Tesekkur ederim allbabyyyyyyyy hepinize insallahhhhhtebrikler tebrikler tebriklerrrr bebişimiz geliyoooooootekrar teyze oluyorummmm bende istiyom artıkkkkkk bendeeee
bende cuma günü gidicem canım gelinde değerlerini felan yaz canımPerşembe günü canim sabah gideceğim insallah
Valla tatlım tam gaz devamömmmmmmmmadamın işyerine bi baskın yapsammı acepakşamı bekleyemem
darısı size inşallah önümüzdeki ay size sevincez Allahın izniyletebrikler tebrikler tebriklerrrr bebişimiz geliyoooooootekrar teyze oluyorummmm bende istiyom artıkkkkkk bendeeee
Aslimmmmm demistin ne temiz kalpliymissin sen öyle yaaa acayip klasik agrim var psikoloji götürecek beniBen söylemiştim sanaaaaa gördün müüüüüüü :) kutlarım bitanemmmmmm
Tamam resmi ceker atarim bi tanemmbende cuma günü gidicem canım gelinde değerlerini felan yaz canım
Evettttttt ben söyledimmmm sanaaaaasa sen beni dinle benim 6.hissime güven tatlışımAslimmmmmmm ruyalarin boşa cikmadi canimm
Tesekkur ederim inşallah hepinizeee de nasip olur ama biraz korkuyorum kimyasal olumu diyeesvly44 canımmm tebr,klerrrrrrrrrrrrrrrr çooook güzel bir haber buuuuuuuuuuuuuuuuu, darısı başımızaaaaaaaaaaaaaa
kedinlikle çok faydalı bakalım bizlerde görebilecek miyiz, bekliyoruz bakalım..Aynen ilk kullandigim ay hamis kaldim ne kadar güzel birseymis bu yaaaa
canım korkma ben daha önce kimyasal yaşadım onunla şimdinin hiç alakası yok içini ferah tutTesekkur ederim inşallah hepinizeee de nasip olur ama biraz korkuyorum kimyasal olumu diyee
tamm canım bende cuma günü atarım canım beraber takip ederiz benim ilk gebeliğim benide bilgilendirisen sevinirim pek bilgim yok ne yapıp ne yapmamadaTamam resmi ceker atarim bi tanemm
Tamam canim bildiklerimle seni bilgilendiririm ama iki kere kotu gebelik geçirdim sanki silbastan bisey yasiyorum gibiitamm canım bende cuma günü atarım canım beraber takip ederiz benim ilk gebeliğim benide bilgilendirisen sevinirim pek bilgim yok ne yapıp ne yapmamada
canım beta 1000 olamdan tam kırmızı çıkmıyormuş bende ufak bi araştırma yaptım benim muhtemelen şuanda 500-600 lerdedir. cumartesi 230 du iki günde iki katı artıyor
kıııızzzzzzz bebiş varmı yoksaaaİnsalalhh Rabbim sukurlerrrr olsunnn Rabbim sağlıkli bir donem geciririm inşallah saglikli bir bebisim olur oğlumun her aksam yaptigi dualar kabul oldu cook sukurrr
canım ben bir kere kimyasal gebelik geçirdim onun dışında bu ikinci olucak ben 1 1,5 saate yakın yatıyordum hatta ayaklarımı tavana dikiyordum telefondan film izliyordum zamanda çabuk geçiyordu zaten artık çıkacak hali kalmıyordu sanırımpapatya canm sana bişi sorcam bu kaçıncı gebeliğin tatlıcım ve herkezde oluyormu bilmiyorum ilişkiden sonra bir süre sırt üstü yatarsın ya kaltığın zaman o sıvı dışarı çıkıyormu gebelikten öncehamilesin bu nedenden dolayı merak ettim güzelm
inşallah bu sefer güzel olacak beraber doğuracaz bu bebecikleriTamam canim bildiklerimle seni bilgilendiririm ama iki kere kotu gebelik geçirdim sanki silbastan bisey yasiyorum gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?