ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Pipoyu nerden bulucamda üstüne oturacam kız Ayyyy canım yanmasın

yaaaa böyle yazıları gördüm mü ağlayasım geliyo.neden benim kayınvalidem bana öneride bulunmak yerine uğraşıyom diye devamlı kızıyo doktora gidiyom diye bağırıyo hele ben gibi herşeye pozitif bakan birinin hayat enerjisini almakta üstüne yok offfffffff bir derdim var ' da topik açıp sabaha kadar yazasım var

o pis o deli o ö ö sen ona bakma ben senn kaynanan olurum kıııııızzz sen iste yetrki

Ay boşver sen bulamazsan yollarım bn sana ayıp ediyorsun

kız boşver sen onu aç aç sen o topiği lalenaren sen ben sabaha kadar yazısırızz. ben de varım ben deee. eşimin ailesinden nefret-i kin kusuyorummmmmmm öldüresim var hepsinii

kızlar ya bi şey sorcam benim ilişkiden sonra bütün sıvılar dışarı akıyo sanki biliyorum iğne ucu kadar bile gitse yeter diyolar ama bu kadar hepsininde çıkması normal mi ayaklarımı bile diksem hatta sabaha kadar yatsam bile sabah kalktığımda çıkyo başka bi şeyden mi böyle oluyo acaba bi tek bana mı böyle acaba

Ayy gulecegim yoktu asliiiiiii Esim diyor delirdinmi sen ne gukuyorsun soylede birlikte gulelim diyo

Normal canım benim normal üzme canını

Bence sana oyle geliyodur canim muhakkak kalıyodur icinde yani benimde.cikiuodur belki ama.o.kadar cok dikkat etmedim.hic ne kadar cokti diye icini rahat tut bir tanesi bile yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…