Hamileyim ama kesem yok daha değerin bir haftalık gebelik yarin tekrar test yapilacak ona gore Dr bir yol belirleyecek inşallah artarda bende rahatlarimbebek nasıl oldu merak ettim canınmı sıkkın seniiiin
inşallah güzelim bak kese için 10 gün geçmesi lazım bn öle biliyorumHamileyim ama kesem yok daha değerin bir haftalık gebelik yarin tekrar test yapilacak ona gore Dr bir yol belirleyecek inşallah artarda bende rahatlarim
nasılsın tatlım ağrıların var mı?Hamileyim ama kesem yok daha değerin bir haftalık gebelik yarin tekrar test yapilacak ona gore Dr bir yol belirleyecek inşallah artarda bende rahatlarim
canım cuma günü gidicem hastaneye bakalım değeri yükselmişse keseye bakacaklarPapatya daha test yapacakmisin canim
papatyanın nesi var tmm haber verde neden böle oldunuz siz yaaPapatya daha test yapacakmisin canim
nasılsın tatlım ağrıların var mı?[/QUOTE
Var biraz kizlar bebeğim tutunursaa ne ala tutunmazssa Esim önümüzdeki uç yol istemiyormus
canım bak benim hala kasık ağrılarım var hala sanki bişey olacakmış gibi tedirgin oluyorum ama ne zaman hastaneye acile gitsem çok şükür değeri artmış oluyor sen içini ferah tut ben inanıyorum yükselecekÖyle öyle de değerin çok düşük agrim da çok bebeğim tutunur inşallah yarin sabah ilk isim size yazmak olacakk
çok şükür iyiyim canım girip dışında bişey yok sevilay genel olarak sordu sanırım cuma günü gidicem bende drpapatyanın nesi var tmm haber verde neden böle oldunuz siz yaa
allahım korusun sizi anneciklerBilmem papatya iyi çok şükür
Evet temmuz da geçirdim canimtatlım herşeyin hayırlısını iste eğerki tutunmazsa rabbimin bi bildiği vardır gerçketne ama bilmiyorum benim içimde iyi bişeyler olacakmış gibi bi his var inşallah güzel haber alıcaz. sen daha önce kimyasal gebelik geçirdin mi?
peki ağrılar o zamankiyle aynımı bende geçirdim ozamn rahmim yerinden çıkacakmış gibi oluyordum ikisinin arasındaki farkı sezebiliyorum şuanda sen hatırlıyormusun nasıldıEvet temmuz da geçirdim canim
aminnn sizide teyzeciklerallahım korusun sizi annecikler
Şuan iyiyim ona gore ama dun gece gidecek dedim ama elhamdülillah bugün çok daha iyiyimmmmpeki ağrılar o zamankiyle aynımı bende geçirdim ozamn rahmim yerinden çıkacakmış gibi oluyordum ikisinin arasındaki farkı sezebiliyorum şuanda sen hatırlıyormusun nasıldı
Tesekkur ederim tatlimallahım korusun sizi annecikler
bak işte aradaki farkı sende görmüşsün kadın doğum dr yakın bi arakdaşım var urfada onu aradım burdakilere bişey soramadım fazla diye ağrılarım var sanki geçen seferki gibi diye aynısını anlattım oda dediki ağrıların olması çok doğal bazen ilk çocukta bazen ikinci çocukta bu tür kasık ağrıları yaşıcaksın. Daha önceki düşüğünle arasında farkı zaten anlarsın dedi. bende düşündüm gerçektende öyle düşün bak 5. haftaya geldim hala ağrılarım oluyo her ağrıdığımda acile koşuyorum. Bence sen sadece dua et bişey olmayacak herşey çok güzel olacak diye o seni duyar var inşallah tutunur. Bebişide kendinide yıpratma canımŞuan iyiyim ona gore ama dun gece gidecek dedim ama elhamdülillah bugün çok daha iyiyimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?