- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
Şimdi doktordan geliyorum keşke senin dediğin gibi olsaydı ama değilmiş. Sürekli sol kasigimin agrimasinin tek sebebi 4cmlik kistmis. Kızlar mutlaka doktora gidin ihmal etmeyin. Bu kistlerin nezaman nerden çıkacağı belli olmuyor
Şimdi doktordan geliyorum keşke senin dediğin gibi olsaydı ama değilmiş. Sürekli sol kasigimin agrimasinin tek sebebi 4cmlik kistmis. Kızlar mutlaka doktora gidin ihmal etmeyin. Bu kistlerin nezaman nerden çıkacağı belli olmuyor
endişelenme rabbim herşeyin hayırlısını verir sıkma canını kafanı dağıt çok fazla odaklanmagüzel doğru ben bunu dün okudum ama sperm sayısı oldukça düşük onun için endişeleniyorum cnm yaaa
oğlunu çokk seviyom onada saygım var mükemmel bi eş hazırlamış bana okadar seviyeli
Korkuyorum papatya kalp atisini alayim da sonra diye dusunuyorumsevilayyyyyy hamilelik takvimini yapsana
sevilayyyyyy hamilelik takvimini yapsana
Korkuyorum papatya kalp atisini alayim da sonra diye dusunuyorum
korkma canım Allahın izniyle bişey olmayacak 5. haftadamı kalp atışı görünüyor cuma günü heralde benim 5 haftaya yaklaşmış olacakKorkuyorum papatya kalp atisini alayim da sonra diye dusunuyorum
canım az bişey çıktığı oluyor tam yapışmıyor tabikide yatmaktan ziyade tavana ayaklarını kaldır belin felşan hep duvara doğru tavana kadar aykalrını kaldır ben hep öyle yaptım . bende bi kimyasal geçirdim ağır bişey kaldırdım mı hatırlamıyorum çünkü çok hiperaktifimdir herşey olmuş olabilir emin değilim. ben 1 yıllık evliyim ve ocak ayından beri uğraşıyorum çok şükür rabbime nasip etti spermler içinde kahveyi öneriyorlar canım onuda dene bi istersen dip not: mümkün olduğunda kafamı takmamam için çok uykum geldiğinde yaptım hemen olsun kafamı takmayım diye o uyku sersemi kendimi pek sıkmıyordum ha olacak ha oldu deyip kafamı dağıtmıyordum gayet rahattım çünkü bu işleri biliyorsunuz tamamen psikolojik ama herşeyin başı dua bol bol dua et Rabbim yar ve yardımcımız olsun hepimizi inşallah yardımcı olabilmişimdir ilk defa bu kadar özelime girdim vay bee
vallaha çatları zhem bu çocuklar bizim değil topiğin bebişleri herkesin bilmek hakkı ama dimi kısssohooooo ozamana biz çatlarız kızzz yap hadi yapppp
allahım bozmasın tatlım maaaşallahh kaynananla ii geçin yaşlılar sonuçta ben kaynanamı sevmem seveceğimde yok zaten sinsi karıyı
Evet beş hafta ama değişebilir oğlumun kalp atisini altinci haftanın ortasında duymustukkorkma canım Allahın izniyle bişey olmayacak 5. haftadamı kalp atışı görünüyor cuma günü heralde benim 5 haftaya yaklaşmış olacak
hadi yap o zamanÇok istemisimdir su takvimi yapmayi
inşallah bende cuma günü duyarım ben daha erken gitmek istiyorum ama eşim bir haftada iki kere izin alamayız diye bir kere gidelim birde haftaya gideriz dedi bişey demedim yoksa içim içimi yiyor akşama yine acilemi gitsem ki bağımlılık yaptı iyice vallahaEvet beş hafta ama değişebilir oğlumun kalp atisini altinci haftanın ortasında duymustuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?