ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Bence almalısın çünkü bazen tahmin edemediğimiz tarihlerde yumurtlama oluyor adetine bir gün kala hamile olanı bile biliyorum ben hatta test alamasanda gün aşırı yap ne kaybedersinki?
Tatlim keşke esim istese ben raziyim gun asiriya ama adam uyuz etti beni

SOĞAN kürüne başladın mı kuzum o acaip iyi geliyor bak bnim veterinerim yaptı onu gecen yıl şimdi hamiş ondada 1 kist olayı vardı SOĞAN kuru yaptı geçti Dr bile şaşırdı
Canim adetin günü baslaniyormus ben 4.gun bitti 7 yi bekliyorum bi azimle yapacağım ins

Kızlar adetimin 3. Günü ve bitti nerdeyse zaten 3-4 gün erken oldum şimdide kesildi gibi resmen rahmimde Kafayı yedi artık

Bemde bu ay soğan kürü yapiyorum bakalim sonucu cok merak ediyorum ama sanirim yine yok bebisim gelmeyecek
Öyle deme kız inş tutmuştur ama en az 3 ay denemek lazım ilk ay olmadı diye bırakma sakın. Sende bi sorun falan var mıydı? Yoksa öylesine mi kullanıyorsun soğan kurunu ?

Normal adet gününü olduysan sorun yok klasik suren zamanın yani uç gün beş gün neyse olduysa birşey olmaz ama bi abdest alman gerek
Tamam leke geçince beyaz olunca abdest alırım ama eşim bu durumdayken yakınlaşmak istiyor zaten adet değilsin diyor bu konuda bi sıkıntı olur mu?

Insan hamile oldugunu hissedermis gercekten hisseden var mi acaba
Evet canım hissediliyor ben hissetmistim mesela test bile yapasim gelmemişti. Arkadaşlar zorla yaptırdı. Ben teste gerek yok hamileyim bile demiştim. Test yapincada dediğim çıktı ama kısa sürdü

Öyle deme kız inş tutmuştur ama en az 3 ay denemek lazım ilk ay olmadı diye bırakma sakın. Sende bi sorun falan var mıydı? Yoksa öylesine mi kullanıyorsun soğan kurunu ?
Doktora gittim kontrolden gectim masallah cifter cifter dogurursun dedi hersey mukemmelmis bi arkadasim onerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…