ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

İnşallah gelmez kirmizilarin casnimmm

Normal içtiğimiz su değilmi yani su kaynat olmuyacak ?? ne zaman başlıyacağım buna bat ım 28eylül

ben dün dayanamayıp gün içinde test yaptım 2.5 saat sonra silik çizgi çıktı ya anlamıyomki yoksa yoktur ne çıkıo böle şeyler beni de kıllandırıyo :) bu sabah ta ilk idrarımla yaptım ikinci çizgi gölge gibi var ama foto koysam belli bile olmaz ama çokta ümitlenmiyorum daha öncede başıma geldi 3 tane test almıştım iki si gitti 3. yü adet günü yada bigün önc yapcam 28 eylül adet günüm

Yeaaa genelde silik ciksa da hamilelik oluyor

Yeaaa genelde silik ciksa da hamilelik oluyor
ÖYLE AMA CANIM BEN BU TESTİN AZİZLİĞİNE Bİ KERE UĞRADIM OYÜZDEN ÇOK BAĞLAMIOM KENDİMİ BUNA AMA BELLİ OLMAZ zaten silik çizgi demek yaNLIŞ olur gölge gibi yani bi sürü test yaptım gölge falan 0olmazdı ondan beklicem bakalım cnm ya

Canim benim ki de silik ti ama dikti hem de b HCG 20 lerde

Canim benim ki de silik ti ama dikti hem de b HCG 20 lerde
aa hamilemisin cnm ya tebrik ederim ama adetime 3 gün var daha benim bide gölge gibi zaten ümitleniorum işte ama beklicem sen nezaman öğrendin adetin geçtimi

Hadi ins guzel haberlerini aliriz

aa hamilemisin cnm ya tebrik ederim ama adetime 3 gün var daha benim bide gölge gibi zaten ümitleniorum işte ama beklicem sen nezaman öğrendin adetin geçtimi
Geçti geçti benim ama biraz sorunlu gibi hakkima hayirlisi yarin yine testleri yenileyecegim artis varsa ohhh diyecegimm

Geçti geçti benim ama biraz sorunlu gibi hakkima hayirlisi yarin yine testleri yenileyecegim artis varsa ohhh diyecegimm
inş cnm sağlıklıdır ve herşey yolunda gider sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…