İnşallah Rabbim topigimdeki bütün sultanlar a verir insallahAyyyy ayyyyyy ayyyyyyyyyyyyy neler duydum nelerrrrrrrrcanım masallah cok mutlu oldum gözümüz aydınnnnnnnnnnnnn melek annecikkkk darısı başımızaaaaa
Tesekkur ederim canimmmmsvly44 canıııım hayırlı uğurlu olsun inşallah maşallah ayyy ne heyecanlıı))bizi bırakmayın lütfen ben en son bat lardayım bu gidişle tek kalacam burda
Bende olmadi canim ama goguslerim acayip agriyordu ve geçmedi hic ondan biraz olabilir mi diyordum ama adet günüm de bile oldum olacagim diyordum valla3 haftalık hamile veya 4haftalık hamile olanlar hamile olduğunuzu öğrenene kadar hiç bir belirti oldumu? Bel ağrısı kasık ağrısı bulantı kusma..vs.
Bndede kasıkda ara ara hafif ağrı oluyo psikokojikdir belkide bilmiyrmBende olmadi canim ama goguslerim acayip agriyordu ve geçmedi hic ondan biraz olabilir mi diyordum ama adet günüm de bile oldum olacagim diyordum valla
Kızlar burda bana biriniz cevizleri akşamdan suda beklet sabah suyunu iç demişti hamiş olmak için .. Hanginizdi o ? Yapıcam bu ay
Bebiş yapmaya yarıyormuş burda yazdılar bana ama kim yazdı unuttum onada anneannesi yada babaannesi söylemişti sanırımyaaa ne işe yarıyomuş o kuzum?
Bendim bi tanem sen yiyeceksin ustune suyunu iceceksin ben onuda yaptim kizlar esime de iliskiden bir saat once turk kahvesi icirdimKızlar burda bana biriniz cevizleri akşamdan suda beklet sabah suyunu iç demişti hamiş olmak için .. Hanginizdi o ? Yapıcam bu ay
Burdayim canimmSevilay buradamisim bisey sorucam canim
Bendim bi tanem sen yiyeceksin ustune suyunu iceceksin ben onuda yaptim kizlar esime de iliskiden bir saat once turk kahvesi icirdim
Ohh yarasin canimmevet türk kahvesini ilk ben senden duymuştum her akşam işimiz olsada olmasada içeriz herifimlen
walla en doğrusunu yapıyorsun lale, bende bunı 10. senemde öğrendim.. hep içime atip sususrdım sivri dillerine karşın, bu sene artık pişkinliğe vurdum.. ima ettiklerinde "bana bunu mu demek istiyorsun" deyip direk cevaplarını verdim bir baktım 10-15 gün sonra laf sokmalar bitti, şimdi eşimi fişekliyorlar bazan farkındayım, arada o da usulunce soylemeye calısıyor diyorum ki "eee tabi aynı eğitim seviyesinde değiliz olayları benim gibi göremiyorlar, neyse onların cahilliği" diyorum lafı kapatıyrum bi daha da açmıyorum ve gerçekten kafama da takmıyorum...
ama diyorum ya 10. senemde öğendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?