ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Canımmm bencede hamilesin çok mutlu oldumm inşallah listedeki herkes teker teker hamile kalır sayende ovulasyon testinden haberim oldu ayrıyetten çok teşekkürlerrr bu arada silik çıkması da normal erken olduğu için olabilir ayy süper haber :)

Svly44 benden sana hediye olsun buda benim simdiki testim

Eklentiler

• 20140922_145234.webp
    70,3 KB · Görüntüleme: 112
İnşallah dizede nasip olur canlar ben 12 ve 13 gün çifti gördüm ama ben o hafta neredeyse hergun ilişki yasadim ve yarim saat kadar yattim kalktim dusumu aldim yani ben birgün durup birgün yapmadim hatta demiştim cilk kini cikardim diye hergun kocis calisti sagolsunn

Kizlar tebrik ederim insallah bir avazda doguracaksiniz :)

Sizin duaniz kabul olur bizlere de dua edin :)

adamın nefesini kestin yani anladık canımm

sen acabamı deyince eczaneyi arayıp istedim hemen test benim değerim cumartesi günü 230 du muhtemelen seninde aynıdır hayırlı uğurlu olsun içini rahat tut artık annecikkk
İnşallah canimmm inşallah hepimiz guleriz inşallah iyiki bu topiki acmisim iyiki sizi yazisarakta olsa tanimisim

İnşallah canimmm inşallah hepimiz guleriz inşallah iyiki bu topiki acmisim iyiki sizi yazisarakta olsa tanimisim
aynen canım keşke yakın olsak yüzyüzede görüşsek ben çok isterdim gerçekten ama hepimiz çok uzak şehirlerdeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…