Ben mi canimmoyy kıyamam cnm yaaa durumdan haberdar et bizi merak ediyorum
Artık ne çıkarsa çıksın ben pes etmek üzereyim. Yeter artık be hep ben hep ben.etrafimda okadar ise yaramayan inancsiz insanlar var ve her istedikleri tek seferde oluyor. Ama ben hayatım boyunca hep cabaladim ve hiçbir istediğim olmadı. Napım ben şimdi ?
Kızlar adetinize son gün kalaya kadar calışmalara ara vermeyin çünkü çok duyuorm son dakka da bile yumurtlama olanı hele ki bu dönem biz istemsiz olarak kafamıza taktığımız için psikolojik olarak bile düzensiz bi hale sokabiliriz o yüzden umutlarimizi kaybetmek yok tam gaz devam listedeki herkesin yaninda hamile yazicak :)
yaaaaaaaa sıkma canını güzelim olur Allahtan iste bn napayım uçurumdan aşağıyamı atayım sıkma kendinii
Valla allbaby ben senden yana umutluyum kiaferim kız sanabu hatunlara gaz vere vere hamile bırakcaz inşallah arada kendimizde yaparız
Tamam canım yapıcam bu ay gecen ay unuttum onu aldırdım cevizleri KALDILAR öyle az önce annem sorunca ne yapıcam bu cevizleri diye aklıma geldiBendim bi tanem sen yiyeceksin ustune suyunu iceceksin ben onuda yaptim kizlar esime de iliskiden bir saat once turk kahvesi icirdim
Valla allbaby ben senden yana umutluyum ki
Ben mi canimm
Valla içimde öyle geçiyorgerçekten mi kuzumayy negüzel söylüyon heyecan yapıyom bana böyle denince zaten heyecanlı bi tipim
Canim beun sag kasigimda batmalar soluyo bazen siddetli oliyo senin varmi batmalarinBurdayim canimm
Geldim geldim burdayi.Papatyaaaaa huhuhu nerdesin yatacam bennn sor sorunu hayatimm.
Eee meleğin yerini yapiyor annesi normal sikma canini ayni batmalar bende de varCanim beun sag kasigimda batmalar soluyo bazen siddetli oliyo senin varmi batmalarin
Ne biliyim tedirgin oldum bu araba cin takviminde benimde kisss :)Eee meleğin yerini yapiyor annesi normal sikma canini ayni batmalar bende de var
Valla içimde öyle geçiyor
Bende bisey diyecem ama gulmeyin annem e demiştim düşük yaptim diye ben gurbetteyim canlar kimsem yok burada oda bana dediki rahimin kendini yenileyip kendini toplaması için her sabah AC karnin a tam piponun üstüne oturacaksin ve beskere yeri opecek gibi yapacaksin demişti ben de her gün ikişer kere artırarak yaptim ne yapalim nede olsa annem 10dogum yapmis bir kadinKIZLARRR YENI HABERRR az önce Kayın validemde konuşuyordum ve bana bir Kür daha söyledi çocuk için eşim Karadenizli onların memleketinde çocuğu olmayanlara böğürtlen kökünü kaynatıp içiriyorlarmış ILıkken Komşuları denemiş en son çocukları olmuyormuş ikizleri olmuş 1 ay yap diyor bayramda yollicak Kökleri bana denicem Sevimay'ın ceviz kürüylw beraber sizinlede paylaşmak istedim temin edebilecek olanlar mutlaka denesin kayınvalidem ve eşimin babaannesi kesin eminler böğürtlen küründen 1 ay boyunca 1 bardak sen 1 bardakta eşin her gün içicekmiş ben ilk defa duydum sizinlede paylaşmak istedim
kız bebek olmuyo diye yakınıyo bnm dünkü halim gibi bnde öle dediim beaahopppp noluyo orda neden atıyonuz zıplıyonuz kızlarrrr
Ben de hamişşş olmak istiyorummmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?