ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Allbay kız sen biyere yorum yapmışsın kaşık çektirmek gibi bi yer ben oraya açıklama yaptım oku istersen :)

okey tatlım hiç duymadığımdan maskeyi sorduydum ama net bi cvp bulamadım kendimce.yöreden yöreye değişiyo isimleri bizim buralarda varmıdır acep yapanlar bilmiyoz ki
Genellikle yaşlı kadınlar biliyor bu yöntemi. Belki memlekette vardı bi yapan yada kaynanana sor o bilirdir yardimci olsun sana

Cevizin ne katkısı var yararı nedir acaba
Hamiş kalmaya yardımcı 3-4 cevizi 1 bardk suya at 1 gece beklet sabah aç karnına iç cevizleride ye bu kadar 1 ay bu kürü uygula kocişide her gün 3-5 tane yedir istersen sperm sayısını ve kalitesini arttırıyormuş

Hahaha baktımda erkekler kulübü de varmış içerik olarak ikinci el otomobiller, oyun falan hep eğlence konuları var.bu adamlar ne kadar rahat be :)
Günaydın tatlım çok az bir sıkıntın kalmış yaklaşık 5 hafta sonra tüm sıkıntıların tamamen bitecek sakın üzülme ve stres olma erkek bir Dr orta yaş civarı çok yaşlı değil o sana iyi gelecek rüyamda geceydi bunuda senin sıkıntına yordum hava hafif akşamdı başta sonra gece oldu için içini yiyor sanırım düşündükçe karartıyorsunuz içini Oysaki hersey düzelicek sadece 5 hafta kalmış 5 ay içindede hamiş kalıcaksın.Allahın izni ile çatır çatır doğurucan inşallah Tabiki bu bir rüya herseyi sadece Allah bilir ama ben 5 hafta diyorum öyle hissettim

edelim yavrum şimdi geldim eve anca bakıyodum yazılanlara yoksa yanlız bırakırmıyım seni ne anlatayım sana iste sabaha konuşalım
Gunaydin canlar Ben birascik gec kaldim sohbete dun o kadar cok aglamisim ki eve gelince uyudum hemen canim uzulme.litfen hem o kasik agrilari normal benim hala agriyor samki hastalanacakmisim gibi kimisi cok erken sanciya diyor kimisi normal diyor ama bak cok sukur bebia iyi sende morelini bozma lutfen

bugün bat günüm... bakalım ne olacak..
belimin sol tarafı çok ağrıyor.. sol kasıktaki ağrı şimdilik yok..
yüzüm şiş ve sarı
uykum var, kafamı hiçbir şeye veremiyorum sessiz bir yerde uyumak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…