- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Dualarım seninle canım inşallah hastalanmayacaksınBat yarin canim
sat 28 ag. ....19 eylulde kan testi negatifti
Bende bu markadan kullaniyorum sabah ilk idrarla deyil ikinci idrarla yapiyosun bende yeni basladim fotolayip buraya atiyorum kizlardan yardim aliyorum cnmovülasyon testinin markası önemli mi kızlar ?
birde nasıl kullanacağım,netten almayı düşünüyorum şuanda da ..
http://urun.gittigidiyor.com/kozmet...adet-ovulasyon-testi-en-uygun-fiyat-125809560
İnsallah bu ilk ve son sıkıntin olur guzel bi hamilelik gecirirsin saglikla kucagina alirsin bebisini inşalalh aminnnn.içini ferah tut güzel düsün biraz dinlen 2 gun sonra allahin izniyle daha guzel haberler alirsin.Kizlar arkadasimina Dr nu arattirdim normal bu dedi geç döllenme olabilir iki gün sonra yaptirsin yine progestan icebilir değeri düşük demis
bu arada hamilelikte majezik alınmıyor .parol kullanılabiliyo diye biliyorum.. parol etkisi az bi ağrı kesici yinede hamilelikte doktorun verdiği dışında bi ilaç kullanmayın denir o yüzden parolu sölemekle beraber, ağrını dinleme kendi kendini tedavi etmeye çalış derim canım ben geçmiş olsun
Sağol canim çok yiprandim inanki beş günde olsun olacagim var yok değer düşük simdi de RABBİM hakkimda hayirlisini versin aminnİnsallah bu ilk ve son sıkıntin olur guzel bi hamilelik gecirirsin saglikla kucagina alirsin bebisini inşalalh aminnnn.içini ferah tut güzel düsün biraz dinlen 2 gun sonra allahin izniyle daha guzel haberler alirsin.
Getirir kalbini ferah tut olur insallahKızlar ben bu gün ceviz kürüne başladım bakalım bu ay cevizler bebiş getirecek mi :)
Amin canim amin üzülme yukselir allahin izniyle kendinide bebisinide üzme hamilelikte sitres yapmak yok unutma hakkinda herseyin hayirlisini versin rabbim sana.Sağol canim çok yiprandim inanki beş günde olsun olacagim var yok değer düşük simdi de RABBİM hakkimda hayirlisini versin aminn
Kucucuk ceviz kabuklari gobuşüne dolup orda bebis olarak buyusun inşallah cok aminKızlar ben bu gün ceviz kürüne başladım bakalım bu ay cevizler bebiş getirecek mi :)
cnm olurmu hiç ne zararı var kalsın 6 ay felan boş sen bebek yap
İnşallah hastalanmazsın kuzucumkanaman yoksaiyi akşamlar canlarım BAT yaklaşıyor kasıklarım sızlıyor
Cok kisi mi var 27sinde bat bekleyen? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?