ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Sana çok samimi bir şey söyliyim mi gelecek ay hamiş kalsam bile sizlerin hepsi hamiş olmadan mutlu olamam ben ben yengeç burcuyum Sevdiğim insanlar mutlu olmadan mutlu olamam
canmmmm benmm yaa aynen tatlım bi topiğim daha var sürekli takıldığım orda sanki diğer arkadaslara nisbet yapıyomuş gibi geliyodu sevincimi anlatırken haksızlık yapıyomuş gibi oluyodu sanki anlıyorum seni canm .. birinin hamiş olduğunu duyunca kendim hamile kalmışım gibi seviniyorum inan:)

Aynen bak ne dicem Sevilay ceviz kürü yapmış bu ay bizde yapalım

Aynen bak ne dicem Sevilay ceviz kürü yapmış bu ay bizde yapalım
tatlım nasıl bişey ki o hiç bilmiyorum bi de ben kansızlık var bende onun için bi karışımdan yiyorum 3 gündür içinde fındık fıstık bal ceviz badem kuru üzüm kuru kayısı çörekotu ve daha bilmediğim bissürü sey var

Bak 1 ay boyunca 3-4 tane cevizi akşamda suya koyuyorsun su bardağında sabah Uyandığında aç karnına bu suyu içiyorsun birde cevizleri yiyordun birde eşinede yediriyorsun ayrıca bir avuç falan ceviz birde ilişkiye girmeden önce Türk kahvesi içiriyormuş kocasına bizim Sevilay öyle yaptı bu ay ve hamiş kaldı ben denicem bu ay bu ceviz olayını sende yap kaybedecek bişeyimiz yok :)

h
hmmm kahveyi biz de içiyoruz hep canm da cevizi bilmiyordum yaparız tabi adet bi gecsin de:)

Bu adet düzensizliğinin hamiş kalmayı kolaylaştırdığını Dr dan mı duydun sen ben ilk kez duydum bunu
tatlım ben de diğer topikteki kızlardan duydum ve kendim de bizzat yasadım hamile kalmadan 2ay önceki adetim 5 gün gecikti sonraki ay da 3 gün erken geldi ertesi ay hamile kaldım .. rahim gebeliğe kendini hazırlıyormuş yaşamasam ben inanmazdım şahsen ama basıma geldi canm

Selamlar Kuzucuk lar ben gelene kadar herkes kaçmış okulda vakit bulamıyorum bi türlü bu ara çok yoğun akşam da film izledim ağla ağla ... ghajini çok felaket yaaa ben etkisinden çıkamıyorum böyle filmlerin bu arada svly44 bak biz demiştik sen hamissin diye tatlisss duydum çok çok çok sevindim bizim batlar da yaklaşıyor bende de kasik ağrısı başladı bakalım pek umudum yok bu ay ama direniyorum umutsuzluğa ... hayırlı geceler milleett

Inşallah kuşum bak birde böğürtlen kökünü kaynatıp 1 er bardak eşimle 1 ay boyunca her gün içiyormuşsun bunuda eşimin babaannesi ile kayınvalidem söyledi bu gün ondan yollicaklar bana aktarlarda bulunuyormuş bulamazsan bana yolladıklarında istiyorsan sanada yollarım onların Yörede baya kullanılıyormuş hamile kalmayanlar bu bitki ile hamiş kalmışlar baya baya Karadenizli onlar hatta yeni Komşuları hamiş kalmış bu Kürle

Inşallah hamiş haberini alırız bu ay canım

hmm du bakalım tatlım bu ay ceviz olayını deneyeyim olmazsa onu da deneriz..

Kediliaslidan arka arkaya tarifler Lokman Hekim gibisin masallah, bitkisel cozumler

Simdiden iki oldu bebisler, seninkini de bekliyoruz insallah hamilesindir

Günaydın laaaar Hamiş ve hamişşş adayları Nasılsıniz bugün ?rüyamda hamilelik testi yapıyordum ve pozitif çıkıyordu bilinçaltına bile gönderdim ya şu hamiş ligi valla :))))) berna83 kuzucummm ağzından çıkan dua niyetine insallahhh ama hastalancakmisim gibi bi his var karnında ve sırtım da ağrı var 3 gündür galiba olmadı ya bakalım bat.i bekliyorummm

Şu kullandığın

Simgeyi çok seviyorum biliyo musun hamişşş olduğum an bununla haber vericem hepiniseee
Dimi ya tam mutlu habar haykiris simgesi gibi Insallah senden bu simgeyi gorelim en kisa zamanda! Digerleri de hissetmiyorum regli olcam diodu hamile ciktilar belli mi olur Kirmizilari gormeden umit kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…