Tatlim keşke esim istese ben raziyim gun asiriya ama adam uyuz etti beniBence almalısın çünkü bazen tahmin edemediğimiz tarihlerde yumurtlama oluyor adetine bir gün kala hamile olanı bile biliyorum ben hatta test alamasanda gün aşırı yap ne kaybedersinki?
Canim adetin günü baslaniyormus ben 4.gun bitti 7 yi bekliyorum bi azimle yapacağım insSOĞAN kürüne başladın mı kuzum o acaip iyi geliyor bak bnim veterinerim yaptı onu gecen yıl şimdi hamiş ondada 1 kist olayı vardı SOĞAN kuru yaptı geçti Dr bile şaşırdı
Sn bana güven bu iş olucak srnin için istihareye yatıcam bu akşam yarın sana gördüklerimi anlatıcamCanim adetin günü baslaniyormus ben 4.gun bitti 7 yi bekliyorum bi azimle yapacağım ins
Ozaman benim çişlerimde bi problem varBenimki surelabdi elalmami öyle olmuyordu kizz
Kızlar adetimin 3. Günü ve bitti nerdeyse zaten 3-4 gün erken oldum şimdide kesildi gibi resmen rahmimde Kafayı yedi artık
Ay yat kız ben kendime yatıyorum bebek için ama hiç goremiyorum sen yat bende sana yatarım temizlendikten sonraSn bana güven bu iş olucak srnin için istihareye yatıcam bu akşam yarın sana gördüklerimi anlatıcam
Aynen kız psikolojik baskı yaptım resmen kukişebitsede testlere başlasam diye düşüne düşüne rahminide yoldan çıkardın aslııııı
Yarın sabah burayı kontrol et kalkınca yazıcam :)Ay yat kız ben kendime yatıyorum bebek için ama hiç goremiyorum sen yat bende sana yatarım temizlendikten sonra
Bemde bu ay soğan kürü yapiyorum bakalim sonucu cok merak ediyorum ama sanirim yine yok bebisim gelmeyecekCanim adetin günü baslaniyormus ben 4.gun bitti 7 yi bekliyorum bi azimle yapacağım ins
Tamam canım ď gözle bekleyecegimYarın sabah burayı kontrol et kalkınca yazıcam :)
Yarın sabah burayı kontrol et kalkınca yazıcam :)
Insan hamile oldugunu hissedermis gercekten hisseden var mi acabaBemde bu ay soğan kürü yapiyorum bakalim sonucu cok merak ediyorum ama sanirim yine yok bebisim gelmeyecek
Öyle deme kız inş tutmuştur ama en az 3 ay denemek lazım ilk ay olmadı diye bırakma sakın. Sende bi sorun falan var mıydı? Yoksa öylesine mi kullanıyorsun soğan kurunu ?Bemde bu ay soğan kürü yapiyorum bakalim sonucu cok merak ediyorum ama sanirim yine yok bebisim gelmeyecek
Tamam leke geçince beyaz olunca abdest alırım ama eşim bu durumdayken yakınlaşmak istiyor zaten adet değilsin diyor bu konuda bi sıkıntı olur mu?Normal adet gününü olduysan sorun yok klasik suren zamanın yani uç gün beş gün neyse olduysa birşey olmaz ama bi abdest alman gerek
Evet canım hissediliyor ben hissetmistim mesela test bile yapasim gelmemişti. Arkadaşlar zorla yaptırdı. Ben teste gerek yok hamileyim bile demiştim. Test yapincada dediğim çıktıInsan hamile oldugunu hissedermis gercekten hisseden var mi acaba
Tamam bak yarında sana yatıcam söz :)benim içinde yatsanızyaaa kızlarlütfen beeee dilenci gibiyim
Doktora gittim kontrolden gectim masallah cifter cifter dogurursun dedi hersey mukemmelmis bi arkadasim onerdiÖyle deme kız inş tutmuştur ama en az 3 ay denemek lazım ilk ay olmadı diye bırakma sakın. Sende bi sorun falan var mıydı? Yoksa öylesine mi kullanıyorsun soğan kurunu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?