senin kedilerin mi vaarrrrrrrr???Valla öyle bir kahkaha attım ki kediler uyuyordu dibinde hayvanlar mivvv diye kaçıştı ahahahahah
kız boşver sen onu aç aç sen o topiği lalenaren sen ben sabaha kadar yazısırızz. ben de varım ben deee. eşimin ailesinden nefret-i kin kusuyorummmmmmmöldüresim var hepsinii
Bakalim tutacak mi ben inanmıyorum oğlum tutmamisti cunkuYok canim haftasi degisince cinsiyete degisti 26 yasindayim +1 olunca kis oldu :)
Bide kocisine söyle canimmmm m
Boşuna adi kediliasli değil minnos lari varmissenin kedilerin mi vaarrrrrrrr???
4 tane 2 kız 2 oğlan tosunpaşa Behlül Çilek birde Cimbom :)senin kedilerin mi vaarrrrrrrr???
kızlar ya bi şey sorcambenim ilişkiden sonra bütün sıvılar dışarı akıyo sanki biliyorum iğne ucu kadar bile gitse yeter diyolar ama bu kadar hepsininde çıkması normal mi ayaklarımı bile diksem hatta sabaha kadar yatsam bile sabah kalktığımda çıkyo başka bi şeyden mi böyle oluyo acaba bi tek bana mı böyle acaba
Boşuna adi kediliasli değil minnos lari varmis
:)Boşuna adi kediliasli değil minnos lari varmis
oyyyy yerim onlarııııııı ben de çok seviyorum ama kociş almıyor eve4 tane 2 kız 2 oğlan tosunpaşa Behlül Çilek birde Cimbom :)
Yine guldum gider ayak allbabybim. Mmmmmhepimizin çıkıyo tatlım içerde kalamaz zaten sen takılma bunlara normal böyle şeyler
bnim kocamda sevmezdi kedi bunları sokakta bulduk hepsi Ölmek üzereydi yavru geldi hepsi sonra kaldılar e vde şimdi gör eşim Kapıdan girince bana değil pisilere koşuyor :)oyyyy yerim onlarııııııı ben de çok seviyorum ama kociş almıyor eveküçükken bir sürü kedim oldu benim deeeee.
Bide kocisine söyle canimmmm m
benim de kaynanam ol benim deeeeee
Sagol cnm tsklerBu uç ay zarfında ara ara kramplarin olacak canim çünkü rahmin genişleyecek o yüzden kolçak damarların acilacak korkma
hahahaha onun anası kıymetlidir değiştirmezbenim kaynanayı değiştirdik sadece
Ilk defa sende cikmadigini duydum nerdeyse tanidigim herkesin cikti. Hayirlisi olsun canimBakalim tutacak mi ben inanmıyorum oğlum tutmamisti cunku
hıyarı soymuşlar bakmışlar yine hıyar ayy gülücük tutttuuuuu
oy geliniiiimm genemi dohtora hıııııısen benim kaynanam bende senin gelinin olayımmm.kaynanacımmmmmm
saol gelinimkaynanaların kraliçessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?