- 8 Ekim 2013
- 1.777
- 1.187
- 178
Ay canım inşallah hayırlara çıkar inşallah ruyanGünaydın tatlım çok az bir sıkıntın kalmış yaklaşık 5 hafta sonra tüm sıkıntıların tamamen bitecek sakın üzülme ve stres olma erkek bir Dr orta yaş civarı çok yaşlı değil o sana iyi gelecek rüyamda geceydi bunuda senin sıkıntına yordum hava hafif akşamdı başta sonra gece oldu için içini yiyor sanırım düşündükçe karartıyorsunuz içini Oysaki hersey düzelicek sadece 5 hafta kalmış 5 ay içindede hamiş kalıcaksın.Allahın izni ile çatır çatır doğurucan inşallah Tabiki bu bir rüya herseyi sadece Allah bilir ama ben 5 hafta diyorum öyle hissettim
Önemli değil zaten Rabbim yazdiysa o tutunacaktir annesine ama Rabbim yazmadiysa amenna hayirlisi deriminsallah canim dua edin
bugun kadin dogumcu rapor almis canim soramadim adama
Agrim yok denecek kadar az canim ama su artisi göreyim bakalimbugün nasılsın hayatım
bol bol ceviz süt yoğurt ye ne kadar çok vitamin olursa tutunması o kadar iyi olur diye düşnüüyorum beslenmene iyi bak canımAgrim yok denecek kadar az canim ama su artisi göreyim bakalim
Kizlar midem bulanıyor psikolojik degildir ins.
Bat nezamandı cnm inslh bebiş vardırKizlar midem bulanıyor psikolojik degildir ins.
Birde genç olana git kuzu rüyadaki biraz daha gençti .. Evet canım iyi olacaksın hemde çok iyi Allah çok büyükAy canım inşallah hayırlara çıkar inşallah ruyanve hamiş kalırım. Erkek bi doktor var burda devlet hastanesinde 50li yaşlarda çok ilgili ona gidiyorum ama başka bi doktor daha var o daha genç onuda çok met ediyorlar şimdi kafam karıştı hangisine gitsem :)
Bat nezamandı cnm inslh bebiş vardır
İnşallah hastannayacaksın senin müjdeni alıcazKizlar midem bulanıyor psikolojik degildir ins.
İnşallah hastannayacaksın senin müjdeni alistemiyorumE]
Insallah canim.
iyi dilekleriniz size kat kat geri donsun :)
test yaptirmaya korkuyorum o negatifi gormek istemiyorum.
Evde testler var yapmiyorum.
korku icindeyim
Tamam ozaman bide genç olana goruneyim Sağol tatlımBirde genç olana git kuzu rüyadaki biraz daha gençti .. Evet canım iyi olacaksın hemde çok iyi Allah çok büyük
ben olsam varya dayanamayıp yapardım :) inş hamilesindir cnm
ayy canım dün netim yoktu sohbet kurbanın olsun yoksa ne zaman istersenallbaby Kedili0983 papatya_2014 @backspace55 lovelyemir lale-naren .......?.... morale ihtiyacim var sohbet edelimmmmm
Burdayimmkızlar sayfaya giren bi uğrasın bana svly44 nerdesin kıııızz
bebek nasıl oldu merak ettim canınmı sıkkın seniiiinBurdayimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?