ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Ins canım inşallah hepimiz çok sağlıklı olalım ve en kısa zaman da bebislerimiz gelsin
SOĞAN kürüne başladın mı kuzum o acaip iyi geliyor bak bnim veterinerim yaptı onu gecen yıl şimdi hamiş ondada 1 kist olayı vardı SOĞAN kuru yaptı geçti Dr bile şaşırdı

Canim bence 17de yumurtlamissin sen, simdi acilmaya baslamis. Eger iki kere yumurtluyorsan tekrar koyulasiyodur

Kızlar benim adetimin dün son günüydü ama bugün tekrar leke gelmiş ve eşim yaklaşmak istiyor ne yapmalıyım acil yardım edin lütfen..
Yaklaşırsa bi sağlık sorunu olur mu?

Farkindayim onu da strese soktugumun ama doktora gitse benim de icimi rahatlatsa kendi haline birakacagim bir de butun erkekler mi böyle anlamiyorum doktor 2gune bir olmasi gerek dedi bunu soylememe ragmen dikkat etmiyor 4-5gun gectikten sonra cani istediginde geliyor bu da beni sinir ediyor eger bana yardimci olsa anlayacagim ama benim kadar istemiyo sanirim :-(

adet bitiminden itibaren ilk 3 testim 5.6.7.gün testlerim hayalet gibi çokkk silik ondan sonrakiler bunlar işte.inşallah canım ama birazda garipsedim ben tuhaf geldi
Kızlar benim adetimin dün son günüydü ama bugün tekrar leke gelmiş ve eşim yaklaşmak istiyor ne yapmalıyım acil yardım edin lütfen..
Yaklaşırsa bi sağlık sorunu olur mu?
Normal adet gününü olduysan sorun yok klasik suren zamanın yani uç gün beş gün neyse olduysa birşey olmaz ama bi abdest alman gerek

bitek sende yok o sorun çoğumuzunki öyle alttan alarak bebek istiyoz diye küsmeyi ortadan kaldırarak çözüm bulduk.yoksa işimiz işti yani

bitek sende yok o sorun çoğumuzunki öyle alttan alarak bebek istiyoz diye küsmeyi ortadan kaldırarak çözüm bulduk.yoksa işimiz işti yani
Bi de ustine ablamlar 1kere istemeyerek korunmamislar simdi hamile okadar canim sikildi ki nasip tabiki hersey ama üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…