ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Cizgi o kadar hafif ki acaba hayal mi ediyorum dedim. Ovulasyonda da silik t çizgisi. Ne diyeceğim bilemedim cok silik degil mi

sanırım hamilesin çok sevindim Allah tamamına erdirsin insallah tebrik ederim

merabalar kızlar okuldan geldim hemen nete girdim naptınız meraktan öldüm..vivianne inş. bebiş geliyodur ..bide göbek düşmesinden bahsetmişsiniz gerilerde,bende duydum ve şahidim teyzemin bir sürü düşüğü oluyodu ve 14 yada 15 sene üstüne bu yöntemle hamiş oldu. aynı şekilde gelinide düşük yaptı ,inanmıyodu böle şeylere en son 6 aylık bebişini kaybetti artık denedi o da. ve hamiş oldu. bende bir senelik evliyim eşimle ocaktan beri rastlaşabildiğimiz zamanlarda denedik tutmadı.
en son memlekete gittiğimde herkes yaşın geçti meçti tüp bebeğe git muhabbeti yaptı.teyzemde belimi çektirmeyi önerdi ama malesef kadın başka bi şehire gitmiş yaptıramadık.ama bu ayda olmazsa rapor alıp bişey yapıp gitmeyi düşünüyorum bende.

teyzemde anlar biraz bu işlerden ben pek inanmıyom ama beni yatırdı göbeğime parmağını koydu dinledi göbeğin düşük senin dedi bardak filan koydu olmadı.kadınada ulaşamadık öle iyice bende pimpirik oldum kaldım ...ben inanmıyodum ama evdeki bütün bayanların göbişlerini dinledim herkesin tık tık atıyo bende çıt yok atması gerekiyomuş normal göbüşlerde.gerçi benimkide pek norma değil şaşırmadım ya neyse belde boşluk oluyomuş bebiş tutunamıyomuş işte belini çektiklerindede iyi geliyomuş.ben bunu baya bi araştırdım nette memnun olan var ama bilimsel olarakta tehlikeli diyo kararsız kaldım

kızlar iki aydır adetlerim düzensizleşti diye bugün doktora gittim doktor ultrasonda baktı belli belirsiz yaklaşık 3 mm civarında polip gördüm sanki dedi.önemsiz bişey gibi görünüyo eminde degilim bi takip edelim dedi.ya moralim bozuldu hamile kalmaya engel olurmu yani polip olupta hamile kalan varmı hiç duydugunuz?3mm çok küçük dedi ama endişelendim ben

Kizlar kanamam basladi bebegim gitti umitsiz dr dusuk dedi artik. Enaz bir sene enfazla uc sene bebek dusunmeyecegim arkadaslar uzulmuyorum hic rabbimvol deseydi olirdu amenna ondan gelene

Merhaba kızlar, sizleri bu topiğin başından beri takip ediyorum. Aylardır çalışmalarımız hüsranla sonuçlanınca, bu ay biz de ovulasyon testi ile çalışmalarımızı yaptık. Son iki aydır 29 günlük periyodlarla adet görüyorum. Sat tarihim 24 Ağustos. Testlere göre 7-8 Eylül gibi yumurtladım. Bugün adetimin 31 günü geçmesine karşın hala kan testi yaptırmaya cesaret edemedim. Çünkü bazı aylar 30 bazen 31 bazen 32 bazen 33 bazen de 34 hatta 35 günde adet gördüğüm oldu.
Sizce kan tahlili yaptırmalı mıyım?

Kizlar kanamam basladi bebegim gitti umitsiz dr dusuk dedi artik. Enaz bir sene enfazla uc sene bebek dusunmeyecegim arkadaslar uzulmuyorum hic rabbimvol deseydi olirdu amenna ondan gelene
arkadasım Allah sabır versin demekki saglıklı degildiki vücut onu attı öyle düşün rahatlamaya calış.Allah hayırlı bir sekilde yeniden nesip eder insallah.

canim cok gecmis olsun. Ne diyebilirim bilmiyorum. Yanindayiz.

tabiiki yaptırmalısın belirsizlik cok yorucu kanda kesin çıkar.

ne güzel demişsin rabbim ol deseydi olurdu herşeyin hayırlısı ben pek muhabbetlerinize katılamıyorum ama kadınlar kulübü yanında,tabi bende..

Bu arada eczaciya gosterdim. Hcg yi gordu negatif dedi cizgi var silik dedim bu da ovulasyon testi dedim gunumu sordu soyledim aaa belli olmaz kan testi yaptirin ya da on gun gecsin bla bla dedi hicbir seyanlamadim

Canim gecmis olsun, hep hayirli zamanda saglikli evlatlar diledik, dedigin gibi demek ki zamani degilmis. Allah en hayirli zamanda, saglikli bebisler nasip etsin

Bu arada eczaciya gosterdim. Hcg yi gordu negatif dedi cizgi var silik dedim bu da ovulasyon testi dedim gunumu sordu soyledim aaa belli olmaz kan testi yaptirin ya da on gun gecsin bla bla dedi hicbir seyanlamadim
genellikle doktorlar adet gecikmesinden bir hafta sonra test yapmayı öneriyolar sebebi ise erken zamanda öğrendiğimizde bhcg seviyesi düşük çıkıyo henüz yükselmemiş ve hamilelik netleşmemiş oluyo yani aslında bi döllenme var ama bebegin tutunup tutunamıcağı yaklaşık bir hafta sonra netleşiyo.çoğu kadın bilmeden kimyasal gebelik dediğimiz seyi yaşarmış.sanırım bu duyguyu yaşmamız için doktorlar tahlili mümkün oldugunca gec yapmamızı öneriyolar.

selam kızlar ne var ne yok bakalım.
ben bugün pek iyi değilim karnım ağrıyo midem kötü başım ağrıyohalsizlikten tüm gün yattım kafamı kaldıramıyom galiba fena hasta olcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…