ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Yaptığı çok büyük günah Allah affetsin inşallah anne olucaksın sen bir tanem içime geldi şimdi bu sene bitmeden hamiş olucaksın sen bak buraya yazıyorum bu dediğimi unutma

kızlarrrrrr ilk günden beri olan testlerime baktımda kafam karıştı resim atsam sizde bi genel baksanız olar mııııııı????? herkes burdayken gündüz koyunca araya kaynıyo pek kimse olmuyo burda

Ben yatiyorummmmmmm sizi çok seviyorum yataklariniza girince sevilayi unutmayin ismen duaniza konuk edin ALLAHA EMANET OLUN HEPİNİZİ COK SEVİYORUMMMM

Inşallah ama belli olmuyo sürekli kontrole gidiyorum ben
Bende her ay doktordayim. Mayıs ayında aşılama oldum ve hazirandan itibaren kistim var ve hiç gitmiyor. 2.5 cm le başladı 4 e çıkmış. Ultrasyonla bakilsin sonucumu alıp başka doktora da götüreceğim. Hemen ameliyat falan olmam.

Yok canım önce ultrasyonla bakılacak kötü huylu ise direk alınacak değilse ilaç tedaviye başlanacak 3 ekimde çekilecek ultrasyon
Bisey dicem bak az önce senle Konuşurken zap yapıyordum tv de bir sahne çıktı kız Allah'a şükür çok iyiyim anne dedi benim acaip abuk subuk batıl inançlarım vardır bak sen iyi olucaksın ve kısa sürede hamiş olacaksın Saçma gelir belki ama Ben bunu işaret kabul ediyorum hiç yanıltmadı beni evet Saçma ama inanıyorum ben

Ins canım inşallah hepimiz çok sağlıklı olalım ve en kısa zaman da bebislerimiz gelsin

Ben pek anlamam ama 17.teste yumurtlamissin. Ya bide ben şey duymuştum. Polikistik over hastalarinda bu testlerde silikon olsa hep çift çizgi cikarmis.sende var mı böyle bi durum

son iki aydır doktora gitmedim ama öndan önce öyle bişey yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…