ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

yaaaaaaaa sıkma canını güzelim olur Allahtan iste bn napayım uçurumdan aşağıyamı atayım sıkma kendinii

aferim kız sana bu hatunlara gaz vere vere hamile bırakcaz inşallah arada kendimizde yaparız

Bendim bi tanem sen yiyeceksin ustune suyunu iceceksin ben onuda yaptim kizlar esime de iliskiden bir saat once turk kahvesi icirdim
Tamam canım yapıcam bu ay gecen ay unuttum onu aldırdım cevizleri KALDILAR öyle az önce annem sorunca ne yapıcam bu cevizleri diye aklıma geldi

KIZLARRR YENI HABERRR az önce Kayın validemde konuşuyordum ve bana bir Kür daha söyledi çocuk için eşim Karadenizli onların memleketinde çocuğu olmayanlara böğürtlen kökünü kaynatıp içiriyorlarmış ILıkken Komşuları denemiş en son çocukları olmuyormuş ikizleri olmuş 1 ay yap diyor bayramda yollicak Kökleri bana denicem Sevimay'ın ceviz kürüylw beraber sizinlede paylaşmak istedim temin edebilecek olanlar mutlaka denesin kayınvalidem ve eşimin babaannesi kesin eminler böğürtlen küründen 1 ay boyunca 1 bardak sen 1 bardakta eşin her gün içicekmiş ben ilk defa duydum sizinlede paylaşmak istedim

Bende bisey diyecem ama gulmeyin annem e demiştim düşük yaptim diye ben gurbetteyim canlar kimsem yok burada oda bana dediki rahimin kendini yenileyip kendini toplaması için her sabah AC karnin a tam piponun üstüne oturacaksin ve beskere yeri opecek gibi yapacaksin demişti ben de her gün ikişer kere artırarak yaptim ne yapalim nede olsa annem 10dogum yapmis bir kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…