Koz ne perdesi ne asmasi tövbe ya bebis varsa dikkatli olsana biraz.birak kendi assin sanki iyilik geçecek onlara boşverrr
Ayyyy ne oldu kuzucum hamişşş seni hemen de nazlara başladık :))) benim de kasiklarim ağrıyorallbaby Kedili0983 @papatya_2014 backspace55 lovelyemir @lale-naren .......?.... morale ihtiyacim var sohbet edelimmmmm
Yok canim yardimseversin diyelimm
Ayyyy ne oldu kuzucum hamişşş seni hemen de nazlara başladık :))) benim de kasiklarim ağrıyorpofff geldi geliyor.com
Benimkiler hali yikadilar bende balkonda onlara özledim kusmusler banayardım sever gelin diye büstümü dikcek kent meydanına okadar sever beni
Niye demiyon kız. Soylesene bebek istiyoruz diye. Ne dusunurlerse dusunsunler boşver. Bana soruyolar bebek var mı diye bende oğluna sor diyorumahhh ahhh yavrum diyemiyom ben kendin yap diyeoda bunu biliyo istediğini yaptırıyo.bebek konusuna gelince çok haklısın ya varsa diye düşünmedim değil ama diyememki ona...
Benim annemde Brn 2 haftalık karnındayken bilmeden ıhlara vadisinde turistik gezideymiş düşün o uçurumlardan inmiş atlamış zılamış ben düşmemişim haberim olsa yaparmıydım hiç diyo şimdi yani Allah'a güven Kuzuşum onu sana yazdıysa tutunacak kızışımız .. Bol bol dinlen Dr sözünden Çıkma sakın kendini yormaYok canim hic hissetmedim bile alti haftalık ti kartopu pynadik arkadaşlarla ikibucuk aylik kars sarikamista kayağa gittik hic bilmedim sadece tansiyon düşüklüğü vardi o kadar
Valla o klasik agrilari iki gündür beni birakmadi hicAyyyy ne oldu kuzucum hamişşş seni hemen de nazlara başladık :))) benim de kasiklarim ağrıyorpofff geldi geliyor.com
Benimkiler hali yikadilar bende balkonda onlara özledim kusmusler bana
Delirdinmi sen !!!!! Ya hamişsen bitanem başlarım onun süpürgesinede perdesinde yoldurma bana o kadını şimdi aaaaaaa çok kızdım bu ne düşüncesiz kadın bebu arada kaynana demişken anlatayımda kafanız dağılsın biraz
benim kaynana yeni elektrik süpürgesi almış hemide sulu sistem olanlardan tamda benim istediğimden kıskanç şey
öğleye doğru beni aradı nasıl kullacağımı bilmiyom gelde yardım et göster dedi.peki dedim gittim anaaaa benim beğendiğim model nispetli nispetli al sende bundan seninki eski model dedineyse çalıştırdık denedik orası burası derken kadın bütün evi temizletti bana bide boyun uzun şu perdeleride asmaya yardım edermisin dedi tümünü ben astım
sizce ben enayimiyim
Ayyyy canım insallahhhhh yaaahayırrrr gelemez kırmızılara hayırrrrrrrrrr
Canim cok haklısın ben zaten bi hamile kalayim hiç korunmadan 2.yi istiyorum Rabbim inş hemen verir.ilk evlendigimde bir rüya gördüm. 3 tane çocuğum var.en büyüğü erkek sonra kız sonra yine erkek hepside peşpeşe olmuş 2 yaş araları vardı.ins rüyam gerceklesirSize birşey söyleyeceğim kizlar ALLAH NASİP EDEr de hamile kalirsaniz iyi değerlendirin en güzel döneminin olacak ikinci olunca zor oluyor çünkü senin yüzünün değişiminde çok etkilenecek bir miniginiz de evin içinde olacak o anda caniniz acisada hissettirmeyeceksiniz hasta olsaniz da onu yedirip onu uyutacaksiniz zor yani benim paşam anliyor
Niye demiyon kız. Soylesene bebek istiyoruz diye. Ne dusunurlerse dusunsunler boşver. Bana soruyolar bebek var mı diye bende oğluna sor diyorum
Hayırrrr olmicaksın hasta falan bebiş olcak inşallah :)Ayyyy ne oldu kuzucum hamişşş seni hemen de nazlara başladık :))) benim de kasiklarim ağrıyorpofff geldi geliyor.com
Hahaha o kadın ayzaymir olmuş ahahahaAyyyy canım insallahhhhh yaaapehhh valla ben de aynı senin gibiyim allahtan şimdi şehirler ayrı da kışın kurtuluyorum kadın herseyi bana yaptırıyor eşim evden diyemiyor da yokken herseyi bana yaptırıyor bi de yetmez gibi unutuyor 8 senedir eve her gittiğimde her evdeyim yemeği ben yaparım kadın yazın demez mi sen bizde hiç yemek yapmış miydin ?
Kist için ilaç kullandin mi kiKızlar ya ben bu ay çok az adet oldum.4 günde 2 orkid kirlettim. Önceden 2 günde 10lu paket bitirirdim. Acaba neden böyle oldu ki?
Kızlar ya ben bu ay çok az adet oldum.4 günde 2 orkid kirlettim. Önceden 2 günde 10lu paket bitirirdim. Acaba neden böyle oldu ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?