aminnnnnn . sizinde Allah yar ve yardımcınız olsun en kısa zamanda bizimle aynı duruma düşürsün sizleride biz burda bekliyoruz
Canim bu topik uzayip gider inşallah hepimiz güler yüzle burada dağ çok sohbet ederizKizlar tebrik ederim insallah bir avazda doguracaksiniz :)
Sizin duaniz kabul olur bizlere de dua edin :)
hahaha dimi benimki diyoki çocuk olmasa şimdi kıçımda dolanıp dururdun işin bitti tabi dimi diyo koptum gülmekten adam haklı yani ne deyimeeee zahmetsiz rahmet olmaz canimm
çok şükür rabbim diğer ardaşlarada aynı şansı versin tez zamandaaaAynen ilk kullandigim ay hamis kaldim ne kadar güzel birseymis bu yaaaa
Aminn. N. Nnnnnnnçok şükür rabbim diğer ardaşlarada aynı şansı versin tez zamandaaa
İnşallah dizede nasip olur canlar ben 12 ve 13 gün çifti gördüm ama ben o hafta neredeyse hergun ilişki yasadim ve yarim saat kadar yattim kalktim dusumu aldim yani ben birgün durup birgün yapmadim hatta demiştim cilk kini cikardim diye hergun kocis calisti sagolsunn
Eşine kahve icir ilişkiden yarisaat onceeeSen bunu söyledikten sonra kararım tamamen değişti bende dün çift olmasada belirgin T gördüm birer gün aralıkla bu hafta çalışırım diyordum sperm kalitesi düşmesin diye ama şimdi sen bunu söyledin ya yandı kocacık artık durmak yok bu haftaaa :)
Eşine kahve icir ilişkiden yarisaat onceee
Evet turkkahvesi benimki hic sevmezdi ama zorla icirdim spermi canlandiriyormus diye okumustumTürk kahvesimi? Aa işe yarıyor muymuş tamam o zaman hergün içireyim saol tatlım bilgiler için :)
Sizden guzel haberler aldikca kendim hamis olmus kadar seviniyorum.ALLAH saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.Canlariimmmmmmmm hadi. Bisey soyleyinn
doktora ne zman gidiyosun aldınmı randevuEvet turkkahvesi benimki hic sevmezdi ama zorla icirdim spermi canlandiriyormus diye okumustum
N canim bu topik hepimize iyi gelecekSizden guzel haberler aldikca kendim hamis olmus kadar seviniyorum.ALLAH saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah.
Perşembe günü canim sabah gideceğim insallahdoktora ne zman gidiyosun aldınmı randevu
Svly44 benden sana hediye olsun buda benim simdiki testim
canım beta 1000 olamdan tam kırmızı çıkmıyormuş bende ufak bi araştırma yaptım benim muhtemelen şuanda 500-600 lerdedir. cumartesi 230 du iki günde iki katı artıyoraaa neden hala çok kırmızı çıkmıyo tatlım.hcg testleri böylemi oluyo???
Aynen ilk kullandigim ay hamis kaldim ne kadar güzel birseymis bu yaaaa
Evet canim perşembe günü nu beklerim çünkü papatya bin da ayni hemen hemennncanım beta 1000 olamdan tam kırmızı çıkmıyormuş bende ufak bi araştırma yaptım benim muhtemelen şuanda 500-600 lerdedir. cumartesi 230 du iki günde iki katı artıyor
canım beta 1000 olamdan tam kırmızı çıkmıyormuş bende ufak bi araştırma yaptım benim muhtemelen şuanda 500-600 lerdedir. cumartesi 230 du iki günde iki katı artıyor
Ben söylemiştim sanaaaaa gördün müüüüüüü :) kutlarım bitanemmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?