ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Guzel ojeli kardesim senin yumos catlamis. Ve sen yakalamissin zamani ama gun asiriya bir kac gun daha devam et

bide formu kullnamıyorum öğrenemedim ovulasyonu sizden öğrendim bunuda öğrenirim evelallah

Kızlar benim soruma cevap verecek kimse yokmuuu off çok moralim bozuldu halbuki dün T çizgisini belirgin görünce ne de sevinmiştim...

yeni bir ay yeni umutlar.... ovu testine başladım. hayırlısı olsun bakalım.

Eklentiler

• BeFunky_DSCN4499.jpg.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 61
Seninki çatlamış bence canım Cumartesi pazarı değerlendirdiysen sorun yok hatta bu günüde değerlendir bitanem

tamam bende beklemedeyim hadi hayırlısı bu arada benim bat 6 ekim

Eki Görüntüle 1249614 Herkese merhaba kizlar ben geldim.Bunlarda benim testlerim yorumlarinizi bekliyorum.
canım kediliaslı yumurtlamışsın demiş ama yumurtlamadın sen daha dur. iki çizgide aynı koyulukta olucak. sonra silikleşmeye başlıcak. ikisi koyu olduğunda çalışmaya başlıcan ve 3-4 gün devam edicen çalışmaya.
mantık şu; ikisi aynı koyulukta olunca LH en yüksek seviyeye ulaşmış ve yumurtanı çatlatmak üzere demektir. ertesi gün silikleşmeye başlayacak ve yumurtan o zaman çatlamış demek oluyor bu. yani senin daha vaar zamanın. teste devam et.

Seninki çatlamış bence canım Cumartesi pazarı değerlendirdiysen sorun yok hatta bu günüde değerlendir bitanem

Çok saol tatlım cevabın için pazarı değerlendirdim bugunü de değerlendireyim dediğin gibi ama işte yumurta çatlayınca gelen akıntı gelmeyince bende ondan dolayı endişe yaptım sanki hala büyüo ama çatlamadı gibi hissediyorum içimdende o yüzden testler kafa karışıklığı yaptı bende ama çatladığında hiçbişi hissetmeme ihtimalimde olabilir mi acaba?

Bende iki cizgide koyu olunca diye okumustum burda bende yeni basladim acikcasi tam bilgi sahibi deyilim cok sagol teste devam edicem hergun fotoğrafi aticam buraya

Bende iki cizgide koyu olunca diye okumustum burda bende yeni basladim acikcasi tam bilgi sahibi deyilim cok sagol teste devam edicem hergun fotoğrafi aticam buraya
tamam canım resim ekle. ben geçen ay yapmıştım ovu testi ama günleri iyi değerlendiremedik sadece 1 gün ilişki olabilmişti. bu ay yine takipteyim ve bu kez koyu çizgiyi görünce 3-4 gün değerlendiricem inşallah. Allah gönlüne göre versin senin de.

Amin canim allah senin de gönlüne gore versin.

Kizlar hastanedeki kadin dogumcuya sordum en az bir hafta gecsin adetin hatta 10 gun ... sonra kan testi dedi

iki çizgi önce birbirine eşit ya da T çizgisi C'den daha koyu oluyor sonra bu T silikleşmeye başlıyor, işte o zaman yumoş 12-24 saat içinde fırlatılacak demek. o anı yakalamaya calısıyoruz
Hııımm bak bunuda öğrendim.peki iki çizginin belirgin olmasından ne zaman snra kadar silikleşmeye başlar.6,10,12 saat sonra filanmı? Silikleşme olunca çalışmaya başlamakmı gerek hemen

Topik sahibinden haber

Canlarimmmm hamileyimmmmm iki test yaptim ikisinde de silik cikti testin aciklamasinda çok acik renk olursa bthcg bin daha düşük seviyede olmasından kaynaklanmaktadir yansiyor
İste resimler bitanelerim iki kere agzim yandi Rabbim yine yasatmasinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…