ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Aslimmmmmmm ruyalarin boşa cikmadi canimm
Şimdi rüyamı anlatıcam gecen ay ilk kez bebek denemeye başladık hastalığıma 1 gün kala gece bir rüya gördüm rüyamda bir derviş var ama genç bir erkek bana fal bakmak için ellerimi ellerine alıyor her 2 kolumdada bir Sürü bilezikler parmaklarında bir Sürü yüzükler var taşlı Taşlı altından adam bana asker seni üzecek Diyor Allah allah diyorum hiç asker yokki bizim ailede neyse ordan çıkıyoruz yemyeşil bir vadi ayaklarım çıplak çimlere basıyorum Yanımda bir kadın onunla el ele tutuşmuşuz bir Yokuş var vadinin sonunda dimdik ay burdan nasıl çıkıcaz diyorum kadın bana sen merak etme diyor elimden tutarak yokuşa adım atıyoruz ben gözlerimi kapatıyorum bir açıyorum yokuşun tepesine gelmişiz ... Uyandım tuvalete gittim bir baktım hastalanmışım o an Dedimki asker beni üzdü çünkü hasta oldum .. Sonra kadınlar klübüne girdim bi baktım Sevilay konu açmış tek başına topikte içimden geldi ona yazdım ve destek olduk birbirimize biliyorum o kadın sevilaydı.. Ve sizlersiniz burası uğurlu birbirimizin elinden tutucaz ve o dimdik yokuştan çıkıcaz :)

Canim aslimmmm arkadasim inşallah senin de haberini alacaz inşallah bu ayy

Öyle demeyin canlarim şuan sözle konuşuyorum ama çok korkuyorum hamile kalmak daha kolay gibi geliyor kalp sesini duymadan içim rahatlamayacak
aynen vallaha hala içimde bişey var ama cumadan öncede hastaneye gidemicem hayırlısı artık

Canim aslimmmm arkadasim inşallah senin de haberini alacaz inşallah bu ayy
Hepimizin alıcaz hamile haberin gelmeden anlatmak istemedim sihir bozulmasın diye ondan dedim sana ultrasonda göremez Dr kan yaptır diye allahım çok büyük kurban Olduğum :)

Aglattin beni gerçekten agliyorumm ne kadar temiz kalplisin sen bitanem

Öyle demeyin canlarim şuan sözle konuşuyorum ama çok korkuyorum hamile kalmak daha kolay gibi geliyor kalp sesini duymadan içim rahatlamayacak

amaaaaa neden böyle umutsuzca konuşuyon kiii herşey çokkkk güzel olacak ve o bebiş sağlıkla doğacak ben bunu bilir bunu söylerim.biz bu topikte sayende buluştuk birbirimize destek ve moralle gün gün ilerledik hayatımbizlere umut oldunuz teşekkürler

ben ne yaparsam yapim çıkıyor sinir oluyorum ya bende 8 saat yatıyorum ve ona rağmen çıkıyor kıız bende bir gebelik geçirdim doktor kimyasal gebeliktir o dedi ama ben ağır kaldırdım ondan düştü o koltuklar sebep oldu bebişime ama 2. ciye çabalıyorum 5 yıllık evliyim bebek yok sen kaç yıldır bebek bekliyorsun .tatlım benm eşimin sperm sayısı oldukça düşük ben tedavi ediyorum artık onu allahım şifa verir inşallah

canlarım listede sıra bana yaklaşmış baya, korktum yaawww...

