ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

ceviz dediniz canım ceviz çekti kızlar ya

vala canım çıkmaz diy korkumdan test yapamıyorum ..

kızlar ovulasyon testiyle hamilelik nasıl belli oluyordu olmazsa ona bakim
yok ya benim belli olmadı ben yapmıştım ben inanmıyorum ona ama kişiden kişiye farklılık gösterebilir belki

süpersin canım ben de ayaklarıma koyayım belki iyi gelir
belim çok ağrıyor bir de ayaklarım buz gibi ter atıyor bugun ya
dikkat et ben hala perişan haldeyim bol bol mandalina felan ye. ayrıca ben adet olacağım gün çöok belim ağrıyordu sanki adet olacakmış gibi ve çok hafif akıntım oluyordu inşallah seninde öyledir

Kizlar ne haber bende haberler iyi herhangi bir agri yok ve yemek yapmaya basladim iki gündür kocis yapıyordu supriz olsun oda sevinsin aksam uyumaya yalniz gittim oda sonra geldi yatağa girince sariliyor iyi olacak inşallah hayatim diyo bak bebeğimiz bu sefer bizi birakmayacak dedi ya aaaaa ben kocisi cook seviyommmmm

Kızlar madde madde şeklinde ovülasyon testinin yapılışı püf noktalarını bi arkadaş paylaşmşdı ama nsl bulabilirm burdn

az önce çubuk verdiler yemedim midem bulandı kokusundan, şimdi açlıktan midem gurulduyo kafayı yedim galiba

ohoooo siz romontizmin dibine dibine vurmuşsunuz

kizlar selam :)
zirt pirt soru soruyorum sizleri SIKTIM ama simdi bu testlerde C hep koyu oldu benim simdi T baya siliklesti egilip baktigima ancak gorebiliyorum bu ne demek oluyor

ayy ben bilmiyorum ama sanki gebesin canim insAllah oyledir:) bence kan testi yaptir hemen ozeller acik oluyor

Hcg de ince brlli belirsiz ikincibcizgi sayilir mi bilmiyorum... uzaktan gorulmuyor bile

bence hamile olma ihtimalin yüksek canım dikkat et bu aralar kendine bence
kızlar idrarınızda koku hissediyor musunuz keskin bi koku?

Eki Görüntüle 1252216 Eki Görüntüle 1252217 Kizlar lh yazan ovulasyon hcg yazan gebelik. ALLAH icin yorumlayin
canm çizgiyi gördüm beenn :) inşallah doğrudur test yarın bi daha yap daha belirgin olacaktır ilk idrarla yap :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…