ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ayy güzelim çok üzüldüm ya allah korusun daha kötüsü olmasında ameliyat felan dedimi bide bebek olsaydı doğumda bu kistler yok oluyormş sıkma canını

canım çok yakın bi arkadaşım hamileydi ama çocuğunu kaybetti aynı senin gibi kasık ağrısı vardı gitti ondada kist var demişler çok küçük bi operasyonla hallettiler şimdi hamile çok şükür morelini bozma sakın ben iyi düşünüyorum

paylaştığın için sevindim burada zaten bizler kardeşiz cnm teşekkür ettim bnm psikolojim normalde tavan yapar ben eğlenceli bir kişiliğe sahibim süslü bakımlı canım sıkılınca bakım yaparım alışveriş felan ama i bebek konusu oluncaa gerçekte şu ki olmayınca insan olmasa oluyor sıkıntının içinde ama dediğin gibi sıkıntıya gerek yok verecek olan allah güzelim öptüm seni muck muck yeğenime iyi bak tmmı

allahım bozmasın tatlım maaaşallahh kaynananla ii geçin yaşlılar sonuçta ben kaynanamı sevmem seveceğimde yok zaten sinsi karıyı

benimkide çok iyidir allah razı olsunda bu bebek işinde hiç destek olmadı bana ondan çok kırgınım.nezaman doktora gittik desem kimlerle yarışıyon sen bekle boşuna para harcıyon oralarda deyince bidaha sormadım sölemedim.kaynanamdan gizli gideriz doktora doktora bile tembihledim söyle sakın kızıyo diye.millet deliye biz akıllıya hasretiz

ayyy deme yaa üzüldüm şimdi

Evet beş hafta ama değişebilir oğlumun kalp atisini altinci haftanın ortasında duymustuk
inşallah bende cuma günü duyarım ben daha erken gitmek istiyorum ama eşim bir haftada iki kere izin alamayız diye bir kere gidelim birde haftaya gideriz dedi bişey demedim yoksa içim içimi yiyor akşama yine acilemi gitsem ki bağımlılık yaptı iyice vallaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…