Ya ben test yapınca aksama kadar iki çizgide silinip test bozuluyor seninki nasıl böyle duruyor benim test surrelap ondan mi acaba ?
SOĞAN kürüne başladın mı kuzum o acaip iyi geliyor bak bnim veterinerim yaptı onu gecen yıl şimdi hamiş ondada 1 kist olayı vardı SOĞAN kuru yaptı geçti Dr bile şaşırdıIns canım inşallah hepimiz çok sağlıklı olalım ve en kısa zaman da bebislerimiz gelsin
Senin en silik testin benim en belirgin testime bedelişte bende ona takıldım ne tam silikleşti nede tamıtamına kopkoyu oldu hep çift dikiş ilerledim.buda gaip ama demi
Canım inşallah hamişsindir bu ona işarettirişte bende ona takıldım ne tam silikleşti nede tamıtamına kopkoyu oldu hep çift dikiş ilerledim.buda gaip ama demi
adet bitiminden itibaren ilk 3 testim 5.6.7.gün testlerim hayalet gibi çokkk silik ondan sonrakiler bunlar işte.inşallah canım ama birazda garipsedim ben tuhaf geldiCanım inşallah hamişsindir bu ona işarettir
Senin en silik testin benim en belirgin testime bedel
Benimki surelabdi elalmami öyle olmuyordu kizzYa ben test yapınca aksama kadar iki çizgide silinip test bozuluyor seninki nasıl böyle duruyor benim test surrelap ondan mi acaba ?
Farkindayim onu da strese soktugumun ama doktora gitse benim de icimi rahatlatsa kendi haline birakacagim bir de butun erkekler mi böyle anlamiyorum doktor 2gune bir olmasi gerek dedi bunu soylememe ragmen dikkat etmiyor 4-5gun gectikten sonra cani istediginde geliyor bu da beni sinir ediyor eger bana yardimci olsa anlayacagim ama benim kadar istemiyo sanirim :-(5 ay daha çokkk yeni sabırlı olman lazım senin güzelim.yazık eşine neden öyle diyon.ben 2,5 yıldır bekliyom peki ben napiyim kocamımı başamalıyımönce allahtan sabır iste kendine gel ve sakince testlerinle başla bakalım.herşeyde vardır bi hayır ama sen stresli olursan eşinede kendinede yersiz üzüntü verirsin bu şekilde.
adet bitiminden itibaren ilk 3 testim 5.6.7.gün testlerim hayalet gibi çokkk silik ondan sonrakiler bunlar işte.inşallah canım ama birazda garipsedim ben tuhaf geldi
Normal adet gününü olduysan sorun yok klasik suren zamanın yani uç gün beş gün neyse olduysa birşey olmaz ama bi abdest alman gerekKızlar benim adetimin dün son günüydü ama bugün tekrar leke gelmiş ve eşim yaklaşmak istiyor ne yapmalıyım acil yardım edin lütfen..
Yaklaşırsa bi sağlık sorunu olur mu?
Canim bence senin cok net gibi ya, 16-17 en koyu bence sonra catlamis. Belirsizlik gormek istersen benimkilerin fotosunu atayim kendininkinden emin olursuntestler hakkında net bişey denmiyo demi kızlar beklicez görcez artık
Farkindayim onu da strese soktugumun ama doktora gitse benim de icimi rahatlatsa kendi haline birakacagim bir de butun erkekler mi böyle anlamiyorum doktor 2gune bir olmasi gerek dedi bunu soylememe ragmen dikkat etmiyor 4-5gun gectikten sonra cani istediginde geliyor bu da beni sinir ediyor eger bana yardimci olsa anlayacagim ama benim kadar istemiyo sanirim :-(
testler hakkında net bişey denmiyo demi kızlar beklicez görcez artık
Normal adet gününü olduysan sorun yok klasik suren zamanın yani uç gün beş gün neyse olduysa birşey olmaz ama bi abdest alman gerek
Yanlis olmussss kizzzzzzzzzzzbende miii alayım
Bi de ustine ablamlar 1kere istemeyerek korunmamislar simdi hamile okadar canim sikildi ki nasip tabiki hersey ama üzülüyorumbitek sende yok o sorun çoğumuzunki öyle alttan alarak bebek istiyoz diye küsmeyi ortadan kaldırarak çözüm bulduk.yoksa işimiz işti yani
Canim bence senin cok net gibi ya, 16-17 en koyu bence sonra catlamis. Belirsizlik gormek istersen benimkilerin fotosunu atayim kendininkinden emin olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?