Canim inanki içim ferah daha iyiyuim ama acayiop usuyorummbak işte aradaki farkı sende görmüşsün kadın doğum dr yakın bi arakdaşım var urfada onu aradım burdakilere bişey soramadım fazla diye ağrılarım var sanki geçen seferki gibi diye aynısını anlattım oda dediki ağrıların olması çok doğal bazen ilk çocukta bazen ikinci çocukta bu tür kasık ağrıları yaşıcaksın. Daha önceki düşüğünle arasında farkı zaten anlarsın dedi. bende düşündüm gerçektende öyle düşün bak 5. haftaya geldim hala ağrılarım oluyo her ağrıdığımda acile koşuyorum. Bence sen sadece dua et bişey olmayacak herşey çok güzel olacak diye o seni duyar var inşallah tutunur. Bebişide kendinide yıpratma canım
ayağına sıcak su torbası koy hem hamileler çok çabuk hasta olurlar dikkat et knedineCanim inanki içim ferah daha iyiyuim ama acayiop usuyorumm
Kizlar haberlerde Kolombiya da bir bina yikildi ben burada toz kokusunu aldim galiba hamileyim
Allah'a şükür hiç bir sorun çıkmamış tatlım inşallah en kısa sürede bebişine kavusursun Dr haklı aslında biraz kafaya takmamak lazım umurunda bile olmayan hatta çocuk istemeyen Hatunlar şak diye hamile kalıyorlarKızlar ben bugün doktora gittim hem ovulasyon testinin sacmalaması hemde hala yumurtladığımda her ay kesin gelen akıntının hala gelememiş olmasından dolayı bide iki hafta önce smear testi falanda yapmıştı onunda sonucu için..işte şimdilik bi sıkıntı olmadığını ama hamile kalmak istiyosam reglimin ikinci günü hamile kalmak isteyenler için yapılan hormon testleri varmış ondan yaptırmamı söyledi. İnşallah bu ay hamile kalırımda gerek olmaz :) bu arada yumurtam çatlamışmı kac mm olmuş falan kontrol etmesini istedim ama daha çok yeni olduğumu 1 sene dolana kadar bu tür şeylerle uğraşmamam gerektiğini stresin daha sıkıntılı bir durum olduğunu sağlıklı olsam bile hamile kalmamı engelleyeceğini falan söyledi ya bi bakıverseniz alttan falan desemde kabul ettiremedim sinir oldum resmen ama bi yandan da hak verdiğim için bişi de diyemedim
Kurban olurum sana sakın ha böyle Düşünme çok iyi olacaksın sen hatta şuandada çok iyisin İnan bana hersey yoluna girecek bak göreceksin birkaç aya bize müjde vereceksin lütfen SOĞAN kürüne başladığında ceviz kürüde yap bitanem bak görüceksin nasıl iyi gelicek sana böğürtlen köküde yollicam sana onuda kaynatıp içeceksin Kayınvadem bayramdan sonra yollicak bana Kökü merak etme evellah bu iş olacakKızlar moral bozmak yok evrene pozitif düşünceler yolluyoruz. Ve Rabbim e bol bol dua ediyoruz. Herşeyin hayırlısı ni istiyoruz; ) Ama artık bende hamile kalmak istiyorum. Bana ne olduysa bu ay çok üzüldüm. 30 aydır ilk defa doktordan çıkınca ağladım. Artık sabri tükendi galiba
Allah'a şükür hiç bir sorun çıkmamış tatlım inşallah en kısa sürede bebişine kavusursun Dr haklı aslında biraz kafaya takmamak lazım umurunda bile olmayan hatta çocuk istemeyen Hatunlar şak diye hamile kalıyorlar
ayağına sıcak su torbası koy hem hamileler çok çabuk hasta olurlar dikkat et knedine
Tamam canım senin bu tüm dediklerini yapacağım. Soğan kurune cuma sabah başlayacağım. Peki ceviz kurune nezaman başlayayım bide cevizi kabuguyla mi atacağım suya yoksa cevizin icinimi koyacağım suya.Kurban olurum sana sakın ha böyle Düşünme çok iyi olacaksın sen hatta şuandada çok iyisin İnan bana hersey yoluna girecek bak göreceksin birkaç aya bize müjde vereceksin lütfen SOĞAN kürüne başladığında ceviz kürüde yap bitanem bak görüceksin nasıl iyi gelicek sana böğürtlen köküde yollicam sana onuda kaynatıp içeceksin Kayınvadem bayramdan sonra yollicak bana Kökü merak etme evellah bu iş olacak
