Bosver ya simdi dinlenmen lazim ev de dursun azcik oncelik o degil simdiEvi de bok götürüyor neredeyse kizlsr titizimdir de kafayi yiyecem
tatlım günaydın gece çıkmak zorunda kaldım kusura bakmaTestlerimi yukleyim bi yorum yap bakalim muhtar hanim, cikabilcez mi bu isin icinden
Yok canim ne kusuru, tahmin ettim zaten :) o zaman calismalara devam, ins koyulasir cizgiler. Yumurtlama gunu netlessin diye test yapiyoruz, daha da kafamiz karisiyortatlım günaydın gece çıkmak zorunda kaldım kusura bakma
testlerinde 2 günde bir hafif çizgi var ama son ikisi baya belli yakında yumurtlarsın yada suan yumurtluyo olabilirsinçünkü yumurtlam lazım artıkkkkkkkk.bat'lar aynı sende tık yok
Durmnak zorundayim maalesefBosver ya simdi dinlenmen lazim ev de dursun azcik oncelik o degil simdi
anladımcnm inş değerlerin yüksek çıkar daha benim geçmedi bile belkide orada bişey yok zorla görcem diye uğraşıorum benBenim geçtikten sonra gölge gibi cikiyordu
Yok canim ne kusuru, tahmin ettim zaten :) o zaman calismalara devam, ins koyulasir cizgiler. Yumurtlama gunu netlessin diye test yapiyoruz, daha da kafamiz karisiyor
Dur canim bosver, ev de daginik olsun biraz nolcak :)Durmnak zorundayim maalesef
Karar verdim ekimde bebis olmazsa almiycam bidaha ovulasyon testisüper bi teşhis bu bebeğim aynen öyleee
böyle gribe can kurbanya bu girip beni mahfetti hala geçmedi her tarafım uçuk oldu offf içimde yangın patlaması var sanki içim dışım mandalina limon oldu kesin kızım olacak
Ben oğlunda şekerli çok yerdim ama simdi karamelli çikolata bile bana cazip gelmiyor maalesef cayi bike şekersiz içmeye basladim iki gundurya bu girip beni mahfetti hala geçmedi her tarafım uçuk oldu offf içimde yangın patlaması var sanki içim dışım mandalina limon oldu kesin kızım olacak
Karar verdim ekimde bebis olmazsa almiycam bidaha ovulasyon testiBeni daha cok stres yapio ha bugun ha yarin derken
çok şükür bebiş iyi ama ben donuyorum işyerinde herkes kısa kollu ben montla oturuyorum ellerim buz gibi biran önce geçseydi bi hayırlısıylaböyle gribe can kurbanboşvr olsun sağıklı olsunda bebiş
Ben oğlunda şekerli çok yerdim ama simdi karamelli çikolata bile bana cazip gelmiyor maalesef cayi bike şekersiz içmeye basladim iki gundur
aynen tatlı hiçbirşey istmeiyorum hastayım ondan mı bilmiyorum ama ekşili şeyler daha çok ilgimi çekiyoBen oğlunda şekerli çok yerdim ama simdi karamelli çikolata bile bana cazip gelmiyor maalesef cayi bike şekersiz içmeye basladim iki gundur
çook geçmiş olsun cnm ya hamilyken çalışmakta zor olur ama inş çabucak iyileşirsinçok şükür bebiş iyi ama ben donuyorum işyerinde herkes kısa kollu ben montla oturuyorum ellerim buz gibi biran önce geçseydi bi hayırlısıyla
inşallah canım inşallahh çok şükür odadaki arkadaşlar anlayışlılar pek yormuyolarçook geçmiş olsun cnm ya hamilyken çalışmakta zor olur ama inş çabucak iyileşirsin
İnşallah gelmez kirmizilarin casnimmm
Canim asla almazdim ben adam çehiziyle beraber getirdi :)Eve hic almamak lazim ya da sen de oturcan yanina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?