- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Nasılsın kuzucumallbaby Kedili0983 @papatya_2014 @backspace55 lovelyemir lale-naren .......?.... morale ihtiyacim var sohbet edelimmmmm
Yangin bir şekilde agrim var aciyor etlerim kasiklarim çok agriyor bebisim tutunup tutunmayacak mi meçhulNasılsın kuzucum
Beni bat listesinden çıkarabilirsiniz madem şimdi hamile kalamazmışım... 6 ay sonra yine girerim...
Öyle Düşünme canım elini rahmine koy dua et tatlım ve bak komik bir film aç Recep İvedik vardı Show tv de aç Gül kafa dağıt Allah onun ömrünü verdiyse ne olursa olsun tutunacak o hiç üzülme ki ben seninde papatyanında bebişlerinizin tutunucağını hissediyorum :)Yangin bir şekilde agrim var aciyor etlerim kasiklarim çok agriyor bebisim tutunup tutunmayacak mi meçhul
allbaby Kedili0983 @papatya_2014 @backspace55 lovelyemir lale-naren .......?.... morale ihtiyacim var sohbet edelimmmmm
İnşallah canimmm insallahhhhÖyle Düşünme canım elini rahmine koy dua et tatlım ve bak komik bir film aç Recep İvedik vardı Show tv de aç Gül kafa dağıt Allah onun ömrünü verdiyse ne olursa olsun tutunacak o hiç üzülme ki ben seninde papatyanında bebişlerinizin tutunucağını hissediyorum :)
Canimmm sen kaynannaya laf attin bileeeeedelim yavrum şimdi geldim eveanca bakıyodum yazılanlara yoksa yanlız bırakırmıyım seni ne anlatayım sana iste sabaha konuşalım
Düşündünde Recep İvedik e bakma Bebeğin tipi benzemesin Allah korusunİnşallah canimmm insallahhhh
Bisey sorucam ilk bebişindede böyle ağrın olmuşmuyduDusunsen e onun gibi bir o oğlum yarma gül gibi bir kişinin olduğunu
Lale şimdi burdaydı yaw hangi ara gitti
Kız netde bi test var hangi unluye benziyorsun diye ben onu yaptığımda Recep İvedik cikmistim bi ara adım recep olmuştu. Iyi dalga gecmislerdi benimleDusunsen e onun gibi bir o oğlum yarma gül gibi bir kizimin olduğunu
Yok canim hic hissetmedim bile alti haftalık ti kartopu pynadik arkadaşlarla ikibucuk aylik kars sarikamista kayağa gittik hic bilmedim sadece tansiyon düşüklüğü vardi o kadarBisey sorucam ilk bebişindede böyle ağrın olmuşmuydu
Canimmm sen kaynannaya laf attin bileeee
Bende zeki müren cikmistimKız netde bi test var hangi unluye benziyorsun diye ben onu yaptığımda Recep İvedik cikmistim bi ara adım recep olmuştu. Iyi dalga gecmislerdi benimle
Yok canim yardimseversin diyelimmbu arada kaynana demişken anlatayımda kafanız dağılsın biraz
benim kaynana yeni elektrik süpürgesi almış hemide sulu sistem olanlardan tamda benim istediğimden kıskanç şey
öğleye doğru beni aradı nasıl kullacağımı bilmiyom gelde yardım et göster dedi.peki dedim gittim anaaaa benim beğendiğim model nispetli nispetli al sende bundan seninki eski model dedineyse çalıştırdık denedik orası burası derken kadın bütün evi temizletti bana bide boyun uzun şu perdeleride asmaya yardım edermisin dedi tümünü ben astım
sizce ben enayimiyim
Koz ne perdesi ne asmasi tövbe ya bebis varsa dikkatli olsana biraz.birak kendi assin sanki iyilik geçecek onlara boşverrrbu arada kaynana demişken anlatayımda kafanız dağılsın biraz
benim kaynana yeni elektrik süpürgesi almış hemide sulu sistem olanlardan tamda benim istediğimden kıskanç şey
öğleye doğru beni aradı nasıl kullacağımı bilmiyom gelde yardım et göster dedi.peki dedim gittim anaaaa benim beğendiğim model nispetli nispetli al sende bundan seninki eski model dedineyse çalıştırdık denedik orası burası derken kadın bütün evi temizletti bana bide boyun uzun şu perdeleride asmaya yardım edermisin dedi tümünü ben astım
sizce ben enayimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?