Ya insallah degildir canim dualarimiz seninleGunaudin canlarim gece cok rahatsizlandim kimyasal gecirdigim gebelik gibi simdi dr gidiyorum agrim cok var insallah dusuk olmaz bol dua esin bitanelerim cok moralim bozuk canlarr
İnşallah sıkı sıkı tutunmuştur miniğin sana canım..Gunaudin canlarim gece cok rahatsizlandim kimyasal gecirdigim gebelik gibi simdi dr gidiyorum agrim cok var insallah dusuk olmaz bol dua esin bitanelerim cok moralim bozuk canlarr
geçmiş olsun canım nazar değdi heralde bende sabaha kadar mide ağrısından yatamadım ağlamaktan gözlerim şişti artık dudağımda uçuk bile çıkmış. İnşallah bişey yoktur canım dualarımız seninle hayırlı haberler bekliyoruzGunaudin canlarim gece cok rahatsizlandim kimyasal gecirdigim gebelik gibi simdi dr gidiyorum agrim cok var insallah dusuk olmaz bol dua esin bitanelerim cok moralim bozuk canlarr
Günaydın laaaar Hamiş ve hamişşş adayları Nasılsıniz bugün ?rüyamda hamilelik testi yapıyordum ve pozitif çıkıyordu bilinçaltına bile gönderdim ya şu hamiş ligi valla :))))) berna83 kuzucummm ağzından çıkan dua niyetine insallahhh ama hastalancakmisim gibi bi his var karnında ve sırtım da ağrı var 3 gündür galiba olmadı ya bakalım bat.i bekliyorummm
Gunaudin canlarim gece cok rahatsizlandim kimyasal gecirdigim gebelik gibi simdi dr gidiyorum agrim cok var insallah dusuk olmaz bol dua esin bitanelerim cok moralim bozuk canlarr
aferim kız sanabu hatunlara gaz vere vere hamile bırakcaz inşallah arada kendimizde yaparız
dualarımız seninle canımKizlar kese falan gozukmedi tahlillerim yapildi hormon kan tahlili verdim muhtemelen erken gebelik dedi yada sonlanacak bir gebelik dedi dua edin kizlar agrim cok var uc bicukta cikacak tahliller
Kizlar kese falan gozukmedi tahlillerim yapildi hormon kan tahlili verdim muhtemelen erken gebelik dedi yada sonlanacak bir gebelik dedi dua edin kizlar agrim cok var uc bicukta cikacak tahliller
Kizlar kese falan gozukmedi tahlillerim yapildi hormon kan tahlili verdim muhtemelen erken gebelik dedi yada sonlanacak bir gebelik dedi dua edin kizlar agrim cok var uc bicukta cikacak tahliller
sevilay bende şimdi hastaneden geliyorum benimde sağ taraımda sancı var benden de hormon testi aldılasr öğleden sonrada ultrasona bakıcaklar inşallah bişey çıkmaz çok morelim bozuldu bu hormon testi ne zaman çıkıyo anlamadım da salağın tekini koymuşlar azıcıkta yumuşak ne dediğide anlaşılmıyor offKizlar kese falan gozukmedi tahlillerim yapildi hormon kan tahlili verdim muhtemelen erken gebelik dedi yada sonlanacak bir gebelik dedi dua edin kizlar agrim cok var uc bicukta cikacak tahliller
Kızlar ovulasyon testinde çift çizgi kalın gördükten bir iki gün sonra çok çok silik olmasi ne anlama geliyor artık değerlendirmesek mi
Kızlar ovulasyon testinde çift çizgi kalın gördükten bir iki gün sonra çok çok silik olmasi ne anlama geliyor artık değerlendirmesek mi
Canim özele gittim adam bayagi bakti ultrasonla göremedi ama tahliller cikinca net cikar dedi dua edin erken gebeliktir yoksa sonlanir dedi rahim de kalinlasmamis muhtemelen yok hakkima hayirlisini versin rabbimTatlım bol bol dua ediyorum şuan senin için sende çok yıpratma kendini pozitif düşünmeye çalış canım
Progesteron hormonuna bakacaklarmis canim benimsaat 11.30 cikacak ama Dr sezeryana girecekmis bende uç bucukta cikacakmissevilay bende şimdi hastaneden geliyorum benimde sağ taraımda sancı var benden de hormon testi aldılasr öğleden sonrada ultrasona bakıcaklar inşallah bişey çıkmaz çok morelim bozuldu bu hormon testi ne zaman çıkıyo anlamadım da salağın tekini koymuşlar azıcıkta yumuşak ne dediğide anlaşılmıyor off
alttan muayene yaptırdın mı peki sadece ultrasona mı baktılarProgesteron hormonuna bakacaklarmis canim benimsaat 11.30 cikacak ama Dr sezeryana girecekmis bende uç bucukta cikacakmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?