ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

aynen durumumuz hemen hemen aynı güzelm ama cidden bebeğm olursa evime koymam ve bebişimn yüzünü göstermem ben aslaaa allahım onları bnde uzak etsin dicem ama evimin üst katındalar aptal ordusu

aynen durumumuz hemen hemen aynı güzelm ama cidden bebeğm olursa evime koymam ve bebişimn yüzünü göstermem ben aslaaa allahım onları bnde uzak etsin dicem ama evimin üst katındalar aptal ordusu

ay ilahi laleee ne çok güldüm kızzz senin kaçacak yerin yok annemmmm

ben kaçmıyorum ki sadece evime koymuyorum muhattap olmuyorum oğullarını kolay kolaay yanlarına göndermiyorum ve ben ne dersem o olacak yoksa bnm odun tek kalır ona göreeeee bana az etmediler kızzz ben bu salaklardan çok çektim ama herşeyin bi zamanı var ipleri elime tek tek alıyorum görecekler tırnağım olamaz beceriksizler ahhyyy içimi boşalttım yaaahh iiii geldi

Lalee yanmis için boşver allaha havele et sen içini rahat tut

ben kaçmıyorum ki sadece evime koymuyorum muhattap olmuyorum oğullarını kolay kolaay yanlarına göndermiyorum ve ben ne dersem o olacak yoksa bnm odun tek kalır ona göreeeee bana az etmediler kızzz ben bu salaklardan çok çektim ama herşeyin bi zamanı var ipleri elime tek tek alıyorum görecekler tırnağım olamaz beceriksizler ahhyyy içimi boşalttım yaaahh iiii geldi
Lalee yanmis için boşver allaha havele et sen içini rahat tut

ayy diimii allahından bulsunlar inşallah kızlarının başına gelsin benim başıma gelenler off neyse öle işte ben evimde keyfime bakarım biri çıkıp bişi desin paralarım zaten herşey olurunca dimi güzelm

sen gibi olmayı isterdim yeri gelince hakkımı savunmayı ama benim koca hep aileden yana malesef sırf o yüzden hamile kalamdım zaten.kaynanaya kızdım adama söyledim oda anasını tuttu bende gece yanıma yanaştırmadım çalışmayınca bebişte olmaz tabi

Benim tablom hamilelik takvimimim canim
canım işyerindeki arkadaşlarımın yoğun çalışmasından sonra benim 5. haftada olduğumu bebişimin 27 sinde doğacağına karar verdiler :d oktora gidene kadar bunu baz alıyorum seninde o civarda olabilriler hatta kadın doğumcusunu arada arkadaş ona sora oda 5. hafta içinde dedi seninde öyle olabilir

ayy güzelim aynısı bnimde başıma geldi ama yanlış onlar kocanı yanına çekeceksin bn m herif o şeye düşkün değildir ama bn yinede zorlardım bebek olcak bak derdim yanıma çekerdim bak anangili gebertirim artık ha derdim bana çok ediyorlar yeter seni aha aynen bu pozisyonda bırakır giderim donunla kalırsın dedim defalarca ama el mecbur bana itaat edecek onun özeli bende sonuçta anası kim oluyo ha şimdik insan olsalar başımın üzerinde yerleri vardı ama şimdik sandıkla altın getirseler önüme değerleri yok it gibiler afedersin valla kız...

kız acık kurs ver banaaaaa...ben çok yumuşak yüzlü kalıyom kıramıyom.asla laf söylemedim ağzıma mıçsada susarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…