ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Testlerimi yukleyim bi yorum yap bakalim muhtar hanim, cikabilcez mi bu isin icinden
tatlım günaydın gece çıkmak zorunda kaldım kusura bakma
testlerinde 2 günde bir hafif çizgi var ama son ikisi baya belli yakında yumurtlarsın yada suan yumurtluyo olabilirsin çünkü yumurtlam lazım artıkkkkkkkk.bat'lar aynı sende tık yok

Yok canim ne kusuru, tahmin ettim zaten :) o zaman calismalara devam, ins koyulasir cizgiler. Yumurtlama gunu netlessin diye test yapiyoruz, daha da kafamiz karisiyor

1. papatya_2014 ...............................................BAT 18 EYLÜL 1.HAMİLEMİZ
  2. svly4414 ............................................................BAT 19 EYLÜL 2.HAMİLEMİZ
  3. hafizekbr .......................................................BAT 23 EYLÜL BEKLEMEDE
  4. vivianne ........................................................BAT 24 EYLÜL BEKLEMEDE
  5. backspace55 ..................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  6. masal2010 .....................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  7. @smyyali ..........................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  8. kecozz .............................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  9. @murnur55 ......................................................BAT 27 EYLÜL BEKLEMEDE
  10. lale-naren .......................................................BAT 28 EYLÜL AŞILAMA
  11. plasure ............................................................BAT 28 EYLÜL
  12. efe11 ...............................................................BAT 28 EYLÜL
  13. V vuslat13 ..........................................................BAT 28 EYLÜL
  14. nurgulu ...........................................................BAT 29 EYLÜL
  15. A afrodit26 ........................................................BAT 2 EKİM
  16. @mercimeque ...................................................BAT 4 EKİM
  17. TIRMIK ..........................................................BAT 4 EKİM
  18. P pretty1406 .......................................................BAT 5 EKİM
  19. allbaby .............................................................BAT 6 EKİM
  20. berna83 ...........................................................BAT 6 EKİM
  21. sus-pus ...........................................................BAT 6 EKİM
  22. dududada .......................................................BAT 11 EKİM
  23. 21DAMLA .......................................................BAT 12 EKİM
  24. Z zeytin85 .........................................................BAT 12 EKİM
  25. @asyanes ...........................................................BAT 13 EKİM
  26. lovelyemir ........................................................BAT 15 EKİM
  27. @kediliasli .........................................................BAT 21 EKİM
bat listemizin son hali kızlar ismini eklemek isteyen yazsın birlikte takip edelim

Benim geçtikten sonra gölge gibi cikiyordu
anladımcnm inş değerlerin yüksek çıkar daha benim geçmedi bile belkide orada bişey yok zorla görcem diye uğraşıorum ben of oof beklicem

ya bu girip beni mahfetti hala geçmedi her tarafım uçuk oldu offf içimde yangın patlaması var sanki içim dışım mandalina limon oldu kesin kızım olacak

ya bu girip beni mahfetti hala geçmedi her tarafım uçuk oldu offf içimde yangın patlaması var sanki içim dışım mandalina limon oldu kesin kızım olacak
böyle gribe can kurban boşvr olsun sağıklı olsunda bebiş

Ben oğlunda şekerli çok yerdim ama simdi karamelli çikolata bile bana cazip gelmiyor maalesef cayi bike şekersiz içmeye basladim iki gundur

Ben oğlunda şekerli çok yerdim ama simdi karamelli çikolata bile bana cazip gelmiyor maalesef cayi bike şekersiz içmeye basladim iki gundur
aynen tatlı hiçbirşey istmeiyorum hastayım ondan mı bilmiyorum ama ekşili şeyler daha çok ilgimi çekiyo

çok şükür bebiş iyi ama ben donuyorum işyerinde herkes kısa kollu ben montla oturuyorum ellerim buz gibi biran önce geçseydi bi hayırlısıyla
çook geçmiş olsun cnm ya hamilyken çalışmakta zor olur ama inş çabucak iyileşirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…