- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Yaptığı çok büyük günah Allah affetsin inşallah anne olucaksın sen bir tanem içime geldi şimdi bu sene bitmeden hamiş olucaksın sen bak buraya yazıyorum bu dediğimi unutmabebek istediğimi biliyolar zaten doktora gidip geldik ilk zamanlar sıkça test tahlil vs için....kıyamet koptu boşuna para harcıyoz diye.kafana taktığın için senin çocuğun olmaz dedi.kız çok fena bu konuda gizli giyoz doktora bile yoksa kiminle yarışıyon sen diyobebek lafı etmem 1 yıldır. sorarsada asla cvp vermem.
Kuzucum bendede öyle Dr a sordum mevsimsel olabilir dedi ama kist falan kontrolünden sonra temiz çıkınca söylediKızlar ya ben bu ay çok az adet oldum.4 günde 2 orkid kirlettim. Önceden 2 günde 10lu paket bitirirdim. Acaba neden böyle oldu ki?
Yok canım önce ultrasyonla bakılacak kötü huylu ise direk alınacak değilse ilaç tedaviye başlanacak 3 ekimde çekilecek ultrasyonKist için ilaç kullandin mi ki
Yok canım hep aynı yerdeyim sadece oda değişimi oluyor gün içindehava değişimi falan oldumu???
Kist falan yok mu sende oh çok sanlisin inş hiç olmazdaKuzucum bendede öyle Dr a sordum mevsimsel olabilir dedi ama kist falan kontrolünden sonra temiz çıkınca söyledi
At bakalımkızlarrrrrrilk günden beri olan testlerime baktımda kafam karıştı resim atsam sizde bi genel baksanız olar mııııııı????? herkes burdayken gündüz koyunca araya kaynıyo pek kimse olmuyo burda
Iyi geceler canım güzel rüyalar gör inş.Kist falan yok mu sende oh çok sanlisin inş hiç olmazda
Bekliyorum ozama. N biraz dahakızlarrrrrrilk günden beri olan testlerime baktımda kafam karıştı resim atsam sizde bi genel baksanız olar mııııııı????? herkes burdayken gündüz koyunca araya kaynıyo pek kimse olmuyo burda
Inşallah ama belli olmuyo sürekli kontrole gidiyorum benKist falan yok mu sende oh çok sanlisin inş hiç olmazda
Bende her ay doktordayim. Mayıs ayında aşılama oldum ve hazirandan itibaren kistim var ve hiç gitmiyor. 2.5 cm le başladı 4 e çıkmış. Ultrasyonla bakilsin sonucumu alıp başka doktora da götüreceğim. Hemen ameliyat falan olmam.Inşallah ama belli olmuyo sürekli kontrole gidiyorum ben
Bisey dicem bak az önce senle Konuşurken zap yapıyordum tv de bir sahne çıktı kız Allah'a şükür çok iyiyim anne dedi benim acaip abuk subuk batıl inançlarım vardır bak sen iyi olucaksın ve kısa sürede hamiş olacaksın Saçma gelir belki ama Ben bunu işaret kabul ediyorum hiç yanıltmadı beni evet Saçma ama inanıyorum benYok canım önce ultrasyonla bakılacak kötü huylu ise direk alınacak değilse ilaç tedaviye başlanacak 3 ekimde çekilecek ultrasyon
Ben pek anlamam ama 17.teste yumurtlamissin. Ya bide ben şey duymuştum. Polikistik over hastalarinda bu testlerde silikon olsa hep çift çizgi cikarmis.sende var mı böyle bi durum
Koz mübarek yumurtlamissin da yumurtlamissin bu ne yada
Ins canım inşallah hepimiz çok sağlıklı olalım ve en kısa zaman da bebislerimiz gelsinBisey dicem bak az önce senle Konuşurken zap yapıyordum tv de bir sahne çıktı kız Allah'a şükür çok iyiyim anne dedi benim acaip abuk subuk batıl inançlarım vardır bak sen iyi olucaksın ve kısa sürede hamiş olacaksın Saçma gelir belki ama Ben bunu işaret kabul ediyorum hiç yanıltmadı beni evet Saçma ama inanıyorum ben
Ben pek anlamam ama 17.teste yumurtlamissin. Ya bide ben şey duymuştum. Polikistik over hastalarinda bu testlerde silikon olsa hep çift çizgi cikarmis.sende var mı böyle bi durum
Koz mübarek yumurtlamissin da yumurtlamissin bu ne yada
Ya ben test yapınca aksama kadar iki çizgide silinip test bozuluyor seninki nasıl böyle duruyor benim test surrelap ondan mi acaba ?son iki aydır doktora gitmedim ama öndan önce öyle bişey yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?