Canım sen öyle şeylere Kafayı takma içini ferah tutyani eğer bebiş tutmuşsa çizgiler ovulasyon testinde sürekli çiftmi kalmalı ?benim silikleşti iyice bu tutmadı mı demek oluyor?
Tatlım spermler 72 saat yaşıyor yani Tabiki şansın var :) Allah dualarını kabul etsin bitanem[/QUOTE
amiiiinnn cümlemizin duaları kabul olsun ,inş. bizim spermler dayanırbu arada sizi tanımıyorum ama bu formda herkese bayılıyorum harikasınız
Canım sen yumurtlamışsın hatta ya çatlamış ya çatlamak üzere tam gaz Çalışmalara devam canım :)Eki Görüntüle 1249614 Herkese merhaba kizlar ben geldim.Bunlarda benim testlerim yorumlarinizi bekliyorum.
Seninki çatlamış bence canım Cumartesi pazarı değerlendirdiysen sorun yok hatta bu günüde değerlendir bitanemKızlarrr benimde cumartesi testim baya silik çıktı dünde aynı senin üstteki gibi T çizgisi C kadar olmasada belirgindi bugunde alttaki gibi silik çıktı..Baya bi kafam karıştı moralim bozuldu bugun T koyulaşır diye bekliodum aslında daha yumutlamadığıma eminim çünkü kasıklarım ağrıo ve beyaz yoğun akımtım oluo özellikle çatlayınca sanırım bu hafta çatlayacak hissediorm hafiften ama silikleşmeside tuhaf geldi bana bana bi yardımmm
Canım sen öyle şeylere Kafayı takma içini ferah tut
Aaaay cok sagol bende halen kirmiziyi koyu gorcem diye bekliyorum herifi boslayip duruyorumCanım sen yumurtlamışsın hatta ya çatlamış ya çatlamak üzere tam gaz Çalışmalara devam canım :)
canım kediliaslı yumurtlamışsın demiş ama yumurtlamadın sen daha dur. iki çizgide aynı koyulukta olucak. sonra silikleşmeye başlıcak. ikisi koyu olduğunda çalışmaya başlıcan ve 3-4 gün devam edicen çalışmaya.Eki Görüntüle 1249614 Herkese merhaba kizlar ben geldim.Bunlarda benim testlerim yorumlarinizi bekliyorum.
Seninki çatlamış bence canım Cumartesi pazarı değerlendirdiysen sorun yok hatta bu günüde değerlendir bitanem
Bende iki cizgide koyu olunca diye okumustum burda bende yeni basladim acikcasi tam bilgi sahibi deyilim cok sagol teste devam edicem hergun fotoğrafi aticam burayacanım kediliaslı yumurtlamışsın demiş ama yumurtlamadın sen daha dur. iki çizgide aynı koyulukta olucak. sonra silikleşmeye başlıcak. ikisi koyu olduğunda çalışmaya başlıcan ve 3-4 gün devam edicen çalışmaya.
mantık şu; ikisi aynı koyulukta olunca LH en yüksek seviyeye ulaşmış ve yumurtanı çatlatmak üzere demektir. ertesi gün silikleşmeye başlayacak ve yumurtan o zaman çatlamış demek oluyor bu. yani senin daha vaar zamanın. teste devam et.
tamam canım resim ekle. ben geçen ay yapmıştım ovu testi ama günleri iyi değerlendiremedik sadece 1 gün ilişki olabilmişti. bu ay yine takipteyim ve bu kez koyu çizgiyi görünce 3-4 gün değerlendiricem inşallah. Allah gönlüne göre versin senin de.Bende iki cizgide koyu olunca diye okumustum burda bende yeni basladim acikcasi tam bilgi sahibi deyilim cok sagol teste devam edicem hergun fotoğrafi aticam buraya
Amin canim allah senin de gönlüne gore versin.tamam canım resim ekle. ben geçen ay yapmıştım ovu testi ama günleri iyi değerlendiremedik sadece 1 gün ilişki olabilmişti. bu ay yine takipteyim ve bu kez koyu çizgiyi görünce 3-4 gün değerlendiricem inşallah. Allah gönlüne göre versin senin de.
Hııımm bak bunuda öğrendim.peki iki çizginin belirgin olmasından ne zaman snra kadar silikleşmeye başlar.6,10,12 saat sonra filanmı? Silikleşme olunca çalışmaya başlamakmı gerek hemeniki çizgi önce birbirine eşit ya da T çizgisi C'den daha koyu oluyor sonra bu T silikleşmeye başlıyor, işte o zaman yumoş 12-24 saat içinde fırlatılacak demek. o anı yakalamaya calısıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?