sevilay tekrar tebrikler sana canım

aslı, lütfen bu kadar üzüntü yapma, çok farklı çok acı örnekler var çevremizde, üzül ama üzüntün bir günü geçmesin lütfen.. tefekkür ve tevekkül olayı vardır bilirsin, bir konuda çok üzülürsen Rabbim seni sınamak için hep daha fazlasını verirmiş,

ben ne yaparsam yapim çıkıyor sinir oluyorum ya bende 8 saat yatıyorum ve ona rağmen çıkıyor kıız bende bir gebelik geçirdim doktor kimyasal gebeliktir o dedi ama ben ağır kaldırdım ondan düştü o koltuklar sebep oldu bebişime ama 2. ciye çabalıyorum 5 yıllık evliyim bebek yok sen kaç yıldır bebek bekliyorsun .tatlım benm eşimin sperm sayısı oldukça düşük ben tedavi ediyorum artık onu allahım şifa verir inşallah

Yapılan bazı araştırmalarda cinsel ilişkiden sonra erkeğin vajinaya boşalttığı spermlerin sadece 2 dakika içerisinde rahim içerisine ve tüplere ilerlediği gösterilmiştir. (kaynak 1, kaynak 2) Bu nedenle dışarı akan spermlerin ve diğer sıvıların gebeliği (hamile kalmayı) önlemesi, kısırlığa neden olması imkansızdır. Spermler 3 gün boyunca canlı kalabilir. Boşalmadan hemen sonra spermlerin dışarıya akması bile gebelik oluşmasını engellemez çünkü vajina içerisinde mutlaka az miltarda olsa da sperm kalacaktır ve bunlar hızla rahim içerisine ilerleyecektir. Çocuk istemi olan çiftlere ilişkiden sonra kadının 15-20 dakika sırt üstü yatmak, ayağa kalkamamak önerisinde bulunmak veya kalçasının altına yastık koyarakyükseltmesini önermek de herhangi bir bilimsel dayanağa bağlı değildir, sadece klinik pratikte sıkça uyguladığımız zararı beklenmeyen bir öneridir. Bu öneriyi uygulamayan çiftler de çok rahatlıkla gebelik elde edebilmektedirler.

bu demek oluyor ki yumurtan soldan daha gelişmiş ve reglin onu infaz etmeye çalışıyor gebel,ik oluşmadığı için rahat ol bişi yok
Şimdi doktordan geliyorum keşke senin dediğin gibi olsaydı ama değilmiş. Sürekli sol kasigimin agrimasinin tek sebebi 4cmlik kistmis. Kızlar mutlaka doktora gidin ihmal etmeyin. Bu kistlerin nezaman nerden çıkacağı belli olmuyor

canım az bişey çıktığı oluyor tam yapışmıyor tabikide yatmaktan ziyade tavana ayaklarını kaldır belin felşan hep duvara doğru tavana kadar aykalrını kaldır ben hep öyle yaptım . bende bi kimyasal geçirdim ağır bişey kaldırdım mı hatırlamıyorum çünkü çok hiperaktifimdir herşey olmuş olabilir emin değilim. ben 1 yıllık evliyim ve ocak ayından beri uğraşıyorum çok şükür rabbime nasip etti spermler içinde kahveyi öneriyorlar canım onuda dene bi istersen dip not: mümkün olduğunda kafamı takmamam için çok uykum geldiğinde yaptım hemen olsun kafamı takmayım diye o uyku sersemi kendimi pek sıkmıyordum ha olacak ha oldu deyip kafamı dağıtmıyordum gayet rahattım çünkü bu işleri biliyorsunuz tamamen psikolojik ama herşeyin başı dua bol bol dua et Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizi inşallah yardımcı olabilmişimdir ilk defa bu kadar özelime girdim vay bee

Ne gzl bi dayanışma var burda hamile arkadaşlardn rica ediyrm bnm içinde dua edin zor bi süreçden hamd olsn yeni çkdm. Ve şuandada hamile kalmak için uğraşyrm.yeni bilgileniyrm bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyrm arkadaşlr..Allah bu gzl duyguyu anneliği nasip etsn banada İnşAllah isteyen herkeze

güzel doğru ben bunu dün okudum ama sperm sayısı oldukça düşük onun için endişeleniyorum cnm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…