Asli gelecek ay verir inşallah hastalandievet tatlım seni tutturdum aslıdan da umutluyum hala inşallah o da mujdeli haberi verecek bize
olsun canm önümüz ay olsun varsın yeterki sağlıklı olsun düşük diye bişey bilmesin burda kimse inşallah acısını bi yaşayan biliyo.. ben de adet olunca biraz ara verdim foruma bitsin dönücem yine aktif olarak..Asli gelecek ay verir inşallah hastalandi
Sabah çok üzüldüm ama geçti canım biraz hazırlıksız yakalandım 4 gün erken hastalandım şaşırdım Allah büyük annemler test getirdi o derece inanamadılar ama sonuç negatif yapacak bişey yok şimdi 50 tane ovulasyon testi aldım indirimdeydi bende 5gün sonra başlıcam testlere:)olsun canm önümüz ay olsun varsın yeterki sağlıklı olsun düşük diye bişey bilmesin burda kimse inşallah acısını bi yaşayan biliyo.. ben de adet olunca biraz ara verdim foruma bitsin dönücem yine aktif olarak..
Sabah çok üzüldüm ama geçti canım biraz hazırlıksız yakalandım 4 gün erken hastalandım şaşırdım Allah büyük annemler test getirdi o derece inanamadılar ama sonuç negatif yapacak bişey yok şimdi 50 tane ovulasyon testi aldım indirimdeydi bende 5gün sonra başlıcam testlere:)
kız acık kurs ver banaaaaa...ben çok yumuşak yüzlü kalıyom kıramıyom.asla laf söylemedim ağzıma mıçsada susarım
Sabah aksammi yapacaksin asli cim valla bu sefer istersen benim gibi yap araliksiz bir hafta ilişki olsunSabah çok üzüldüm ama geçti canım biraz hazırlıksız yakalandım 4 gün erken hastalandım şaşırdım Allah büyük annemler test getirdi o derece inanamadılar ama sonuç negatif yapacak bişey yok şimdi 50 tane ovulasyon testi aldım indirimdeydi bende 5gün sonra başlıcam testlere:)
benim kocam anasını savunduğu zaman benim lafımda git ananla uyu yürü evimden çık hele derim oda böm böm bakar bak senn kafanı kırarım koca bana iyi bak bn okumuş biriyim sizin aile cahil kalmış bana laf yetiştiremezsiniz herkez seviyesince derim oda tabi laf söyler ama bn yerine oturttum bikere şimdik gelecek eve birazdan niye bnm tele tl almadın diye gözünü korkuturum birde bizimksi çok zalimdi dedikodu ederdi karı gibi ondanda vaz geçirdim yani aha kız dk mı yükletmiş ay telefon öttü hele bi almasın öldürürüümmmm benden korkarda birazcık kendisi cadıymışım uyanıkmışım hiçte bile çok sessizim kıss safım ben saf
KIZLARR Meryem suresini okudum az önce allah banada sizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar NASİP EDER İNŞALLAH DUANIZI EDİN
Haklısın birde öyle deniyim her gün çalışsın bizimkiSabah aksammi yapacaksin asli cim valla bu sefer istersen benim gibi yap araliksiz bir hafta ilişki olsun
Üzülme canım bunlarda geçer inş.ayyy deme yaa üzüldüm şimdi
Ya MR istedi görüntülü bakacak doktor.randevu aldım 3 ekime. Eğer sonuç kötü çıkarsa ameliyat olacakmisimayy güzelim çok üzüldüm ya allah korusun daha kötüsü olmasında ameliyat felan dedimi bide bebek olsaydı doğumda bu kistler yok oluyormş sıkma canını
Teşekkür ederim canım. Ve bu arada artık bende polikistik over olduğumu öğrendim. Sol kasigimda 5 sağ kasigimda 8 yumurta varmış pöffffcanım çok yakın bi arkadaşım hamileydi ama çocuğunu kaybetti aynı senin gibi kasık ağrısı vardı gitti ondada kist var demişler çok küçük bi operasyonla hallettiler şimdi hamile çok şükür morelini bozma sakın ben iyi düşünüyorum
Allah korusun canım benim inşallah köyü bir sonuç çıkmazÜzülme canım bunlarda geçer inş.
Ya MR istedi görüntülü bakacak doktor.randevu aldım 3 ekime. Eğer sonuç kötü çıkarsa ameliyat olacakmisim
Canim Rabbim sifani versin inşallahÜzülme canım bunlarda geçer inş.
Ya MR istedi görüntülü bakacak doktor.randevu aldım 3 ekime. Eğer sonuç kötü çıkarsa ameliyat olacakmisim
Bende ayni rahatliktayim vallaha super bisey ohhhhKocis geldi diyo ki garibim bu ay rahat birakiyorum seni çünkü iki kere uzulduk kalbini duyana kadar serbestsin dedi şimdiden sen otur ben sofrayi kurarim dedi ayy dortsene öncesine gittim kizlar ALLAH NASİP EDERSE gelsin dokuz ay rahatlik ohhhhhh
Ayy cnm üzüldüm yaa bi belirtisi fln varmıydı regl gecikmesi ağrı gibi ??Teşekkür ederim canım. Ve bu arada artık bende polikistik over olduğumu öğrendim. Sol kasigimda 5 sağ kasigimda 8 yumurta varmış pöffff
Artık ne çıkarsa çıksın ben pes etmek üzereyim. Yeter artık be hep ben hep ben.etrafimda okadar ise yaramayan inancsiz insanlar var ve her istedikleri tek seferde oluyor. Ama ben hayatım boyunca hep cabaladim ve hiçbir istediğim olmadı. Napım ben şimdi ?Allah korusun canım benim inşallah köyü bir sonuç çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?