ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Gunaudin canlarim gece cok rahatsizlandim kimyasal gecirdigim gebelik gibi simdi dr gidiyorum agrim cok var insallah dusuk olmaz bol dua esin bitanelerim cok moralim bozuk canlarr

Gunaudin canlarim gece cok rahatsizlandim kimyasal gecirdigim gebelik gibi simdi dr gidiyorum agrim cok var insallah dusuk olmaz bol dua esin bitanelerim cok moralim bozuk canlarr
İnşallah sıkı sıkı tutunmuştur miniğin sana canım..

Günaydın kızlarrr gece biyerim açık yattım sanırım rüyamda gebelik testi yapıyodum ve kopkoyu iki çizgi çıkıyordu ilk defa.. şoka giriyordum :) poff benim rüyalar hep tersine çıkar :)

geçmiş olsun canım nazar değdi heralde bende sabaha kadar mide ağrısından yatamadım ağlamaktan gözlerim şişti artık dudağımda uçuk bile çıkmış. İnşallah bişey yoktur canım dualarımız seninle hayırlı haberler bekliyoruz

yaaaa hayıırrr sevilay.. bence gebelik sızlamaaları onlar, evham yapma, insallah iyi haberi alırsın canım... dört gözle bekliyoruız

canım öyle deme her şey kısmet :)

ben de rüyamda kendimi çocuksuz gördüm ama diyorum ben hamileydim falan..

Kizlar kese falan gozukmedi tahlillerim yapildi hormon kan tahlili verdim muhtemelen erken gebelik dedi yada sonlanacak bir gebelik dedi dua edin kizlar agrim cok var uc bicukta cikacak tahliller

aferim kız sana bu hatunlara gaz vere vere hamile bırakcaz inşallah arada kendimizde yaparız

Aynen tatlım yalnız benim testlere göre daha tam çift çizgiyi yakalamasamda kasık ağrılarımdan yumurtlayacağımı hissediyorum kaçırma korkusundan bu hafta hergün çalışma var dedim eşime ve resmen poff yaa dedi yani bunu birgün diyeceğini tahmin bile etmezdim istekli adam gitti bi anda zaten çok kızıo bana bu kadar üstüne düşersen olmaz rahat ol diye ama olamıyorum işte keşke elimde olsada hiç düşünmesem zaten bi ablamla paylaşıorm o da paylıo beni ne zaman düşünmeyi bırakırsan o zaman olur diye ama gel de bide kalbime anlat diyorum..o yüzden iyiki varsınız kızlar siz olmasanız kafayı yerdim heralde..

Kizlar kese falan gozukmedi tahlillerim yapildi hormon kan tahlili verdim muhtemelen erken gebelik dedi yada sonlanacak bir gebelik dedi dua edin kizlar agrim cok var uc bicukta cikacak tahliller

Tatlım bol bol dua ediyorum şuan senin için sende çok yıpratma kendini pozitif düşünmeye çalış canım

bebişin sana tutnuyo ondandır o ağrılar hayatım tahlillerinde güzel çıksın dualerımız seninle

kızlar çok kötüyüm moralim çok bozuk, alerji oldum galiba, moralim bozuldu sabahtan beri ağlıyorum içim bayıldı, hafif ateş var gibi derece bir 37 bir 38 bir 36.5 gösterdi..
karnım da ağrıyor kızlar ağlıyorum neden böyle oldum adet öncesi mi gebelik sendromu mu Allah'ım noldu bana

sevilay bende şimdi hastaneden geliyorum benimde sağ taraımda sancı var benden de hormon testi aldılasr öğleden sonrada ultrasona bakıcaklar inşallah bişey çıkmaz çok morelim bozuldu bu hormon testi ne zaman çıkıyo anlamadım da salağın tekini koymuşlar azıcıkta yumuşak ne dediğide anlaşılmıyor off

Kızlar ovulasyon testinde çift çizgi kalın gördükten bir iki gün sonra çok çok silik olmasi ne anlama geliyor artık değerlendirmesek mi
Kızlar ovulasyon testinde çift çizgi kalın gördükten bir iki gün sonra çok çok silik olmasi ne anlama geliyor artık değerlendirmesek mi

dün akşamda sordum da cevap veren olmadı yine artık iyice silik oluyor ovulasyon testim bu ne demek oluyor bilen var mı acaba?

Tatlım bol bol dua ediyorum şuan senin için sende çok yıpratma kendini pozitif düşünmeye çalış canım
Canim özele gittim adam bayagi bakti ultrasonla göremedi ama tahliller cikinca net cikar dedi dua edin erken gebeliktir yoksa sonlanir dedi rahim de kalinlasmamis muhtemelen yok hakkima hayirlisini versin rabbim

Progesteron hormonuna bakacaklarmis canim benimsaat 11.30 cikacak ama Dr sezeryana girecekmis bende uç bucukta cikacakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…