ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Koz ne perdesi ne asmasi tövbe ya bebis varsa dikkatli olsana biraz.birak kendi assin sanki iyilik geçecek onlara boşverrr

ahhh ahhh yavrum diyemiyom ben kendin yap diye oda bunu biliyo istediğini yaptırıyo.bebek konusuna gelince çok haklısın ya varsa diye düşünmedim değil ama diyememki ona...

Size birşey söyleyeceğim kizlar ALLAH NASİP EDEr de hamile kalirsaniz iyi değerlendirin en güzel döneminin olacak ikinci olunca zor oluyor çünkü senin yüzünün değişiminde çok etkilenecek bir miniginiz de evin içinde olacak o anda caniniz acisada hissettirmeyeceksiniz hasta olsaniz da onu yedirip onu uyutacaksiniz zor yani benim paşam anliyor

ahhh ahhh yavrum diyemiyom ben kendin yap diye oda bunu biliyo istediğini yaptırıyo.bebek konusuna gelince çok haklısın ya varsa diye düşünmedim değil ama diyememki ona...
Niye demiyon kız. Soylesene bebek istiyoruz diye. Ne dusunurlerse dusunsunler boşver. Bana soruyolar bebek var mı diye bende oğluna sor diyorum

Yok canim hic hissetmedim bile alti haftalık ti kartopu pynadik arkadaşlarla ikibucuk aylik kars sarikamista kayağa gittik hic bilmedim sadece tansiyon düşüklüğü vardi o kadar
Benim annemde Brn 2 haftalık karnındayken bilmeden ıhlara vadisinde turistik gezideymiş düşün o uçurumlardan inmiş atlamış zılamış ben düşmemişim haberim olsa yaparmıydım hiç diyo şimdi yani Allah'a güven Kuzuşum onu sana yazdıysa tutunacak kızışımız .. Bol bol dinlen Dr sözünden Çıkma sakın kendini yorma

Delirdinmi sen !!!!! Ya hamişsen bitanem başlarım onun süpürgesinede perdesinde yoldurma bana o kadını şimdi aaaaaaa çok kızdım bu ne düşüncesiz kadın be

hayırrrr gelemez kırmızılara hayırrrrrrrrrr
Ayyyy canım insallahhhhh yaaa pehhh valla ben de aynı senin gibiyim allahtan şimdi şehirler ayrı da kışın kurtuluyorum kadın herseyi bana yaptırıyor eşim evden diyemiyor da yokken herseyi bana yaptırıyor bi de yetmez gibi unutuyor 8 senedir eve her gittiğimde her evdeyim yemeği ben yaparım kadın yazın demez mi sen bizde hiç yemek yapmış miydin ?

Canim cok haklısın ben zaten bi hamile kalayim hiç korunmadan 2.yi istiyorum Rabbim inş hemen verir.ilk evlendigimde bir rüya gördüm. 3 tane çocuğum var.en büyüğü erkek sonra kız sonra yine erkek hepside peşpeşe olmuş 2 yaş araları vardı.ins rüyam gerceklesir

Aman onlari konusmayalim kiz benim daha çok yaram var onlar gelince aklima modem bulaniyor basim tutuyor karnima agrilar giriyor ikinci bir agri cekemem benden uzak allah a yakin olsunlar

Niye demiyon kız. Soylesene bebek istiyoruz diye. Ne dusunurlerse dusunsunler boşver. Bana soruyolar bebek var mı diye bende oğluna sor diyorum

bebek istediğimi biliyolar zaten doktora gidip geldik ilk zamanlar sıkça test tahlil vs için....kıyamet koptu boşuna para harcıyoz diye.kafana taktığın için senin çocuğun olmaz dedi.kız çok fena bu konuda gizli giyoz doktora bile yoksa kiminle yarışıyon sen diyo bebek lafı etmem 1 yıldır. sorarsada asla cvp vermem.

Hahaha o kadın ayzaymir olmuş ahahaha

Kızlar ya ben bu ay çok az adet oldum.4 günde 2 orkid kirlettim. Önceden 2 günde 10lu paket bitirirdim. Acaba neden böyle oldu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…