İnşallah gelmez kirmizilarin casnimmmbugün bat günüm... bakalım ne olacak..
belimin sol tarafı çok ağrıyor.. sol kasıktaki ağrı şimdilik yok..
yüzüm şiş ve sarı
uykum var, kafamı hiçbir şeye veremiyorum sessiz bir yerde uyumak istiyorum
Normal içtiğimiz su değilmi yani su kaynat olmuyacak ?? ne zaman başlıyacağım buna bat ım 28eylülHamiş kalmaya yardımcı 3-4 cevizi 1 bardk suya at 1 gece beklet sabah aç karnına iç cevizleride ye bu kadar 1 ay bu kürü uygula kocişide her gün 3-5 tane yedir istersen sperm sayısını ve kalitesini arttırıyormuş
Normal su canimNormal içtiğimiz su değilmi yani su kaynat olmuyacak ?? ne zaman başlıyacağım buna bat ım 28eylül
canım bence iyiyye işaret benim hala ağrılarım var hatta bacağıma vuruyor bende çok korkmuştum ma açok şükür bebiş çok iyi seninde iyi olacak içini ferah tutGunaydin kizlsr bugün agrim yok denecek kadar az inşallah bu iyiye alamettir
Cok iyi haber! Ins bidaha da olmaz agrin canim :)Gunaydin kizlsr bugün agrim yok denecek kadar az inşallah bu iyiye alamettir
Çok saolun peki ne zaman başlim bunA bat ım 28eylül gibi.suyu içdikden hemen sonra cevizleri yiyeceğim dimi?Normal su canim
Yeaaa genelde silik ciksa da hamilelik oluyorben dün dayanamayıp gün içinde test yaptım 2.5 saat sonra silik çizgi çıktı ya anlamıyomki yoksa yoktur ne çıkıo böle şeyler beni de kıllandırıyo :) bu sabah ta ilk idrarımla yaptım ikinci çizgi gölge gibi var ama foto koysam belli bile olmaz ama çokta ümitlenmiyorum daha öncede başıma geldi 3 tane test almıştım iki si gitti 3. yü adet günü yada bigün önc yapcam 28 eylül adet günüm
ÖYLE AMA CANIM BEN BU TESTİN AZİZLİĞİNE Bİ KERE UĞRADIM OYÜZDEN ÇOK BAĞLAMIOM KENDİMİ BUNA AMA BELLİ OLMAZ zaten silik çizgi demek yaNLIŞ olur gölge gibiYeaaa genelde silik ciksa da hamilelik oluyor
Canim benim ki de silik ti ama dikti hem de b HCG 20 lerdeben dün dayanamayıp gün içinde test yaptım 2.5 saat sonra silik çizgi çıktı ya anlamıyomki yoksa yoktur ne çıkıo böle şeyler beni de kıllandırıyo :) bu sabah ta ilk idrarımla yaptım ikinci çizgi gölge gibi var ama foto koysam belli bile olmaz ama çokta ümitlenmiyorum daha öncede başıma geldi 3 tane test almıştım iki si gitti 3. yü adet günü yada bigün önc yapcam 28 eylül adet günüm
aa hamilemisin cnm ya tebrik ederim ama adetime 3 gün var daha benim bide gölge gibi zaten ümitleniorum işte ama beklicem sen nezaman öğrendin adetin geçtimiCanim benim ki de silik ti ama dikti hem de b HCG 20 lerde
Hadi ins guzel haberlerini alirizÖYLE AMA CANIM BEN BU TESTİN AZİZLİĞİNE Bİ KERE UĞRADIM OYÜZDEN ÇOK BAĞLAMIOM KENDİMİ BUNA AMA BELLİ OLMAZ zaten silik çizgi demek yaNLIŞ olur gölge gibiyani bi sürü test yaptım gölge falan 0olmazdı ondan beklicem bakalım cnm ya
Geçti geçti benim ama biraz sorunlu gibi hakkima hayirlisi yarin yine testleri yenileyecegim artis varsa ohhh diyecegimmaa hamilemisin cnm ya tebrik ederim ama adetime 3 gün var daha benim bide gölge gibi zaten ümitleniorum işte ama beklicem sen nezaman öğrendin adetin geçtimi
Canim ne zaman isteresen ama yumurtlama dönemine agirlik ver eşine de türk kahvesi icirÇok saolun peki ne zaman başlim bunA bat ım 28eylül gibi.suyu içdikden hemen sonra cevizleri yiyeceğim dimi?
inş cnm sağlıklıdır ve herşey yolunda gider sağlıklı bi şekilde alırsın kucağına inşGeçti geçti benim ama biraz sorunlu gibi hakkima hayirlisi yarin yine testleri yenileyecegim artis varsa ohhh diyecegimm
Benim geçtikten sonra gölge gibi cikiyorduaa hamilemisin cnm ya tebrik ederim ama adetime 3 gün var daha benim bide gölge gibi zaten ümitleniorum işte ama beklicem sen nezaman öğrendin adetin geçtimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?