ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Ah canım ahhhh Allah sevdiği kuluna verirmiş dertleri inşallah ameliyata falan gerek kalmaz dua edicem senin için hiç merak etme hersey yoluna girecek Allah'ın izni ile

Ah canım ahhhh Allah sevdiği kuluna verirmiş dertleri inşallah ameliyata falan gerek kalmaz dua edicem senin için hiç merak etme hersey yoluna girecek Allah'ın izni ile
Kız keşke bilsem ameliyattan sonra hamile kalacağımi Olayım boşver derim. Ama yok hersey ihtimal. Buarada duaların için çok sağol. Daha çekilecek cilem varmış

Kız keşke bilsem ameliyattan sonra hamile kalacağımi Olayım boşver derim. Ama yok hersey ihtimal. Buarada duaların için çok sağol. Daha çekilecek cilem varmış
canım çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah. soğan kürü kistlere faydalı diye duymustum. diğer topiklerde vardı biri demiş temizlendi doktor bile inanamadı diye.ama sen bilirsin canım benim.

Canim ben de onu her seferinde başlıyorum ama devamını getiremiyorum. Ama bu sefer azimli olacağım sizinde desteginizle

Saol canım desteğin için 24 agostosta hastalanmıştın şimdi 21 Eylül'de hastalandım 27 gün sonra hastalanmış oldum normalde son 3 aydır her ayın 24 de oluyordum mevsim Değişiminden olabilir sanırım
canımmmmm tez zamanda hep birlikte hamiş kalırız insallahhh

Canim ben de onu her seferinde başlıyorum ama devamını getiremiyorum. Ama bu sefer azimli olacağım sizinde desteginizle
bebiş için mecbur canım devamını getir mutlaka bu ay hamiş olamazsam ben de yapacagım birlikte yapalım çünkü bende de miyom çıktı ama bebişin tutunacagı yerde değilmiş. miyoma da iyi gelir diye yazıyo nette.

kızlar benim son 5 günüm kaldı ama belirtim falan hiç yok dün biraz belim ağrıdı o kadar.kasıklarım falan hiç ağrımıyor akıntı falan da yookkk.. sanırım bu ay da olmadı gibi

kızlar benim son 5 günüm kaldı ama belirtim falan hiç yok dün biraz belim ağrıdı o kadar.kasıklarım falan hiç ağrımıyor akıntı falan da yookkk.. sanırım bu ay da olmadı gibi
Dur hemen asma yüzünü son 5 gün bakalım ne olucak Allah büyüktür canım inşallah hamiş haberini alırız :)

elalmami geçmiş olsun canım..yeni bebişlerede sağlıklı ömürler annelerine koca koca mutluluklar ,darısı başımıza inş.
benim size yine bir sorum var ,ovulasyon testinde iki çizginin koyulaşması ve t çizgisinin silikleşmeye başlaması bende hemen peş peşe olmuştu ve ben hiç kasık ağrısı falan hatırlamıyorum.Bugün okuldayken bir kasık ağrısıyla başladı tenefüste wc ye gittiğimde kilodumda kan vardı ve adeti 6 ekimde daha çok var .Sizce bu kist belirtisi olabilirmi ,korkuyorum!

svly44 canıııım hayırlı uğurlu olsun inşallah maşallah ayyy ne heyecanlıı))bizi bırakmayın lütfen ben en son bat lardayım bu gidişle tek kalacam burda

İnsallah insallah canımmm da hani farklı hiçbirşey hissetmiyorum. normal mi hiçbrsy hissetmemem
Bence daha iyi herkes psikolojik olarak kafaya takmayın bişeyler hissetmemeye çalışın diyorlar bence suan sen doğru olanı yapıyorsun :)

Canim inş hamissindir ve senin yapmana gerek kalmaz Aminnn

Teşekkür ederim canım iyiki varsınız. Ins senin o kırmızı güzel şeylerin habercisidir

inş. canım ama insan tecrübesiz olunca herşeyden bişeyler çıkarıyo

elalmami sende merak etme canım Allahın izniyle her şey yoluna girer içini ferah tut .işe yarar mı bilmem ama biz yanındayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…