ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kızlar kaç gündür giremedim, mutlu haberleri şimdi okudum :) hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız bebeklerimizi inşallah.

Bugün doktorumu değiştirip başka doktora gittim ara kanama geçirdiğimde içimi rahatlatmadığı için. Bana eksik test yaptığını ve 21 yaşından beri aralıksız doğum kontrol hapı kullandığım için önümüzdeki 6 ay rahmin ancak toparlanacağını, 3 aydır boşuna çabaladığımı öğrendim. Elimde 5 kutu ovulasyon testi var. İsteyeniniz varsa özelden adres ve isim yollayın göndereyim :) nasılsa 6 ay lazım olmayacak sizin işinize yarasın, bir dua etseniz yeter de artar bile

Kizlar arkadasimina Dr nu arattirdim normal bu dedi geç döllenme olabilir iki gün sonra yaptirsin yine progestan icebilir değeri düşük demis
İnsallah bu ilk ve son sıkıntin olur guzel bi hamilelik gecirirsin saglikla kucagina alirsin bebisini inşalalh aminnnn.içini ferah tut güzel düsün biraz dinlen 2 gun sonra allahin izniyle daha guzel haberler alirsin.

sagol canim haklisin biraz daha bekleyeyim bakalim buz falan koymak iyi geliyor mus bende sinuzit var ayni zamanda kan sekerim dusuk cok yoruldum birde farkinda degildim acikmisim cocuklarda yorunca bas agrisi kacinilmaz oldu

İnsallah bu ilk ve son sıkıntin olur guzel bi hamilelik gecirirsin saglikla kucagina alirsin bebisini inşalalh aminnnn.içini ferah tut güzel düsün biraz dinlen 2 gun sonra allahin izniyle daha guzel haberler alirsin.
Sağol canim çok yiprandim inanki beş günde olsun olacagim var yok değer düşük simdi de RABBİM hakkimda hayirlisini versin aminn

Sağol canim çok yiprandim inanki beş günde olsun olacagim var yok değer düşük simdi de RABBİM hakkimda hayirlisini versin aminn
Amin canim amin üzülme yukselir allahin izniyle kendinide bebisinide üzme hamilelikte sitres yapmak yok unutma hakkinda herseyin hayirlisini versin rabbim sana.

Kızlaar bunlarda benim testlerim bugun durdukça baya belirginleşti 11. Sanırım yaklaşıyor 2 günde bir mi ilişki olmalı hergün mü acaba?

Beni bat listesinden çıkarabilirsiniz madem şimdi hamile kalamazmışım... 6 ay sonra yine girerim...

Cok kisi mi var 27sinde bat bekleyen? :)

1. papatya_2014 ...............................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. svly4414 ............................................................BAT 19 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. hafizekbr .....................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. vivianne .......................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. backspace55 .................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. masal2010 ...................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. @smyyali .......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. kecozz ..........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  9. @murnur55 ...................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  10. lale-naren ....................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  11. plasure ...........................................................BAT 28 EYLÜL
  12. efe11 ............................................................BAT 28 EYLÜL
  13. V vuslat13 .......................................................BAT 28 EYLÜL
  14. nurgulu .........................................................BAT 29 EYLÜL
  15. A afrodit26 ........................................................BAT 2 EKİM
  16. @mercimeque ...................................................BAT 4 EKİM
  17. TIRMIK ...........................................................BAT 4 EKİM
  18. P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
  19. allbaby .............................................................BAT 6 EKİM
  20. berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM
  21. sus-pus ............................................................BAT 6 EKİM
  22. dududada ......................................................BAT 11 EKİM
  23. 21DAMLA ......................................................BAT 12 EKİM
  24. Z zeytin85 ........................................................BAT 12 EKİM
  25. A asyella .........................................................BAT 13 EKİM
  26. @elalmami ........................................................BAT 15 EKİM
  27. Kedili0983 ........................................................BAT 21 EKİM
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…