- 13 Mayıs 2014
- 3.813
- 9.053
- 248
Hadi hayirlu olsun bence hamilesin cnmHcg de ince brlli belirsiz ikincibcizgi sayilir mi bilmiyorum... uzaktan gorulmuyor bile
Ben ovi ye guvenmiyorum bende cikmadu ama diger testte gorduysen ins hamilesindir canimCizgi o kadar hafif ki acaba hayal mi ediyorum dedim. Ovulasyonda da silik t çizgisi. Ne diyeceğim bilemedim cok silik degil mi
sanırım hamilesin çok sevindim Allah tamamına erdirsin insallah tebrik ederimKizlar ne haber bende haberler iyi herhangi bir agri yok ve yemek yapmaya basladim iki gündür kocis yapıyordu supriz olsun oda sevinsin aksam uyumaya yalniz gittim oda sonra geldi yatağa girince sariliyor iyi olacak inşallah hayatim diyo bak bebeğimiz bu sefer bizi birakmayacak dedi ya aaaaa ben kocisi cook seviyommmmm
arkadasım benim ilk hamileliğimde böyle silik cıkmıstı umutlandırmak istemem ama sanırım hamilesin kanda bi baktır istersen yarın.Eki Görüntüle 1252216 Eki Görüntüle 1252217 Kizlar lh yazan ovulasyon hcg yazan gebelik. ALLAH icin yorumlayin
arkadasım Allah sabır versin demekki saglıklı degildiki vücut onu attı öyle düşün rahatlamaya calış.Allah hayırlı bir sekilde yeniden nesip eder insallah.Kizlar kanamam basladi bebegim gitti umitsiz dr dusuk dedi artik. Enaz bir sene enfazla uc sene bebek dusunmeyecegim arkadaslar uzulmuyorum hic rabbimvol deseydi olirdu amenna ondan gelene
Kizlar kanamam basladi bebegim gitti umitsiz dr dusuk dedi artik. Enaz bir sene enfazla uc sene bebek dusunmeyecegim arkadaslar uzulmuyorum hic rabbimvol deseydi olirdu amenna ondan gelene
tabiiki yaptırmalısın belirsizlik cok yorucu kanda kesin çıkar.Merhaba kızlar, sizleri bu topiğin başından beri takip ediyorum. Aylardır çalışmalarımız hüsranla sonuçlanınca, bu ay biz de ovulasyon testi ile çalışmalarımızı yaptık. Son iki aydır 29 günlük periyodlarla adet görüyorum. Sat tarihim 24 Ağustos. Testlere göre 7-8 Eylül gibi yumurtladım. Bugün adetimin 31 günü geçmesine karşın hala kan testi yaptırmaya cesaret edemedim. Çünkü bazı aylar 30 bazen 31 bazen 32 bazen 33 bazen de 34 hatta 35 günde adet gördüğüm oldu.
Sizce kan tahlili yaptırmalı mıyım?
Kizlar kanamam basladi bebegim gitti umitsiz dr dusuk dedi artik. Enaz bir sene enfazla uc sene bebek dusunmeyecegim arkadaslar uzulmuyorum hic rabbimvol deseydi olirdu amenna ondan gelene
genellikle doktorlar adet gecikmesinden bir hafta sonra test yapmayı öneriyolar sebebi ise erken zamanda öğrendiğimizde bhcg seviyesi düşük çıkıyo henüz yükselmemiş ve hamilelik netleşmemiş oluyo yani aslında bi döllenme var ama bebegin tutunup tutunamıcağı yaklaşık bir hafta sonra netleşiyo.çoğu kadın bilmeden kimyasal gebelik dediğimiz seyi yaşarmış.sanırım bu duyguyu yaşmamız için doktorlar tahlili mümkün oldugunca gec yapmamızı öneriyolar.Bu arada eczaciya gosterdim. Hcg yi gordu negatif dedi cizgi var silik dedim bu da ovulasyon testi dedim gunumu sordu soyledim aaa belli olmaz kan testi yaptirin ya da on gun gecsin bla bla dedi hicbir seyanlamadim
selam kızlarne var ne yok bakalım.
ben bugün pek iyi değilim karnım ağrıyo midem kötü başım ağrıyohalsizlikten tüm gün yattım kafamı kaldıramıyom galiba fena hasta olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?