Bak ceviz kürü yap ben başladım 2. Günündeyim Sevilay a yaradı bak hamiş oldu Allah nazardan saklasın sende başla hemen akşamdan 4-5 cevizi at su bardağına sabah kalkınca aç karnına suyunu iç cevizleride ye hamiş kalmaya yardımcı oluyormus Kocanada yedir tatlım her gün bir avuç ceviz sperm kalitesini yükseltiyor .. Dene bunu :)Kesinlikle çok haklısın tatlım bende biliyorum ama işte şuan çok istediğim için heralde takmış durumdayım bıraksak belki hepimiz arka arkaya hamile kalcaz :)
Ceviz içi canım kabuksuz .. Soğanla beraber yap şifa olur sana sabah aç karnına ceviz suyu içersin cevizlerinide yersin kocişede yedir ceviz her gün 4-5 tane sperm Kalitesini yükseltiyormuş :)Tamam canım senin bu tüm dediklerini yapacağım. Soğan kurune cuma sabah başlayacağım. Peki ceviz kurune nezaman başlayayım bide cevizi kabuguyla mi atacağım suya yoksa cevizin icinimi koyacağım suya.
Şifa olsun hepimize inşallah. Tamam canım yarın alıp başlayacağım hemenCeviz içi canım kabuksuz .. Soğanla beraber yap şifa olur sana sabah aç karnına ceviz suyu içersin cevizlerinide yersin kocişede yedir ceviz her gün 4-5 tane sperm Kalitesini yükseltiyormuş :)
Bak ceviz kürü yap ben başladım 2. Günündeyim Sevilay a yaradı bak hamiş oldu Allah nazardan saklasın sende başla hemen akşamdan 4-5 cevizi at su bardağına sabah kalkınca aç karnına suyunu iç cevizleride ye hamiş kalmaya yardımcı oluyormus Kocanada yedir tatlım her gün bir avuç ceviz sperm kalitesini yükseltiyor .. Dene bunu :)
canım benim gerçketen bizim bu kadar beklememiz çok büyük sabır işi tamm çok şükür şuanda sonucunu aldım ama senin içinde öyle rabbim hayırlı zamana çok iyi biliyordur. belki çok doldun ondan dolayı bi patlama olmuştur. insanoğlunun en güzel özelliği bitti dediği anda bile şahlanır kalkar. morelini yüksek tut herşey yoluna girecekKızlar moral bozmak yok evrene pozitif düşünceler yolluyoruz. Ve Rabbim e bol bol dua ediyoruz. Herşeyin hayırlısı ni istiyoruz; ) Ama artık bende hamile kalmak istiyorum. Bana ne olduysa bu ay çok üzüldüm. 30 aydır ilk defa doktordan çıkınca ağladım. Artık sabri tükendi galiba
ben doktora özellikle sordum ayaklarına koyabilirsin ama karnına koyma dedi bende ayaklarıma koyuyorum çünkü benim ayaklarım çok üşüyor her türlü hastalığı ayaklarımdan alıyorumCanim sivak su torbasi zarar vermrz dimi
Açık sarı akıntı hamilelik belirtisi diye çok duydum cnm ama umutlandırmak istemem seni bekleyip görelim iyi düşünbat bugun canim. Ama o aciksari akinti var sadece bir de belim kopuyor
ben doktora özellikle sordum ayaklarına koyabilirsin ama karnına koyma dedi bende ayaklarıma koyuyorum çünkü benim ayaklarım çok üşüyor her türlü hastalığı ayaklarımdan alıyorum
Bak ceviz kürü yap ben başladım 2. Günündeyim Sevilay a yaradı bak hamiş oldu Allah nazardan saklasın sende başla hemen akşamdan 4-5 cevizi at su bardağına sabah kalkınca aç karnına suyunu iç cevizleride ye hamiş kalmaya yardımcı oluyormus Kocanada yedir tatlım her gün bir avuç ceviz sperm kalitesini yükseltiyor .. Dene bunu :)
Açık sarı akıntı hamilelik belirtisi diye çok duydum cnm ama umutlandırmak istemem seni bekleyip görelim iyi düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?