Okulda karisikti isler, dakika saydim eve gelmek icin. Bazi gunler olur ya yok olmak istersin aynen oyle bi gunduayyyy noldu canım hayırdır
Simdi bi kedim olsa, kucagimda mirlaya mirlaya uyusa ne skinti kalir ne dert :)Noldu kuzu
altı kuru yattı işte ay başı arıyo diyo içerden üüff derdi çekilmez kucamın kıııkayınpederime iyi davran kaynanaaaaa
Okulda karisikti isler, dakika saydim eve gelmek icin. Bazi gunler olur ya yok olmak istersin aynen oyle bi gunduBebisler olsun insallah da yasama sevincimiz, sebebimiz artsin
Öyle valla bizimkiler mıncırılmaktan Minicik kaldılar :)Simdi bi kedim olsa, kucagimda mirlaya mirlaya uyusa ne skinti kalir ne dert :)
Ayyyyyy inanmiyorummmm oldu mu 2 haha cok ama cok sevindim tebrik ederim
Hem Adımız lale hem burcumuz kova hemde anne değiliz bukadar mi olur benzerliklale miiiii hıııı kız ben neyim ozman
Bir ovulasyoncu olarak beni de ekleminizi rica edeceğim kızlar.. İstenmeyen adet tarihi 4 ekim :)bat listemizin son hali kızlar
papatya_2014 ............................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ svly4414 .........................................BAT 19 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ hafizekbr ...................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE vivianne .....................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE backspace55 ...............................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE masal2010 ..................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @smyyali ......................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE kecozz .........................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE - @murnur55 ..................................BAT 27 EYLÜL
BEKLEMEDE lale-naren ...................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA plasure ........................................BAT 28 EYLÜL efe11 ...........................................BAT 28 EYLÜL - V vuslat13 ......................................BAT 28 EYLÜL
nurgulu .......................................BAT 29 EYLÜL - A afrodit26 ....................................BAT 2 EKİM
- @mercimeque ...............................BAT 4 EKİM
- P pretty1406 ..................................BAT 5 EKİM
allbaby ........................................BAT 6 EKİM berna83 ......................................BAT 6 EKİM sus-pus ......................................BAT 6 EKİM dududada ..................................BAT 11 EKİM 21DAMLA ...................................BAT 12 EKİM - Z zeytin85 .....................................BAT 12 EKİM
- @asyanes ......................................BAT 13 EKİM
lovelyemir ....................................BAT 15 EKİM Kedili0983 ....................................BAT 21 EKİM ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim
Bizim muhtarimiz ekler simdiBir ovulasyoncu olarak beni de ekleminizi rica edeceğim kızlar.. İstenmeyen adet tarihi 4 ekim :)
muhtar çalışmalara başlamış sanırımBizim muhtarimiz ekler simdi
Bende onu baya araştırmıştım kk daki arkadaşlardan biri adet döngün kaç olursa olsun 7.günde başla demişti. Bebeğe de zararı olmuyormuş canım..Ya kızlar bu ay soğan kurune başlayacağım ama anlamadığım bişey var.adetin günü başlayın 15 gün uygulayın ve 2.adete 10gun varken tekrar başlayın diyor.
1.sorum benim döngü 25 günde bir 7.gun baslarsam geç oluyor ve diğer adete 10gun kala zaten 15 gün yeni bitmiş oluyor
2.ya hamile kaldiysak ozaman bebeğe zararı olmuyor mu ?
Ben de kediniz mi var diyecektim, kedi isimleri gibi geldi kiymik, mikrop :) evdeki negatif enerjiyi aldiklarini okumustum.muhtar çalışmalara başlamış sanırımBu arada bende iki kedi var gerçekten mırlamaları ile pozitif bir enerji veriyorlar :))
Teşekkür ederim canım. Ozaman bende öyle yapayımBende onu baya araştırmıştım kk daki arkadaşlardan biri adet döngün kaç olursa olsun 7.günde başla demişti. Bebeğe de zararı olmuyormuş canım..
iki kedi bir köpek :) tımarhane gibi ama seviyoruz napalım ailecek deliyizBen de kediniz mi var diyecektim, kedi isimleri gibi geldi kiymik, mikrop :) evdeki negatif enerjiyi aldiklarini okumustum.
Burda da herkesin ayni hem kedi hem kopekleri var, aksiyon hic bitmiyodur evde ne guzel bi de bebek geldi mi tam olur :) ilk bebeginiz mi olcak?iki kedi bir köpek :) tımarhane gibi ama seviyoruz napalım ailecek deliyiz
evet canım inşallah teşrif ederse ilk olacak :)Burda da herkesin ayni hem kedi hem kopekleri var, aksiyon hic bitmiyodur evde ne guzel bi de bebek geldi mi tam olur :) ilk bebeginiz mi olcak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?