Canikoooo yumuş çatlamışşşş kurban olurummmm hemen bu gecede çalış hatta geceye Bırakma tatlımmmmm hadi inşallahhh
bence hamilesin canım silik çıkıyo bazen diye biliyorum hayırlı olsun şimdidenPerşembe günü de Dr randevu aldim 9 da gidiyorum
oh bee yanlız değilim çok şükürPerşembe günü de Dr randevu aldim 9 da gidiyorum
ayy canm tebrik ederim inşallah sağlıklı bi gebelik olur cok sevindim :):)Kalin olan test sabah ki
İnce olan i az önce yaptimm
Ayy çok mutluyum ama psikoloji yerle bir ağlamak istiyorummbence hamilesin canım silik çıkıyo bazen diye biliyorum hayırlı olsun şimdiden
Afrodit demistin kediliasli ve senden umutluyum demiştim Rabbim aslima da bütün isteyenlere de hayirlisi olani versinnayy canm tebrik ederim inşallah sağlıklı bi gebelik olur cok sevindim :):)
Canim ayniyiz galiba benim ki daha belirgin ama burada pek cikmamisSvly44 benden sana hediye olsun buda benim simdiki testim
sen acabamı deyince eczaneyi arayıp istedim hemen test benim değerim cumartesi günü 230 du muhtemelen seninde aynıdır hayırlı uğurlu olsun içini rahat tut artık annecikkkCanim ayniyiz galiba benim ki daha belirgin ama burada pek cikmamis
İnşallah dizede nasip olur canlar ben 12 ve 13 gün çifti gördüm ama ben o hafta neredeyse hergun ilişki yasadim ve yarim saat kadar yattim kalktim dusumu aldim yani ben birgün durup birgün yapmadim hatta demiştim cilk kini cikardim diye hergun kocis calisti sagolsunnCanımmm bencede hamilesin çok mutlu oldumm inşallah listedeki herkes teker teker hamile kalır sayende ovulasyon testinden haberim oldu ayrıyetten çok teşekkürlerrr bu arada silik çıkması da normal erken olduğu için olabilir ayy süper haber :)
adamın nefesini kestin yani anladık canımmİnşallah dizede nasip olur canlar ben 12 ve 13 gün çifti gördüm ama ben o hafta neredeyse hergun ilişki yasadim ve yarim saat kadar yattim kalktim dusumu aldim yani ben birgün durup birgün yapmadim hatta demiştim cilk kini cikardim diye hergun kocis calisti sagolsunn
İnşallah canimmm inşallah hepimiz guleriz inşallah iyiki bu topiki acmisim iyiki sizi yazisarakta olsa tanimisimsen acabamı deyince eczaneyi arayıp istedim hemen test benim değerim cumartesi günü 230 du muhtemelen seninde aynıdır hayırlı uğurlu olsun içini rahat tut artık annecikkk
aminnnnnn . sizinde Allah yar ve yardımcınız olsun en kısa zamanda bizimle aynı duruma düşürsün sizleride biz burda bekliyoruzKizlar tebrik ederim insallah bir avazda doguracaksiniz :)
Sizin duaniz kabul olur bizlere de dua edin :)
eeee zahmetsiz rahmet olmaz canimmadamın nefesini kestin yani anladık canımm
aynen canım keşke yakın olsak yüzyüzede görüşsek ben çok isterdim gerçekten ama hepimiz çok uzak şehirlerdenizİnşallah canimmm inşallah hepimiz guleriz inşallah iyiki bu topiki acmisim iyiki sizi yazisarakta olsa tanimisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?