Erkek demistin galiba sen kaç yasindasinNe biliyim tedirgin oldum bu araba cin takviminde benimde kisss :)
Pipoyu nerden bulucamda üstüne oturacam kız Ayyyy canım yanmasınBende bisey diyecem ama gulmeyin annem e demiştim düşük yaptim diye ben gurbetteyim canlar kimsem yok burada oda bana dediki rahimin kendini yenileyip kendini toplaması için her sabah AC karnin a tam piponun üstüne oturacaksin ve beskere yeri opecek gibi yapacaksin demişti ben de her gün ikişer kere artırarak yaptim ne yapalim nede olsa annem 10dogum yapmis bir kadin
Bu uç ay zarfında ara ara kramplarin olacak canim çünkü rahmin genişleyecek o yüzden kolçak damarların acilacak korkmaNe biliyim tedirgin oldum bu araba cin takviminde benimde kisss :)
KIZLARRR YENI HABERRR az önce Kayın validemde konuşuyordum ve bana bir Kür daha söyledi çocuk için eşim Karadenizli onların memleketinde çocuğu olmayanlara böğürtlen kökünü kaynatıp içiriyorlarmış ILıkken Komşuları denemiş en son çocukları olmuyormuş ikizleri olmuş 1 ay yap diyor bayramda yollicak Kökleri bana denicem Sevimay'ın ceviz kürüylw beraber sizinlede paylaşmak istedim temin edebilecek olanlar mutlaka denesin kayınvalidem ve eşimin babaannesi kesin eminler böğürtlen küründen 1 ay boyunca 1 bardak sen 1 bardakta eşin her gün içicekmiş ben ilk defa duydum sizinlede paylaşmak istedim
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Popo popoPipoyu nerden bulucamda üstüne oturacam kız Ayyyy canım yanmasın
o pisyaaaa böyle yazıları gördüm mü ağlayasım geliyo.neden benim kayınvalidem bana öneride bulunmak yerine uğraşıyom diye devamlı kızıyo doktora gidiyom diye bağırıyohele ben gibi herşeye pozitif bakan birinin hayat enerjisini almakta üstüne yok offfffffff bir derdim var ' da topik açıp sabaha kadar yazasım var
Ay boşver sen bulamazsan yollarım bn sana ayıp ediyorsunyaaaa böyle yazıları gördüm mü ağlayasım geliyo.neden benim kayınvalidem bana öneride bulunmak yerine uğraşıyom diye devamlı kızıyo doktora gidiyom diye bağırıyohele ben gibi herşeye pozitif bakan birinin hayat enerjisini almakta üstüne yok offfffffff bir derdim var ' da topik açıp sabaha kadar yazasım var
kız boşver sen onu aç aç sen o topiği lalenaren sen ben sabaha kadar yazısırızz. ben de varım ben deee. eşimin ailesinden nefret-i kin kusuyorummmmmmmyaaaa böyle yazıları gördüm mü ağlayasım geliyo.neden benim kayınvalidem bana öneride bulunmak yerine uğraşıyom diye devamlı kızıyo doktora gidiyom diye bağırıyohele ben gibi herşeye pozitif bakan birinin hayat enerjisini almakta üstüne yok offfffffff bir derdim var ' da topik açıp sabaha kadar yazasım var
Yok canim haftasi degisince cinsiyete degisti 26 yasindayim +1 olunca kis oldu :)Erkek demistin galiba sen kaç yasindasin
Normal canım benim normal üzme canınıkızlar ya bi şey sorcambenim ilişkiden sonra bütün sıvılar dışarı akıyo sanki biliyorum iğne ucu kadar bile gitse yeter diyolar ama bu kadar hepsininde çıkması normal mi ayaklarımı bile diksem hatta sabaha kadar yatsam bile sabah kalktığımda çıkyo başka bi şeyden mi böyle oluyo acaba bi tek bana mı böyle acaba
benim de kaynanam ol benim deeeeeeo piso deli o ö ö sen ona bakma ben senn kaynanan olurum kıııııızzz sen iste yetrki
Valla öyle bir kahkaha attım ki kediler uyuyordu dibinde hayvanlar mivvv diye kaçıştı ahahahahahAyy gulecegim yoktu asliiiiiii Esim diyor delirdinmi sen ne gukuyorsun soylede birlikte gulelim diyo
Bence sana oyle geliyodur canim muhakkak kalıyodur icinde yani benimde.cikiuodur belki ama.o.kadar cok dikkat etmedim.hic ne kadar cokti diye icini rahat tut bir tanesi bile yeterkızlar ya bi şey sorcambenim ilişkiden sonra bütün sıvılar dışarı akıyo sanki biliyorum iğne ucu kadar bile gitse yeter diyolar ama bu kadar hepsininde çıkması normal mi ayaklarımı bile diksem hatta sabaha kadar yatsam bile sabah kalktığımda çıkyo başka bi şeyden mi böyle oluyo acaba bi tek bana mı böyle acaba
inşallah öyledir canım teşekkür ederimBence sana oyle geliyodur canim muhakkak kalıyodur icinde yani benimde.cikiuodur belki ama.o.kadar cok dikkat etmedim.hic ne kadar cokti diye icini rahat tut bir tanesi bile yeter
o piso deli o ö ö sen ona bakma ben senn kaynanan olurum kıııııızzz sen iste yetrki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?