordan öğrendim baya bişeyi okuyunca, ordakiler ovulasyton testiyle cinsiyet belirlemeye calısıyorlar, ama hepsinin ortak görüşü şu ki, iki çizgi eşitken deil silikleşmeye başlayıncaki ilişki daha garantiymişkoyuyken yapmiyoruz yani, siliklesmeye baslayinca mi başlıyoruz
günaydın arkadaşlar...
aslı üzüldüm ama devam arkadaşım.. yeni ay yeni umutlar yeni testler demek... böyle düşünücez, baska caremiz yok..
lale benim de son 5 gün bekliyorum bakalım, belirti uydurmadan şansımı deniyorum,, Rabbim bilir zamanıı inşalah tüm isteyenler hamiş oluur en kısa zamanda
dünle bugünki testler arasındaki farka bakınacaba tutmuşmudur ki yaaa heyecan yaptım keşke evde utrason cihazım olsaydıı
mutlaka bugün de çalış sakın gevşeme, hatta kocişi kapıda yakaladığın gibi yatağa at
çizgiler koyu olduğu zaman hergün silikleşmeye başladığında gün aşırı tatlımkoyuyken yapmiyoruz yani, siliklesmeye baslayinca mi başlıyoruz
walla burda super anneler diye bi topik var ordan öğrendim baya bişeyi okuyunca, ordakiler ovulasyton testiyle cinsiyet belirlemeye calısıyorlar, ama hepsinin ortak görüşü şu ki, iki çizgi eşitken deil silikleşmeye başlayıncaki ilişki daha garantiymiş
Tatlım spermler 72 saat yaşıyor yani Tabiki şansın var :) Allah dualarını kabul etsin bitanemmeraba kızlar öncelikle allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin ..sizi takip ediyorum ve bende sayenizde ovulasyon testine başladım. eşimin işi dolayısıyla ayda bir görüşebiliyoruz.o yüzden bizim ki biraz zor bi ihtimal ama cumartesi günü eşimin yanındaydım ve şans test çift çizgiydi cumartesi bişiler yaptıkertesi gün yani pazar günü ayrılmam gerekti ve test teki t çizgisi silikleşmeye başlamıştı şimdi sorum şu tutma ihtimali varmıdır ki şimdi test yapınca iyice silikleşmiş ahh kociş yanımda olsaydı keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?