ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

İyyapmışın canm ama dedim ya üzülme adet düzensizliği rahmi gebeliğe hazırlıyor inşallah önümüz ay gebe kalacaksın sen de:)

Kızlar ovulasyon testinde çift çizgi kalın gördükten bir iki gün sonra çok çok silik olmasi ne anlama geliyor artık değerlendirmesek mi

Nolmus buralar bole otuz sayfa yazmisinuz masallahBen cok kotu bi gun gecirdim ins sizin keyifler yerindedir canlar

İyyapmışın canm ama dedim ya üzülme adet düzensizliği rahmi gebeliğe hazırlıyor inşallah önümüz ay gebe kalacaksın sen de:)
Sana çok samimi bir şey söyliyim mi gelecek ay hamiş kalsam bile sizlerin hepsi hamiş olmadan mutlu olamam ben ben yengeç burcuyum Sevdiğim insanlar mutlu olmadan mutlu olamam

he yaaaa oğlunun paracıklarını doktorlarla har vurup harman savuruyom fantezi olsun diye

doktoru çaya çaarda oturalım geliinn kız kocam yatak odasına gitmiş uyucam gel uyuyalım kız diye bağırdı aha beni çağırıyo o bnsiz yatamaz elektirik alıyo galiba ay kızlar ne güldüm yaa canlarım bnm yarın görüşürüz tmm by muck üptüümm

kayınpederime iyi davran kaynanaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…