Gecmis olsun uzulme demekki bebisin saglikli degilmis ki devam etmemis doktorlar oylr soyluyor sagliksiz bebek dusermisEvet canım hissediliyor ben hissetmistim mesela test bile yapasim gelmemişti. Arkadaşlar zorla yaptırdı. Ben teste gerek yok hamileyim bile demiştim. Test yapincada dediğim çıktıama kısa sürdü
Doktora gittim kontrolden gectim masallah cifter cifter dogurursun dedi hersey mukemmelmis bi arkadasim onerdi
Kıskanç şeybenim içinde yatsanızyaaa kızlarlütfen beeee dilenci gibiyim
Ya aslında hiç üzülmüyordum bu aya kadar.bebegim olmuyor yada düşük yapıyorum diye hiç üzülmedim. Ama artık üzülüyorumGecmis olsun uzulme demekki bebisin saglikli degilmis ki devam etmemis doktorlar oylr soyluyor sagliksiz bebek dusermis
Kıskanç şeykuzum bende yatarım önce kedi bana yatsın sonra sana sonra ben önce kediye sonrada sana yatarım
Deli gece gece kahkaha attirdin bana kocişte komik bişey mi var diyosenin bu dediğin ''aşçı bahçıvana,bahçıvan şöföre,şöför uşağa,sonra hepsi uşağa'' der gibi oldu hahahahahaha
Deli gece gece kahkaha attirdin bana kocişte komik bişey mi var diyosen bi düzine hamile kal ve doğru emi
Deli gece gece kahkaha attirdin bana kocişte komik bişey mi var diyosen bi düzine hamile kal ve doğru emi
Benim koca kafayı yedi galiba diğer koltuktan bağırıyor tek eli havada "yaşasın kadınlar kulübü huhuhuhu "diye
Erkeklerin de var galiba babalar klubu gibi biseyi, ama burasiyla bir olmaz
Gördüm hepsini okudum baby 16 ve 17 çok net yimirt.... ama 19 tekrar koyulasmis bence 2 yimirt geliyor kizim koş kocisi kap
Gördüm hepsini okudum baby 16 ve 17 çok net yimirt.... ama 19 tekrar koyulasmis bence 2 yimirt geliyor kizim koş kocisi kap
Cevizin ne katkısı var yararı nedir acabaKızlar ben bu gün ceviz kürüne başladım bakalım bu ay cevizler bebiş getirecek mi :)
sende bizdensin topiğin muhtarı olarak çıkarmıyorumbana bat'larını yazarsın bekleriz...burdasın biyere gitme yokkkkkkk nokta
Ahahahaha çok iyiymis ama benimki sohbet etmez plays station oynar bol bolbenim kocişte herifler kulübü kurup sizlerin gariban kocalarıyla dertleşmek istiyomuş...kendine yandaş arıyo oduncuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?