ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

3 haftalık hamile veya 4haftalık hamile olanlar hamile olduğunuzu öğrenene kadar hiç bir belirti oldumu? Bel ağrısı kasık ağrısı bulantı kusma..vs.

3 haftalık hamile veya 4haftalık hamile olanlar hamile olduğunuzu öğrenene kadar hiç bir belirti oldumu? Bel ağrısı kasık ağrısı bulantı kusma..vs.
Bende olmadi canim ama goguslerim acayip agriyordu ve geçmedi hic ondan biraz olabilir mi diyordum ama adet günüm de bile oldum olacagim diyordum valla

1. papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. vivianne .....................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  9. Y Ymn55 ..................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  10. lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  11. plasure ........................................BAT 28 EYLÜL
  12. efe11 ...........................................BAT 28 EYLÜL
  13. V vuslat13 ......................................BAT 28 EYLÜL
  14. nurgulu .......................................BAT 29 EYLÜL
  15. A afrodit26 ....................................BAT 2 EKİM
  16. @mercimeque ...............................BAT 4 EKİM
  17. P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
  18. allbaby ........................................BAT 6 EKİM
  19. berna83 ......................................BAT 6 EKİM
  20. sus-pus ......................................BAT 6 EKİM
  21. dududada ..................................BAT 11 EKİM
  22. 21DAMLA ...................................BAT 12 EKİM
  23. Z zeytin85 .....................................BAT 12 EKİM
  24. @asyanes ......................................BAT 13 EKİM
  25. @elalmami ....................................BAT 15 EKİM
  26. Kedili0983 ....................................BAT 21 EKİM
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Kızlar burda bana biriniz cevizleri akşamdan suda beklet sabah suyunu iç demişti hamiş olmak için .. Hanginizdi o ? Yapıcam bu ay

hamile arkadaşları tebrik ediyorum ne güzel umutsuzluğuma umut oluyor böyle güzel haberler bende beklemedeyim bakalım artık belirti aramaktan da yoruldum..

KIZLARRR deliricem yaaa kim söylrmişti bana cevizin suyunu iç diye hamiş kalmak için .. Buarada kocalarınıza ceviz nar avokado yedirin kızlar sperm sayısını ve kalitesini arttırıyormuş özellikle ceviz

Bendim bi tanem sen yiyeceksin ustune suyunu iceceksin ben onuda yaptim kizlar esime de iliskiden bir saat once turk kahvesi icirdim

evet türk kahvesini ilk ben senden duymuştum her akşam işimiz olsada olmasada içeriz herifimlen

aynen güzelim bendensin ben ne derlerse susar bişi demezdim ama maymun gözünü açtı tabiri bu olsa gerek onlar benim böyle olmamı istedilerbgüzelim ben naapim beni sinir etmeselerdi eşimide dolduruyorlar ama onuda ben düzeltiyorum bi olay olunca ilk önce ben söylüyorum eşime ve top bende olay bitmiştir

Kızlar adetinize son gün kalaya kadar calışmalara ara vermeyin çünkü çok duyuorm son dakka da bile yumurtlama olanı hele ki bu dönem biz istemsiz olarak kafamıza taktığımız için psikolojik olarak bile düzensiz bi hale sokabiliriz o yüzden umutlarimizi kaybetmek yok tam gaz devam listedeki herkesin yaninda hamile yazicak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…