- 7 Eylül 2014
- 346
- 204
- 48
benimkide çok iyidir allah razı olsunda bu bebek işinde hiç destek olmadı bana ondan çok kırgınım.nezaman doktora gittik desem kimlerle yarışıyon sen bekle boşuna para harcıyon oralarda deyince bidaha sormadım sölemedim.kaynanamdan gizli gideriz doktoradoktora bile tembihledim söyle sakın kızıyo diye. millet deliye biz akıllıya hasretiz
Oldu mu ki birşeyler yaptim ama
Yapamadimolmadııı
aynen durumumuz hemen hemen aynı güzelm ama cidden bebeğm olursa evime koymam ve bebişimn yüzünü göstermem ben aslaaa allahım onları bnde uzak etsin dicem ama evimin üst katındalar aptal ordusu
Yapamadim
Kizlarr oldu ayy çok guzelmiss hepiniz gelin pesimizde insallahAnammmm yapmisimmmm
ay ilahi laleee ne çok güldüm kızzzsenin kaçacak yerin yok annemmmm
Lalee yanmis için boşver allaha havele et sen içini rahat tutben kaçmıyorum ki sadece evime koymuyorum muhattap olmuyorum oğullarını kolay kolaay yanlarına göndermiyorum ve ben ne dersem o olacak yoksa bnm odun tek kalır ona göreeeee bana az etmediler kızzz ben bu salaklardan çok çektim ama herşeyin bi zamanı var ipleri elime tek tek alıyorum görecekler tırnağım olamaz beceriksizler ahhyyy içimi boşalttım yaaahh iiii geldi
hhaah oldu oldu çokta güzel olduOldu mu ki birşeyler yaptim ama
ay ilahi laleee ne çok güldüm kızzzsenin kaçacak yerin yok annemmmm
Lalee yanmis için boşver allaha havele et sen içini rahat tut
ben kaçmıyorum ki sadece evime koymuyorum muhattap olmuyorum oğullarını kolay kolaay yanlarına göndermiyorum ve ben ne dersem o olacak yoksa bnm odun tek kalır ona göreeeee bana az etmediler kızzz ben bu salaklardan çok çektim ama herşeyin bi zamanı var ipleri elime tek tek alıyorum görecekler tırnağım olamaz beceriksizler ahhyyy içimi boşalttım yaaahh iiii geldi
kıııız ben orada bişi göremedim nerde bu tabloohhaah oldu oldu çokta güzel oldu
Benim tablom hamilelik takvimimim canimkıııız ben orada bişi göremedim nerde bu tabloo
canım işyerindeki arkadaşlarımın yoğun çalışmasından sonra benim 5. haftada olduğumu bebişimin 27 sinde doğacağına karar verdiler :d oktora gidene kadar bunu baz alıyorum seninde o civarda olabilriler hatta kadın doğumcusunu arada arkadaş ona sora oda 5. hafta içinde dedi seninde öyle olabilirBenim tablom hamilelik takvimimim canim
sen gibi olmayı isterdim yeri gelince hakkımı savunmayı ama benim koca hep aileden yana malesef sırf o yüzden hamile kalamdım zaten.kaynanaya kızdım adama söyledim oda anasını tuttu bende gece yanıma yanaştırmadımçalışmayınca bebişte olmaz tabi
ayy güzelim aynısı bnimde başıma geldi ama yanlış onlar kocanı yanına çekeceksin bn m herif o şeye düşkün değildir ama bn yinede zorlardım bebek olcak bak derdim yanıma çekerdim bak anangili gebertirim artık ha derdim bana çok ediyorlar yeter seni aha aynen bu pozisyonda bırakır giderim donunla kalırsın dedim defalarca ama el mecbur bana itaat edecek onun özeli bende sonuçta anası kim oluyo ha şimdik insan olsalar başımın üzerinde yerleri vardı ama şimdik sandıkla altın getirseler önüme değerleri yok it gibiler afedersin valla kız...
Canim ben telefonuma indirdigim programda beş hafta gözüküyor ama burada öyle benim hesaplamalar ima görece öyle aman hayirlisi duzeltirim sonrahhaah oldu oldu çokta güzel oldu
evet tatlım seni tutturdum aslıdan da umutluyum hala inşallah o da mujdeli haberi verecek bizeAfrodit demistin kediliasli ve senden umutluyum demiştim Rabbim aslima da bütün isteyenlere de hayirlisi olani versinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?