oy geliniiiimm genemi dohtora hıııııı
neye güldünüz kıızzAyy gulecegim yoktu asliiiiiii Esim diyor delirdinmi sen ne gukuyorsun soylede birlikte gulelim diyo
neye güldünüz kıızz
İyyapmışın canm ama dedim ya üzülme adet düzensizliği rahmi gebeliğe hazırlıyor inşallah önümüz ay gebe kalacaksın sen de:)Sabah çok üzüldüm ama geçti canım biraz hazırlıksız yakalandım 4 gün erken hastalandım şaşırdım Allah büyük annemler test getirdi o derece inanamadılar ama sonuç negatif yapacak bişey yok şimdi 50 tane ovulasyon testi aldım indirimdeydi bende 5gün sonra başlıcam testlere:)
söylesin nolmuş kıss değişiklik iidir ben kaynanayım sizlereBide kocisine söyle canimmmm m
hıı popolarrpipo popo lar karıştıya ordan kaynaklı gülücükler bunlar
yazarııızzz
Sana çok samimi bir şey söyliyim mi gelecek ay hamiş kalsam bile sizlerin hepsi hamiş olmadan mutlu olamam ben ben yengeç burcuyum Sevdiğim insanlar mutlu olmadan mutlu olamamİyyapmışın canm ama dedim ya üzülme adet düzensizliği rahmi gebeliğe hazırlıyor inşallah önümüz ay gebe kalacaksın sen de:)
Nolmus buralar bole otuz sayfa yazmisinuz masallahBen cok kotu bi gun gecirdim ins sizin keyifler yerindedir canlar
Teşekkür ederim canım bu sözleri duymak bile motive etti beni.bu arada adım Laleelalmami sende merak etme canım Allahın izniyle her şey yoluna girer içini ferah tut .işe yarar mı bilmem ama biz yanındayız
Noldu kuzuNolmus buralar bole otuz sayfa yazmisinuz masallahBen cok kotu bi gun gecirdim ins sizin keyifler yerindedir canlar
he yaaaa oğlunun paracıklarını doktorlarla har vurup harman savuruyom fantezi olsun diye
ANCA beraber kanca beraber :)Teşekkür ederim canım bu sözleri duymak bile motive etti beni.bu arada adım Lale
doktoru çaya çaarda oturalım geliinnkız kocam yatak odasına gitmiş uyucam gel uyuyalım kız diye bağırdı aha beni çağırıyo o bnsiz yatamaz elektirik alıyo galiba ay kızlar ne güldüm yaa canlarım bnm yarın görüşürüz tmm by muck üptüümm
yazarııızzz
lale miiiii hıııı kız ben neyim ozmanTeşekkür ederim canım bu sözleri duymak bile motive etti beni.bu arada adım Lale
ewweeett ama herif çaırdı beni aha kız gidim yarın yazarık bol bol canımcııımyazalım kız
doktoru çaya çaarda oturalım geliinnkız kocam yatak odasına gitmiş uyucam gel uyuyalım kız diye bağırdı aha beni çağırıyo o bnsiz yatamaz elektirik alıyo galiba ay kızlar ne güldüm yaa canlarım bnm yarın görüşürüz tmm by muck üptüümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?